Görüş Bildir

Şahan Gökbakar'ın merakla beklenen Osman Pazarlama filmi Recep İvedik'in gerisinde kaldı, neden başarısız oldu, kimdr

Efsane komedyen Şahan Gökbakar'ın son filmi 'Osman Pazarlama', 3 günde 706 bin kişi tarafından izlendi. Şovmen, bu rakamla Recep İvedik serisinin gerisinde kaldı.

Şahan Gökbakar'ın merakla beklenen Osman Pazarlama filmi Recep İvedik'in gerisinde kaldı, neden başarısız oldu, kimdr

Recep İvedik serisi ile gişede rekorları alt üst eden efsane komedyen Şahan Gökbakar'ın 19 Şubat'ta vizyona giren 'Osman Pazarlama' filminin ilk 3 günlük gişe rakamları belli oldu. Film, hafta sonunda 706 bin kişi tarafından izlendi.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, bu rakamla hafta sonu en çok tercih edilen film olsa da 'Recep İvedik' serilerindeki başarısını arattı. Şahan Gökbakar, yapılan kötü eleştirilere ise şöyle yanıt verdi…

"Böyle bir zamanda, bunca üzüntü ve moralsizlikle özellikle de herkesin sokağa çıkmaya tedirgin olduğu günlerde, 706 binden fazla seyircimiz filmimizi şereflendirmiş. Allah hepinizden razı olsun.

Bizlere büyük bir başarı yaşattınız. Hepinize çok teşekkürler. Tabii ki yaptığımız her filmden sonra olduğu gibi bu filmden sonra da 'meyve veren ağaç taşlanır" sözünün en güzel örneklerini yaşıyoruz. Yüzlerce sahte hesaptan filmi karalayan, bana ve aileme hakaret ve küfürler içeren birçok yorum yazıldı. Recep İvedik serisi devam edecek. Kendimizle yarışımız bitmeyecek. Kısacası Gökbakar kardeşler, sizleri güldürmeye devam edecek."

Gökbakar, 'Recep İvedik 4'teki toplam 7 milyon 369 bin 98 kişilik seyirci rakamıyla Türk Sinema tarihinin en çok izlenen filmi olma unvanını elinde bulunduruyor.

İşte Şahan Gökbakar’ın gişe durumları…

Film Adı......................... İlk 3 Gün

Osman Pazarlama .........706.065

Recep İvedik 4............. 1.641.474

Celal ile Ceren................. 601.334

Recep İvedik 3............. 1.153.071

Recep İvedik 2............. 1.209.453

Recep İvedik................... 791.536

Gen.................................... 39.403

Şahan Gökbakar’ın yeni filmi ‘Osman Pazarlama’nın galası Kanyon’da yapıldı. Geceye eşi Selin Gökbakar’la katılan ünlü komedyeni sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Gökbakar, basın mensuplarının, “Osman, Recep’in rekorunu kırar mı?” sorusuna verdiği, “Recep de benim olduğu için geçerse sorun yok” cevabıyla güldürdü.Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Demet Akbağ gibi ünlü isimlerin de katıldığı galada film ekibi topluca objektif karşısına geçti.

