Poyraz Karayel 35. Bölüm 2. Fragmanı- Poyraz Sadreddin’in elinde

Çarşamba akşamlarının fenomen dizilerinden Poyraz Karayel’de fırtınalar kopuyor. 9 Aralık (bu akşam) 35. Bölümü ile ekranlara gelecek Poyraz Karayel’in yeni bölümünde de sular durulmuyor. Poyraz Karayel 35. Bölüm 2. Fragmanı izleyenler Poyraz’ın Sadreddin’in elinde olduğunu görecek. Bahri, Adil Topal’ın kim olduğunu öğrenecek mi? Ayşegül kendini Poyraz’a affettirebilecek mi? Tüm merak edilenlerin yanıt bulacağı Poyraz Karayel 35. Bölüm bu akşam Kanal D’de.

Poyraz Karayel 35. Bölüm 2. Fragmanı- Poyraz Sadreddin’in elinde

Poyraz Karayel 35. Bölüm 2. Fragmanı da çıktı ve izleyebilirsiniz. İzleyicilerine her bölümünde ayrı bir gerilim, ayrı bir heyecan, ayrı bir entrika ve ayrı bir duygu yaşatan Poyraz Karayel dizisi 35. Yeni bölümü ile de hayranlarını ekran başına kilitlemeye geliyor.

POYRAZ, SADREDDİN’İN ELİNDE!

Poyraz, geçtiğimiz bölüm yanlışlıkla Sadreddin’i vurmuş ve Sadreddin yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmıştı. Yeni bölümde ise Poyraz’ın Adil Topal’ın kim olduğunu bildiğini düşünen Sadreddin bu düşüncesini Bahri Umman’a da iletir. Adil Topal ise oyunlarına yeni birini daha eklemiştir. Yaptığı akıl almaz oyunla Poyraz’ı iyice kıskaca alan İsmail Karayel yani Adil Topal, emniyet müdürüne balığın yemi yuttuğunu anlattığı fragmanda görülüyor.

HADİ BAKALIM SIRA SENDE AYŞEGÜL                        

Ayşegül ise ağabeyi Sadreddin’i vuran kişinin Poyraz olduğunu öğrenince Poyraz’a istemeden de olsa öfkelenir. Poyraz ise biri sıkmıyor ki kafamıza kurtulalım diyerek veryansın ediyor. Ayşegül pişman olup özür dilemek için çaba harcasa da Poyraz’ın nasıl bir karşılık vereceği bilinmiyor. Behçet’in peşini bırakmaya niyeti olmayan Bahri Umman büyük gerçeğe oldukça yaklaştı.

POYRAZ KARAYEL 35. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz