Vah vah! Öykü Çelik depresyona girdi ve sivilceden yüzü görünmüyor!

Poyraz Karayel dizisinin yeni sezonunda rol almaya başlayan ve güzelliğiyle dillere pelesenk olan tatlı ve sempatik oyuncu Öykü Çelik’in geçtiğimiz hafta hatırlayacağını üzere alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulmuş ve “Benim eşim milletvekili” diyerek tehditler savurduğu polisle başı belaya girmişti. Ki günlerce magazin gündeminde üst sıralarda yer almıştı Öykü Çelik. Öykü Çelik şimdi de yüzündeki sivilcelerle gündeme geldi.

Vah vah! Öykü Çelik depresyona girdi ve sivilceden yüzü görünmüyor!

Poyraz Karayel dizisinin yeni sezonunda rol almaya başlayan ve güzelliğiyle dillere pelesenk olan tatlı ve sempatik oyuncu Öykü Çelik’in geçtiğimiz hafta hatırlayacağını üzere alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulmuş ve “Benim eşim milletvekili” diyerek tehditler savurduğu polisle başı belaya girmişti. Ki günlerce magazin gündeminde üst sıralarda yer almıştı Öykü Çelik. Öykü Çelik şimdi de yüzündeki sivilcelerle gündeme geldi. Vah vah! Öykü Çelik depresyona girdi ve sivilceden yüzü görünmüyor!

SİVİLCELİ ÖYKÜ ÇELİK         

Geçtiğimiz günlerde ehliyetine el konulan Öykü Çelik'in polislerle kavgası başına dert oldu. Gördüğü tepkiden bunalan oyuncunun yüzünü sivilceler bastı.

“EŞİM MİLLETVEKİLİ” DEMİŞTİ

Bir süre önce alkollü araç kullandığı için ehliyetine el koyulan Öykü Çelik'in polisleri "Eşim milletvekili'' diyerek tehdit ettiği iddia edilmişti. Bu olayın manşetlere taşınmasıyla büyük tepki çeken Çelik, önceki gün Bebek'te objektife takıldı.

KAYIT YOK KAYIT YOK!

Arkadaşlarıyla kahvaltı yapan Çelik, mekan çıkışı "Kayıt yok" diyerek hakkındaki iddiaları yalanladı. Tepkilerden bunalan Öykü Çelik'in sıkıntılı halleri yüzüne vurmuştu. Güzel oyuncunun suratındaki sivilceler yaşadığı stresin kanıtı gibiydi.

POYRAZ KARAYEL’DE DAFNE ROLÜYLE KARŞIMIZDA!

Kanal D’nin fenomen dizisi Poyraz Karayel’in yeni sezonuna Dafne karakteriyle dahil olan Öykü Çelik, dizide Despina Hanım’ın yeğenini canlandırıyor. Sefer’e de gördüğü ilk anda kalbi atarcasına hisleri başlayan Dafne’nin dizideki geleceği merak konusu. Öykü Çelik’in Poyraz Karayel’de kaç bölüm devam edeceği bilinmiyor.

ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR?

13 Temmuz 1987 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu Öykü Çelik dizi kariyerine Akasya Durağı ile başladı. Daha sonra sırasıyla Kasaba, Gönülçelen, Nuri, Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, Benim İçin Üzülme ve Yeşil Deniz dizisinde rol alan Öykü Çelik şu sıralar Poyraz Karayel dizisinde rol alıyor.

2008      Cin Geçidi - Bahar          

2009      Kanımdaki Barut                            

2010      Mahpeyker Kösem Sultan - Mahfiruz  

Televizyon

2008      Akasya Durağı - Gözde

2009      Kasaba - Zehra

2010      Gönülçelen - Nazar      

2011      Nuri - Reyna    

2012      Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam - Çeşmidil

2012      Benim için Üzülme - Bahar        

2013      Romantik Komedi 2: Bekarlıga Veda - Hande   

2014      Ağlatan Dans - Begüm 

2014      Yeşil Deniz - Sedef        

2015      Poyraz Karayel - Dafne

ÖYKÜ ÇELİK AHMET MURAT ÇAKAN’LA EVLENDİ!

Öykü Çelik'in nikah şahitliğini Hasan Acar, Bedi Erim ve Uğur Bükümcü yaparken, Ahmet Murat Çakan'ın nikah şahitliğini Sedef Bükümcü, Ertuğrul Yıldız ve Emine Ertürk yaptı. Bursa da gerçekleşen sürpriz nikahı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey kıydı.

Film çekimleri için Bursa'ya giden 27 yaşındaki güzel oyuncu Öykü Çelik hayatının aşkıyla tanıştı. Bursa'nın meşhur kepaçılarından Ahmet Murat Çakan'la 25 gün süren tanışmanın ardından Çelik ve Çakan yıldırım nikahı kıyarak Bursa'da evlendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz