Poyraz Karayel dizi setindeki Poyraz'ı İlker Kaleli ateşli öpüşme sahneleri gerçek iddiasında işlerinin parçası doğrulaması

Kanal D ekranlarının reytinglrini yıkıp geçen Poyraz Karayel son bölüm, 37. bölüm fragmanı yayınlandı. İlker Kaleli, sevgilisi Burçin Terzioğlu’yla başrolünü oynadıkları Poyraz Karayel yeni bölümde tehlike sinyalleri Poyraz için çalıyor. Poyraz Karayel bu kadar gündemde iken, aldığı ödüller ve dizideki öpüşme sahneleri ile de konuşuluyor!

Poyraz Karayel dizi setindeki Poyraz'ı İlker Kaleli ateşli öpüşme sahneleri gerçek iddiasında işlerinin parçası doğrulaması

Kanal D ekranlarının reytinglrini yıkıp geçen Poyraz Karayel son bölüm, 37. bölüm fragmanı yayınlandı. İlker Kaleli, sevgilisi Burçin Terzioğlu’yla başrolünü oynadıkları Poyraz Karayel yeni bölümde tehlike sinyalleri Poyraz için çalıyor. Poyraz Karayel bu kadar gündemde iken, aldığı ödüller ve dizideki öpüşme sahneleri ile de konuşuluyor! Poyraz Karayel'in Poyraz'ı öpüşme sahneleri için reyting rekorlarını kıracaklar şeklinde konuşanlar için, öpüşme dolu sahnelerin söz konusu ve altının çizileceği bir olay olmadığını da oyuncular anlattı

Poyraz Karayel dün akşam seyircisine heyecan dolu dakikalar yaşattı. 36. son bölümü ile ekrana gelen dizide, Bahri ve adamları Adil Topal'ı öldürmek için plan yaptılar. Fakat Poyraz bu plana yine engel oldu. Bahri ise bu sefer Poyraz'ın peşindeydi.

Bahri ve Adil Topal karşı karşıya... Peki bu savaştan kim galip çıkacak?

Poyraz Karayel 37. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Begüm, Poyraz'ı büyük bir tuzağın içine sürüklüyor. Peki Poyraz bu sefer nasıl kurtulacak? Sefer ve Sema yüzleşecek. Sadrettin ise İpek'in gerçek kimliğini öğreniyor. İşte Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı..

Haliç Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ‘Yılın Enleri’ ödül töreni önceki akşam Kağıthane Kampüsü’nde yapıldı. Kanal D’nin dizisi ‘Poyraz Karayel’, 10 bin öğrencinin internet üzerinden verdiği oylarla üç ödüle birden layık görüldü. ‘Yılın En İyi Dizisi’ seçilen projenin başrol oyuncuları İlker Kaleli, ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’, Burçin Terzioğlu da ‘Yılın En İyi Kadın Oyuncusu’ oldu.

İlker Kaleli, bir yıldır birlikte olduğu Burçin Terzioğlu’yla öpüşme sahneleriyle ilgili, “Bu sahnelerin reyting amacıyla yapıldığını düşünmüyorum. Aksiyonu, çıkmazları, kavuşamayan aşıkları olan, aile ilişkilerinin sorgulandığı bir hikaye...

Tabii ki içinde öpüşme sahnesi de, kavga etme sahnesi de olacak. Bu bizim işimizin bir parçası. Altı çizilecek bir durum değil” açıklamasını yaptı.

Kaleli, “Burçin  Terzioğlu’yla  evlilik ne zaman?”  sorusuna, “Ne  evlenmesi,  yapmayın. Güzel  giden bir ilişkimiz  var. Özelimiz  bize kalsın” yanıtını verdi.

İlker Kaleli kimdir?

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur.The London Academy Of Music And Dramatic Art (LAMDA) da oyunculuk eğitimi de almıştır. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almıştır.

Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında ise Silsile adlı filmde yer aldı. Şu sıralarda ise Poyraz Karayeldizisinde Poyraz Karayel karakterını canlandırmaktadır.

Filmografi SİNEMA 2014 Silsile –Yönetmen:Ozan Açıktan DİZİ 2012 Son - Yönetmen:Uluç Bayraktar 2012 Kayıp Şehir – Yönetmen: Cevdet Mercan 2013 Kayıp – Yönetmen:Zeynep Günay Tan 2015 Poyraz Karayel -Yönetmen:Çağrı Vila Lostuvalı

Kaynak: Diyarbakır Söz