Şahan Gökbakar’ın yeni filmi ‘Osman Pazarlama’nın galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı. Filmde rol alan Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’la ilgili konuşan Gökbakar, “Zor ikna ettim, Demet biraz tedirgin oldu. Okan’dan hiç beklemiyordum, doğaçlama espriler kattı, bana ayar verdi. Demet izin verirse inşallah oyunculuğa devam eder. Demet sıfır kapris, kim ne diyorsa inanmayın, ben şahit oldum” dedi.Cem Yılmaz’ın son filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’e sosyal medyadan destek vermesi hatırlatılan oyuncu, “Türk sinemasıyla ilgili birçok afiş paylaşıyorum. Sadece Cem Yılmaz değil. Benim için sinema sektörünün gelişmesi önemli. Zeytin dalı değil, arkadaşlarıma yaptığım rutin bir uygulama” şeklinde konuştu. Gökbakar, ağustos sonu ‘Recep İvedik 5’e başlayacaklarını ve seriyi gittiği yere kadar çekeceklerini sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz yıl yaptığı düğün ile Selin Ortaçlı ile dünya evine giren Şahan geçtiğimiz aylada bebek sahibi oldu,Ünlü Komedyen 1 yetmez 4 olsun diyerek 4 çocuk isteğini bildirdi.Son zamanların en büyük çıkışını yapan oyuncularından birisi olan özellikle Recep İvedik rolü ile 7 den 77 ye herkesin beğenisini kazanan Şahan Gökbakar 1 çocuk sahibi oldu ama gözünü yine fazlasına çıktı.Osman Pazarlama filmi ile bomba gibi geri dönmekte olan efsane süper komedyen Şahan Gökbakar gündeme yaptığı açıklamalar ile geldi. Ünlü Komedyen Gökbakar kalabalık bir aile olmak istediğini ifade etti. Sosyal medya hesabından çocuk itirafında bulunan başarılı komedyen Şahan Gökbakar “eşinin eski soyadını mı kullanıyor” sorusuna “bide öyle bir şey yok eşimin adı Selin Gökbakar” diye yanıt veren Gökbakar sözlerine “ayrıca eşime söylemedim ama 4 çocuk istiyorum” sözleri ile şok etti.

Geçtiğimiz günlerde ilk çocuğunu kucağına alan usta oyuncu Şahan Gökbakar geçtiğimiz gün basın mensuplarına ilginç açıklamalarda bulundu. Uzun bir aradan sonra ekranlara bomba gibi geri dönen komedyenin yaptığı aile açıklaması ile büyük oldu.Usta oyuncunun şu sıralar keyfi yerinde. Önceki gün gazetecilerle yaptığı sohbette iki buçuk aylık olan oğlu Deniz Efe’den sonra mülayimleştiğini söyleyen Şahan Gökbakar “Herkes benim oğlum olduğu için tombik bişey bekliyordu ama ince ve uzun şeytan tüyü olan çocuk dedi.Ardından bir gazetecinin yönelttiği “eşinin eski soyadını mı kullanıyor” sorusuna “bide öyle bir şey yok eşimin adı Selin Gökbakar” diye yanıt veren Gökbakar sözlerine “ayrıca eşime söylemedim ama 4 çocuk istiyorum” diyerek devam etti.

Kısa süre sonra vizyona girecek olan yeni sinema filmi ‘Osman Pazarlama’ filmi ile sinema severlere kahkaha tufanı yaşatmaya hazırlanan ünlü komedyen dün basın mensupları ile yaptığı röportajda baba olmanın güzelliklerinden bahsetti.Çiçeği burnunda baba, oğlu Deniz Efe’nin kendisinin olumlu yönde etkilediğini söyledi.Gökbakar, “Benim oğlum olduğu için herkes tombik olmasını bekliyordu ama uzun ve ince oldu. Şeytan tüyü olan bir çocuk. Gözleri çok güzel. Evlat sevgisi çok güzelmiş. Baba olunca mülayimleştim; yürek olarak değiştim.” dedi.Ayrıca bu düşüncesini eşine söylemediğini ancak ileride kalabalık bir aile olmak istediğini belirtti.

Recep İvedik tiplemesiyle herkesin gönlüne taht kuran Şahan Gökbaka 2009 yılında gişe rekorları kıran Recep İvedik 2 filminde giydiği kırmızı ceketinin fotoğrafını paylaştı.Recep İvedik yapınca olmuyor da Valentino yapınca mı oluyor Açıklamasına Şahan Gökbakar bu paylaşımı her zaman olduğu gibi yine yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Şahan Gökbakar, dün instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla yine olay yarattı. Ünlü komedyen, 2009 yılında gişe rekorları kıran 'Recep İvedik 2' filminde giydiği kırmızı ceketinin fotoğrafını paylaştı.Şahan Gökbakar, bu karenin yanına da İtalyan modacı Valentino'ya ait bir ceketi koydu. Ünlü komedyen ejderha baskılı ceketlerin altına da şöyle yazdı: "Recep İvedik yapınca olmuyor da Valentino yapınca mı oluyor?" Şahan Gökbakar'ın bu paylaşımı, her zaman olduğu gibi yine yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Recep İvedik filmleri ile 7 den 77 ye herkesin beğenisi kazan Şahan Gökbakar geçtiğimiz aylarda baba oldu.Eşi Selin Ortaçlı gebe iken aldığı o kiloları tez zamanda vermesi dikkatlerden kaçmadı.Osman Pazarlama adlı filmi ile zirveye oturan Şahan Gökbakar'ın daha yeni doğum yapan lohusa eşi Selin Ortaçlı daha yeni doğum yapmasına rağmen görüntüsü ile şaşırttı. Tüm hamilelik kilolarını veren ve fit görünümü ile herkesi şaşırtan Selin Ortaçlı Etiler Akmerkezde muhabirlere yakalandı. Hamilelik kilolarından kısa sürede kurtulduğunu iddia eden ünlü güzel görüntüsü ile mest etti.

Şahan Gökbakar 2012'de aşk yaşamaya başladığı iç çamaşırı tasarımcısı Selin Ortaçlı ile Mayıs 2015'te Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da evlenmişti.Aralık 2015'te de oğulları Deniz Efe dünyaya gelmişti. Selin Ortaçlı önceki gün Etiler Akmerkez'de objektiflere yansıdı.Hamilelik kilolarından kurtulan Ortaçlı fit haliyle dikkat çekti. Şahan Gökbakar’la 2012 yılında birlikte olmaya başlayan tasarımcı Selin Ortaçlı, bu beraberliği Mayıs 2015’te Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da yapılan bir evlilikle taçlandırmıştı.Evlilikten yedi ay sonra Aralık 2015’te oğlu Deniz Efe’yi dünyaya getiren Selin Ortaçlı, önceki gün Etiler Akmerkez’de magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalandı. Hamilelik kilolarından kısa sürede kurtulduğu gözlenen Selin Ortaçlı fit haliyle dikkat çekti.

Son yılların en büyük çıkışı yapan ve geçtiğimiz yılda Selin Ortaçlı ile dünya evine girerek birde çocuk sahibi olan Şahan Gökbakar'ın eşine yazdığı not dikkatlerden kaçmadı.Ekranların en çok izlenen film serisinin baş mimarlarından birisi olan Recep İvedik serisi ile gişe rekorları kıran Şahan çocuğunun anasına o jesti yaptı gönlünde taht kurdu.Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, eşi Selin Ortaçlı’nın yeni yaşını sürpriz bir doğum günü partisiyle kutladı. Balıkçı Abdullah adlı mekanda yapılan kutlamaya Büşra Pekin, Togan Gökbakar, Ersay Üner gibi ünlü isimler de katıldı. Geçtiğimiz ay Deniz Efe adını verdikleri bebeklerini kucağına alan çift gecede duygusal anlar yaşadı.

Balıkçı Abdullah adlı mekanda yapılan kutlamaya Büşra Pekin, Togan Gökbakar, Ersay Üner gibi ünlü isimler de katıldı.Geçtiğimiz ay Deniz Efe adını verdikleri bebeklerini kucağına alan çift gecede duygusal anlar yaşadı.Selin Ortaçlı’nın pastasının mumlarını üflerken çektiği fotoğrafı Instagram hesabına yükleyen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, o karenin altına “İyi ki doğdun sevdiğim kız” yazdı.Gişede yakaladığı başarıyı özel hayatında da bulan Şahan Gökbakar, önceki gün eşi Selin Gökbakar'a sürpriz yaptı. Geçtiğimiz haftalarda baba olan Şahan Gökbakar, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından da kutladı. Selin Gökbakar'ın pastasını üflerken çektiği bir pozunu instagram'da paylaşan ünlü komedyen, "İyi ki doğdun sevdiğim kız" notunu düştü.Şahan Gökbakar'ın bu paylaşımı beğeni rekoru kırarken, fotoğrafa sevenlerinden tebrik mesajları yağdı.Ünlü komedyen gelen tebriklere tek tek teşekkür etti.3 yıldır aşk yaşayan Selin Gökbakar ile Şahan Gökbakar, 23 Mayıs'ta Prag'da sürpriz şekilde evlenmişti.İkili, mutluluklarını Deniz Efe ismindeki oğullarıyla taçlandırmıştı.Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı çifti Selin Ortaçlı tam dört aylık hamileyken Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da dünya evine girmiş olup evlenmişlerdir.henüz daha yeni dünyaya gelen oğulları ile mutlu günler geçirirken Şahan Gökbakar eşi Selin Ortaçlı'ya sürpriz yaptı.Şahan Gökbakar Selin Ortaçlı'ya sürpriz doğum günü partisi düzenledi.Balıkçı Abdullah adlı mekanda kutlama yapılırken konuklar arasında Büşra Pekin Togan Gökbakar, Ersay Üner gibi ünlü kişiler de vardı.Geçen ay kucaklarına Deniz Efe adlı erkek bebeklerini kucağına alan iki çift yeniden duygusal anlar yaşadı.

Geçtiğmiiz günlerde gündeme daha yeni oğlunu kucağına alması ile gelen ve ayrıca Recep ivedik tiplemesiyle milyonların gönlüne taht kuran ünlü komedyen Şahan gökbakar izinsiz markasını kullanan bir kişiye ve filmini yayınlayan bir şirkete dava açtı. Gökbakar'ın şirketi Çamaşırhane Film Yapım AŞ ise Recep İvedik 4' filmini 6 kez yayınlayan Alyanak Yayıncılık Ticaret Sanayi ve Pazarlama AŞ'nin işlettiği Doğu Tv'den şimdilik izinsiz yayın nedeniyle 3 bin liranın tahsilini talep etti.

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ndeki davaya göre; Gökbakar 'Recep İvedik' markasını 2009'da tescil ettirdi. Turuncu renk, ince çizgili, yakası açık gömlek, birleşmiş kaşlar, sakal ve pantolon karakteriyle 'Recep İvedik' markasının hak sahibi olduğunu belirten Gökbakar, kendisinden izin almadan internet üzerinden oyuncağını satan davalı Üzeyir Çelik'ten şimdilik 3 bin 500 liranın tahsilini istedi. Dilekçede "Piyasadaki bu oyuncağın toplatılmasını ve 'Recep İvedik' markasına tecavüzün tespitini, durdurulmasını, ortadan kaldırılmasını ve ihlal tazminatı olarak şimdilik 3 bin 500 liranın davalıdan tahsilini talep ediyoruz" dendi. Gökbakar'ın şirketi Çamaşırhane Film Yapım AŞ ise 'Recep İvedik 4' filmini 6 kez yayınlayan Alyanak Yayıncılık Ticaret Sanayi ve Pazarlama AŞ'nin işlettiği Doğu Tv'den şimdilik izinsiz yayın nedeniyle 3 bin liranın tahsilini talep etti.

Recep İvedik filmi ile büyük nam kazanan Şahan Gökbakar gündeme yeni doğan bebeği ile geldi. Geçtiğimiz aylarda Selin Ortaçlı ile dünya evine giren Şahan Gökbakar'ın eşi hamile idi. Eşi doğum yapan Şahan Gökbakar sosyal medyadan bebeğinin fotoğrafını paylaştı ve "Maşallah minik tavşanımla oturuyoruz.. Deniz Efe ile baba-oğul keyfi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yok böyle bir şey... Allah yavrularımızı kötülüklerden, kem gözlerden korusun.. Sevgimiz onları sarsın...Derken altını doldurdu:)) oooof be" sözlerinde bulundu.

Geçtiğimiz mayıs ayında dünya evine giren başarılı oyuncu Şahan Gökbakar ve yeni anne olan eşi Selin Ortaçlı'nın dört gün evvel adını Deniz Efe koydukları oğulları dünyaya gözlerini açtı. Gerçektende baba olmanın heyecanını en yüksek seviyelerde yaşayan başarılı oyuncu Şahan Gökbakar'ın mutluluğuna kelimeler yetmez. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar Instagram hesabı üzerinden oğlu Deniz Efe ile beraber olduğu bir fotoğrafı harika bir not eşliğinde takipçileriyle paylaştı.Geçtiğimiz mayıs ayında evlenen Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı'nın dört gün önce ismini Deniz Efe koydukları oğulları dünyaya geldi.

"MİNİK TAVŞANIMLA OTURUYORUZ" YAZDI

Oğlu ile ilk pozunu sosyal medyadan paylaşan Gökbakar, fotoğrafın altına şu notu düştü: "Maşallah minik tavşanımla oturuyoruz.. Deniz Efe ile baba-oğul keyfi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yok böyle bir şey... Allah yavrularımızı kötülüklerden, kem gözlerden korusun.. Sevgimiz onları sarsın...Derken altını doldurdu:)) oooof be"

Recep tiplemesiyle hesin gölünde taht kuran ünlü komedyen şahan gökbakar bir erkek babası olduğunu Instagram hesabından duyurdu.Şahan gökbakar oğlu olduğunu ve çok duygu dolu anlar yaşadığını açıkladı. Doğumdan hemen sonra çocuğunun fotoğrafını küvezde paylaşan Şahan Gökbakar, duygularını ve sevinçlerini instagram üzerinden yayınladığı fotoğrafta iletti.

Oğlunun küvezde bir fotoğrafını paylaşan Şahan Gökbakar, duygularını Instagram hesabından böyle ifade etti:Veeeeee BABA oldum... Ne kadar sevgim varsa kalbimde evlat için. hepsi senin olsun oğlum! Hayatımızın bir ömür boyu sürecek en özel filminde sağlıkla huzurla yer almak nasip olsun seninle beraber oğlum. Bildiklerimi ben sana ögreteyim bilemediklerimi de sen bana yaşat. Anneni hiç üzme, bana bu mutluluğu yaşatan kadındır o, canımdır. Senin kadar onu da sevdiğimi unutma:) Her daim yanımda olan, bana güç kuvvet veren, gururların, başarıların en büyüklerini yaşatan tüm sevenlerimin duaları ve yürekten sevgileri senin de üzerine olsun! Allah tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın...

Şahan Gökbakar Kimdir?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Dikkat Şahan Çıkabilir adlı skeç şovu ile ünlenen Türk komedyen, tiyatro ve sinema oyuncusu. Dikkat Şahan Çıkabilir’da yarattığı ve daha sonra aktardığı Recep İvedik karakteri, Gökbakar’ın en sevilen çalışması olmuş ve Türk sinema tarihinin en fazla izlenen yerli yapımı olarak tarihe geçmiştir.

Şahan Gökbakar, 22 Ekim 1980 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi. Togan Gökbakar adında kardeşi vardır. Şahan Gökbakar’ın babası Osman Selçuk Gökbakar, Şahan'ın 8. yaş gününde (22 Ekim 1988) güayatını kaybetti. Gençlik yıllarını Ankara’da geçiren Gökbakar, ilkokuldan lise sona kadar Odtü Koleji’nde okuduktan sonra 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne kayıt oldu.

Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne 4. sıradan giriş yapan Gökbakar, bu başarısını okul hayatında da devam ettirdi ve 2002 yılında bu bölümden başarıyla mezun oldu. Mezuniyetinin ardından İstanbul’a taşınan genç sanatçı, burada çeşitli reklam filmlerinde rol almak için mücadele etti ve de bu dönemde ilk T.V. programına imzasını attı; Zıbın.

Zıbın’ın T.V. 8 kanalında yayınlanmasının ardından TRT 1’de yayınlanan 7. Gün ve TV 8 ekranlarında karşımıza çıkan Zoka adlı şaka programlarında sunuculuk yapan Gökbakar, Zoka’nın sona ermesinin ardından gene T.V. 8’de yayınlanan Dikkat Şahan Çıkabilir adlı programı hayata geçirdi.

Alper Mestçi ile beraber hayata geçirdiği Dikkat Şahan Çıkabilir, Gökbakar’a uzun süredir peşinde koştuğu üne kavuşma imkanı sağladı. Aralarında Küçük Oskar, Recep İvedik ve Dişi Yakarış gibi tiplemelerin de bulunduğu pek çok karakter bazlı komedi skeçi canlandıran Gökbakar, video paylaşım sitelerinde tv haber bültenlerine kadar ülkenin en fazla takip edilen ve konuşulan insanlarından birisi haline gelmeyi başarmıştı. Dikkat Şahan Çıkabilir TV 8 ve ATV ekranlarında izleyicileri ile buluşmasının ardından Gökbakar, NTV ekranlarında yayınlanan Kime Diyorum Ben adlı skeç şovunu sundu.

Gökbakar’ın Dikkat Şahan Çıkabilir programındaki sevilen karakterinden birisi olan Recep İvedik’i sinemaya taşıması, kariyerindeki en büyük dönüm noktası oldu. 22 Şubat 2008 tarihinde vizyona giren Recep İvedik,20 günlük bir süre zarfında 230 sinema salonunda toplam 3.250.000 seyirciye ulaşarak büyük bir rekor kırdı. Filmin uan Recep İvedik II 13 Şubat 2009, Recep İvedik III ise 12 Şubat 2010 tarihinde vizyona girdi. İlk iki filmin senaryosuna Penguen dergisinden tanıdığımız ve Kime Diyorum Ben adlı programda da Gökbakar ile çalışmış olan Serkan Altuniğne’de katkıda bulunurken, üçüncü filmde ise sadece Şahan Gökbakar senarist olarak gözüktü. Üç film de belirli bir kitle tarafından çok beğenilip, Türk sinema tarihinin en çok izlenen yerli yapımları arasına girerken, Gökbakar her üç filmde de aşırı argo kullanımı, kalitesiz ve popülist mizaha aşırı yer vermek gibi suçlamalarla eleştirildi.

Şahan Gökbakar, 2005 – 2009 yılları arasında Doğa Rutkay'la beraber oldu. 2011 yılından beridir de Selin Ortaçlı ile birliktedir.

23 Mayıs 2015 tarihinde oyuncu Selin Ortaçlı ile Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da evlendi. Aralık 2015 ayında Deniz Efe adında bir oğlu dünyaya geldi.

21 Şubat 2014 tarihinde vizyona giren Recep İvedik 4 filminin senaristi ve başrol oyuncusu Şahan Gökbakar ve filmin yönetmeni kardeşi Togan Gökbakar’dır.

Filmleri ve Dizileri

Senaryo

2015 - Osman Pazarlama (Sinema Filmi)

2014 - Recep İvedik 4 (Sinema Filmi)

2013 - Celal ile Ceren (Sinema Filmi)

2010 - Recep İvedik 3 (Sinema Filmi)

2008 - Recep İvedik 2 (Sinema Filmi)

2007 - Recep İvedik (Sinema Filmi)

2005 - Gen (Sinema Filmi)

2005 - Dikkat Şahan Çıkabilir (TV Dizisi)

Yapımcı

2015 - Osman Pazarlama (Sinema Filmi)

2014 - Recep İvedik 4 (Sinema Filmi)

2013 - Celal ile Ceren (Sinema Filmi)

2003 - Buğra (Kısa Film)

Oyuncu

2015 - Osman Pazarlama (Osman Şaşmaz) (Sinema Filmi)

2014- Recep İvedik 4 (Recep İvedik) (Sinema Filmi)

2013 - Celal ile Ceren (Celal) (Sinema Filmi)

2010 - Recep İvedik 3 (Recep İvedik) (Sinema Filmi)

2008 - Recep İvedik 2 (Recep İvedik) (Sinema Filmi)

2008 - Kolay Gelsin (Şahan) (TV Dizisi)

2008 - Horton (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2007 - Recep İvedik (Recep İvedik) (Sinema Filmi)

2005 - Zoka (Sunucu-Taklitçi) (Tv Programı)

2005 - Gen (Tecrit Hastası) (Sinema Filmi)

2005- Dikkat Şahan Çıkabilir (Recep Ivedik-Sinan Sağıroğlu) (TV Dizisi)

2003 - Buğra (Buğranın Babası) (Kısa Film)

1996 - Beyaz Show (Kendisi) (Tv Programı)

Eser

2005 - Gen (Sinema Filmi)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi