Yaşı ilerledikçe dahada güzelleşen Pınar Altuğ deri elbisesi ile yürekleri hoplattı! Fiziği ve deri elbisesi ile mankenlere taş çıkarttı

Önceki gün kızı Su ile Levent'te bir davete katılan güzeller güzeli oyuncu ve yakışıklı oyuncu Yağmur Atacan’ın eşi Pınar Altuğ, deri elbisesi ve düzgün fiziğiyle adeta ben yaşlanmıyorum dedi.

Yaşı ilerledikçe dahada güzelleşen Pınar Altuğ deri elbisesi ile yürekleri hoplattı! Fiziği ve deri elbisesi ile mankenlere taş çıkarttı

Önceki gün kızı Su ile Levent'te bir davete katılan güzeller güzeli oyuncu ve yakışıklı oyuncu Yağmur Atacan’ın eşi Pınar Altuğ, deri elbisesi ve düzgün fiziğiyle adeta ben yaşlanmıyorum dedi.

Yıllara meydan okuyan tabiri caizse şampanya gibi kadın Pınar Altuğ, önceki gün katıldığı davette giydiği göğüs dekolteli mini deri elbisesiyle göz kamaştırdı. Eteğinin kısa olması nedeniyle otururken fotoğraf çektirmek istemeyen oyuncu, kızı Su'yla katıldığı davette tüm bakışları üzerine topladı.

Çocuk düşünmüyor

Kızının büyüdüğünü ve artık davetlere birlikte katıldıklarını söyleyen Pınar Altuğ, ikinci çocuğu düşünmediğini anlattı.

Güzel oyuncu sözlerine şu şekilde son noktayı koydu…

"Zaten Su kardeş istemiyor ben doğru yolu yaptım. Kardeşi olursa nelerden eksik kalacağı anlattım, artı taraflarını anlatmadım tabii" diye konuştu.

Pınar Altuğ Biyografi

2 Eylül 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. Saint Benoit Fransız Lisesi'nden mezun oldu. 1994'te Türkiye güzeli seçildikten sonra, yükseköğrenimini yarıda bıraktı.

Umut Elçioğlu ile 3 yıl süren bir evlilik yaşadı. Bu dönemde eşi askerdeyken başka biriyle birliktelik yaşadığı dedikodusu yayıldı. Bu kişinin eşinin yakın arkadaşı Tony Teodorakis olduğu ortaya çıktı. Boşanma süresince bu haberleri yalanlayan çift, sonraları kameralara beraber görünmeye başladı ve birlikteliklerini itiraf etti. Uzun süren bu ilişkiyi bitirir bitirmez Yağmur Atacan ile beraber oldu. 2007 yılının Eylül ayında nişanlandılar ve daha sonra evlendiler. 1 çocuk sahibidir.

Filmografi

Çocuklar Duymasın (2002) (Meltem)

Omuz Omuza (2004) (Nisan)

Davetsiz Misafir (dizi) (2005) (Defne)

İlk Aşkım (2006) (Lale)

Deli Dolu (2006) (Selin)

Sizi böyle alalım (2007) (pınar altuğ)

Bir dilek tut (2007) (pınar altuğ)

Çocuklar Duymasın (2010) (Meltem)

Yağmur Atacan Kimdir?

19 Mayıs 1983, Gaziantep doğumlu olan Yağmur Atacan, Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğudur. Yağmur Atacan, asker olan babasının tayinleri nedeniyle Gaziantep'te dünyaya geldi. Annesi diş hekimidir. Ünlü oyuncu eski manken Pınar Altuğ ile 2007 yılının Eylül ayında nişanlandılar ve 12 Nisan 2008'de dünya evine girdiler. Su adında bir kız çocukları bulunuyor.

EĞİTİM DURUMU VE KARİYERİ

İlkokulu Eskişehir'de okudu. Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümündeki eğitimini bıraktı.

Yağmur Atacan, lise yıllarında ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı "Bebeto" karakteriyle tiyatro sahnesinde yer aldı. Müzik yaşantısında profesyonel baterist olarak 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında bulundu. 2006 yılının Ocak ayında başlayan ve halâ devam etmekte olan TRT televizyonunda "Ben İstersem" adlı programın sunuculuğunu yapmaktadır.27.01.2009 tarihinde eşi Pınar Altuğ'dan SU adını verdikleri kızı olmuştur.Okul hayatına Sanatta yeterlilik eğitimi alarak devam etmektedir. Ticaret hayatına atılmış ve tekne satmaktadır.

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Sınav Sinan, Nefes Nefese Barış, Doktorlar Hasan, Çılgın Dersane Timur, İlk Aşkım Serkan, Bir Dilim Aşk Taner, Lise Defteri Ali, Avanak Kuzenler Tankut

Kaynak: Diyarbakır Söz