Pınar Altuğ ve kızı Su öyle bir misal tayt giyip piyasa yaptı ki! Muhteşem kareler ve Yağmur Atacan ne dedi?

2000'li yıllara güzelliği ile damgasını vuran Pınar Altuğ çok tepki almasına rağmen kendinden yaşça küçük sevgilisi Yağmur Atacan ile evlenmiş ve bu evlilikten de Su adında bir kızları dünyaya gelmişti. Pınar Altuğ her haklarında çıkan ayrılık haberlerine inat kızı Su ve kocası Atacan ile birlikte görüntülenmiş ve mutluluklarını da gözler önüne sermişti.

Pınar Altuğ ve kızı Su öyle bir misal tayt giyip piyasa yaptı ki!  Muhteşem kareler ve Yağmur Atacan ne dedi?

2000'li yıllara güzelliği ile damgasını vuran Pınar Altuğ çok tepki almasına rağmen kendinden yaşça küçük sevgilisi Yağmur Atacan ile evlenmiş ve bu evlilikten de Su adında bir kızları dünyaya gelmişti. Pınar Altuğ her haklarında çıkan ayrılık haberlerine inat kızı Su ve kocası Atacan ile birlikte görüntülenmiş ve mutluluklarını da gözler önüne sermişti. İşte böyle bir gün de de Yağmur Atacan, Pınar Altuğ ve kızları Su, bir mekandan çıkarken görüntülendiler. Anne kız kombinini tamamlayan ikili örnek taytları ile herkesin gözdesi oldu

Sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ,önceki gün eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile beraber Akmerkez'de görüntülendi.

BİR ÖRNEK GİYİNDİLER

Hep beraber alışverişe çıkan Atacan ailesinde Küçük Su'nun annesiyle bir örnek tayt giydiği dikkatlerden kaçmadı.

Pınar Altuğ kimdir?

Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okudu. Lisedeyken mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Miss Turkey seçilen Altuğ, 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünündeki eğitimini yarıda bıraktı.

1995 yılında televizyon hayatı başladı. 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptı. 1999'da Pınar'ın Yemek Zevki adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.

1999 yılında Kurt Kapanı adlı dizide rol almaya başladı. Ardından Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir ve İlk Aşkım dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında Pınar'ın Mutfağından adlı yemek kitabını çıkarttı. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye'nin Yıldızları programını sundu. 2010'da ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol almıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz