Rekortmen Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanı Öykü ve Ayaz herkesi üzdü! 5 Aralık Kiraz Mevsimi Finali mutlu sonla mı bitecek?

Başladığı yeni sezon da FOX ekranlarında reyting rekorlarının geçen seneye göre düşüş gösterdiği Kiraz Mevsimi , final yapacak. İzleyicilerini üzen final haberi ile Kiraz Mevsimi final bölümü 5 Aralık'ta son defa ekranlarda olacak. Kiraz Mevsimi neden final yapıyor? Öykü ve Ayaz'lı Kiraz Mevsimi yeni bölüm özeti!

Rekortmen Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanı Öykü ve Ayaz herkesi üzdü! 5 Aralık Kiraz Mevsimi Finali mutlu sonla mı bitecek?

Başladığı yeni sezon da reyting rekorlarının geçen seneye göre düşüş gösterdiği Kiraz Mevsimi , final yapacak. İzleyicilerini üzen final haberi ile Kiraz Mevsimi final bölümü 5 Aralık'ta son defa ekranlarda olacak. Kiraz Mevsimi neden final yapıyor?

Kiraz Mevsimi dizisinden sevenlerine kötü haber! Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in başrolde yer aldığı sevilen romantik komedi dizisi "Kiraz Mevsimi" dizisi ekrana veda ediyor. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizi bu sezon istenilen oranlara bir türlü ulaşamamıştı. Geçtiğimiz sezon başlayan ve büyük ses getiren dizi bu sezonda ciddi bir reyting oranı kaybedince, final kararı aldı. Kiraz Mevsimi, Aralık ayında final yaparak ekran macerasını sonlandıracak.Kiraz Mevsimi, Aralık ayında 60. bölümüyle 5 Aralık Cumartesi akşamı final yaparak ekran macerasını sonlandıracak.

Kiraz Mevsimi'nin biteceği daha önce de gündeme gelmiş, dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu final haberini "Tv tarihinde yeni bir akım yaratan Kiraz Mevsimi yoluna devam ediyor." sözleriyle yalanlamıştı. Kiraz Mevsimi'nin final yapacağı haberini yazanlardan biri de Habertürk köşe yazarı Mustafa Doğan'dı. İşte, o yazı!

EVLİLİK DİZİLERİ DE BİTİRİYOR

Kiraz Mevsimi, önceki yazın sürpriz işlerinden biriydi. Özge Gürel'in canlandırdığı inatçı güzel Öykü ile Serkan Çayoğlu'nun hayat verdiği romantik prens Ayaz'ın aşkını gençler sevmişti. Sudan sebeplerle kavga etmelerine, arkadaşlarının onları barıştırmak için yaptığı türlü türlü oyunlara bayılıyordu seyirci ve bu da reytinglere yansıyordu haliyle. Ancak bu sezon işler değişti... Öykü ve Ayaz evlenince büyü bir anda bozuldu. Üstüne Öykü'nün patroniçe olması ve kayınvalidesi Önem'le mücadeleye girişmesi, yani Ayaz-Öykü çekişmesinin ÖyküÖnem kapışmasına dönüşmesi diziyi rayından çıkardı. Durum böyle olunca, Öykü ve Ayaz'ın aşkına odaklanan gençler diziden koptu. Reytingler düşüşe geçince de kalem kırıldı. Kanal yönetimi ve yapımcının ortak kararıyla dizi ocak ayında final yapacak. Evlilik aşkı bitirir derler ya, görünen o ki artık dizileri de bitiriyor.

KİRAZ MEVSİMİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Öykü'nün evliliği gözden geçirelim demesi üzerine, Öykü ve Ayaz aynı evde, bir diğerinin özür dilemesini bekleyerek yaşamaya başlarlar. Öykü'nün Atlantist'i borçlarından kurtarmak için gelinlik dikmeyi kabul ettiği Ayşe-Hüseyin çifti, Öykü ve Ayaz'ın yanlarında ettiği kavga yüzünden ayrılmaya karar verince olanlar olur… Yapımcı Saffet'in rüzgarına kapılan Emre, İlker'in de cesaretlendirmesiyle popstar olma yolunda yürümektedir. Emre'nin hayatına geçmişten gelen bir arkadaş girince işler karışır. Tankut'tan ayrılan Şeyma azimle kurbağa prens öpmeye devam etmektedir. Bu sefer karşısına çıkacak adaydan çok umutludur. Naz, Mete'yi Şeyma'dan kıskanmaya başlamıştır. Gerçekten de Mete'nin Şeyma'ya karşı olan hisleri değişmiş midir? Kiraz Mevsimi yeni bölümüyle Cumartesi akşamı FOX'ta!

Kaynak: Diyarbakır Söz