Görüş Bildir

Deliormanlı Sarp Levendoğlu' nun nakavt edeceği dünya şampiyonu belli oldu

Mike Tyson’u nakavt eden efsane boksör Danny Williams, “Deliormanlı” filminde Levent Saroğlu' nun karşısına geçecek. Final maçında İngiliz boksör Danny Williams ve Sarp Levendoğlu karşı karşıya gelecek.

Deliormanlı  Sarp Levendoğlu' nun nakavt edeceği dünya şampiyonu belli oldu

Mike Tyson’u nakavt eden efsane boksör Danny Williams,  “Deliormanlı” filminde Levent Saroğlu' nun karşısına geçecek. Final maçında İngiliz boksör Danny Williams ve Sarp Levendoğlu karşı karşıya gelecek.

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, Murat Şeker yönetmenliğinde, Aralık ayında çekimleri başlayacak olan sinema filmi “Deliormanlı”nın Şampiyonu Savaş Türkyılmaz karakterini canlandıracak Sarp Levendoğlu’nun finalde karşısına çıkacak rakibi belli oldu…

2004 yılında Mike Tyson’ı 4. Roundda nakavt ederek İngiliz spor severlerin kahramanı olan ve bir anda tüm dünyanın gözünü üstüne çeviren boksör Danny Williams, profesyonel bir boksör gibi rolüne hazırlanan başarılı oyuncu Sarp Levendoğlu ile ringde karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Filmde Tommy Dixon isimli bir boksörü canlandıracak olan Danny Williams, şu sıralar İngiltere de film için çalışmalara başladı.

Filmde “Deliormanlı” Savaş Türkyılmaz karakteriyle izleyicinin karşısına geçmek için uzun süredir fiziksel olarak da çalışan Sarp Levendoğlu, “Boksun efsane ismi Mike Tyson’ı nakavt etmiş bir başka efsane ile aynı ring de olmak fikri bile çok heyecan verici… Sabırsızlıkla bu büyük final maçının oynanacağı günü bekliyorum” dedi. Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan “Deliormanlı” filminin 1 Nisan 2016 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir