Görüş Bildir

O Hayat Benim Son 65. Bölüm (Bahar tehlikede) -

Fox TV’nin fenomen dizisi O Hayat Benim 65. Bölümü nefesler tutularak izlendi. O Hayat Benim son bölümüyle 18 Ekim akşamı izleyici karşısına çıktı. O Hayat Benim 65. Son bölümünde neler oldu sorusunun yanıtı ve Google’da trend olmaya aday “O Hayat Benim son bölüm izle” kelimesinin de karşılığı haberimizde. Bölüm biterken Efsun Bahar'ın karşısına çıktı ve Bahar büyük tehlikede.

O Hayat Benim Son 65. Bölüm (Bahar tehlikede) -

MUHAMMED YILDIZ

O Hayat Benim 65. Bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi O Hayat Benim son bölüm tek parça izleme fırsatı..

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Efsun yaptıklarının bedelini ağır bir biçimde ödemeye devam etti. Lakin hapiste kaldığı süre içerisinde yaşadıkları onu sonu kötü bir yola sevk etti. Ne olduysa Efsun artık Bahar’ı düşmanı olarak görüyor. Bahar da boşluktaydı ve zaman geçtikçe yalnızlaştığını hissetti. Ateş’in çocuğu olmasına rağmen Bahar’ın ona olan aşkına gölge düşürmese de çocuğu kabullenmek Bahar için çok zor bir durum. Bölüm sonunda ise Bahar tehlikeyi göremedi ve şoka uğradı. Hapisten kaçan Efsun, Bahar’ın karşısına dikildi ve O Hayat Benim 65. Bölüm orada bitti.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMÜNÜ İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi