Poyraz Karayel Son bölüm (42. Bölüm) - Sinan kaçırıldı

Kuşkusuz Kanal D’nin en beğenilen ve en çok izlenilen dizisi Poyraz Karayel 27 Ocak 42. Bölüm (son bölüm) ile izleyenleriyle buluştu. Poyraz Karayel 42. Son bölüm izleyenler Adil Topal’ın Bahri Umman ve Poyraz’a karşı sergilediği büyük tehlikeyle karşılaştı. Adil Topal ve Bahri Umman buluştu ve geçmişi konuştu. Poyraz Karayel dizisinin 42. Bölümünün sonunda Poyraz’ın çocuğu Sinan kaçırıldı. Poyraz Karayel 42. Son bölüm tek parça izleme fırsatı ve neler oldu detayları haberimizde…

Poyraz Karayel Son bölüm (42. Bölüm) - Sinan kaçırıldı

Poyraz Karayel son bölüm (42. Bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. 27 Ocak Poyraz Karayel 42. Bölüm’de neler oldu? Poyraz Karayel son bölümünü nasıl izlerim diye merak edenlerin yanıtı aşağıda.

POYRAZ KARAYEL 27 OCAK 42. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Poyraz Karayel 42. Bölümde; Adil Topal ve Bahri Umman buluşması gerçekleşti. Adil Topal Bahri Umman’a Despina’yı sordu ve “Düşmanın varsa sevmeyeceksin” diyerek Bahri Umman’ı tehdit etti. Bahri Umman ise “Ben seni burda öldüreyim” dedi. Poyraz Karayel ve Ayşegül hastaneye kontrole gittiler. Ancak, Adil Topal’ın adamı Ayşegül’ü sıkıştırdı ve onun bebeğini düşürmek için elinden geleni yaptı. Poyraz ve Adil Topal’ın adamı dövüşürken Poyraz çarpıldı. Ayşegül’ü kurtarmayı başardı Poyraz. Bu arada Bahri Umman ve Adil Topal’ın buluşması izleyiciyi ekrana bağladı. Poyraz Karayel 42. Son bölümünde Adil Topal Bahri Umman ile buluşmadan önce Despina’yı kaçırmıştı. Bahri Umman’ın adamları Adil Topal’ın kafasına silah dayadığı esna da denizde küçük bir teknede de Despina’nın kafasına Adil Topal’ın adamı silah doğrultmuştu. Poyraz Karayel 42. Bölümün sonunda ise herkes şoke oldu. Dizinin tatlı ve sempatik çocuğu Sinan belirsiz kişiler tarafından kaçırıldı. Sinan’ı kaçıran kişilerin Adil Topal’ın adamları olduğu tahmin ediliyor. Poyraz Karayel 42. Bölüm (son bölüm) izleme linki aşağıda. Yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı Poyraz Karayel’in. Poyraz Karayel 43. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizden takip edebilirsiniz.

POYRAZ KARAYEL 42. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz