Görüş Bildir

Sedef Avcı 33 yaşında cesur pozlarla geleneğe son verdi!

33 yaşında ve bir çocuk annesi olan Sedef Avcı, yıllardır oynadığı birçok dizede cesur pozlar vermekten kaçınırdı. Sedef Avcı bir magazin dergisine cesurca pozlar vererek 18 yıllık geleneğine son verdi.

Sedef Avcı 33 yaşında cesur pozlarla geleneğe son verdi!

1997 Elite Model Look birincisi Sedef Avcı, yıllardır birçok dizide ve reklam filminde oynasa da duruşunu hiç bozmadı.

33 YAŞINDAN SONRA CESUR POZLAR VERDİ

2005'ten beri Kıvanç Kabasalı ile evli olan, 1 çocuk annesi Sedef Avcı, kuralları 33 yaşında bozdu. Bir dergiye cesur pozlar veren ünlü oyuncu, güzelliğiyle herkesi büyüledi.

CESUR POZLAR

SEDEF SAVCI KİMDİR?

Oyuncu 22 Ocak 1982 tarihinde İstanbul ilimizde dünyaya gözlerini açmıştır.Kendisi tek çocuktur ve 5 yaşlarındayken baleye olan merakı nedeniyle bale kursuna gitmiştir.Ortalama 8-9 yıl kadar bale yapmış ve kendini geliştirmiştir.

2001 yılında Üniversite yaşamına adım atmıştır.Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünü başarıyla bitirmenin mutluluğunun ardından Oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.Önemli isimlerden oyunculuk dersi alırken bir yandanda mankenlik yaparak çalışma hayatına atıldı.1997 yılında yapılan Elite Model Look Turkiye isimli yarışmada birinciliğe ulaşmıştır.2001 yılında ise Miss Turkey yarışması ile adından söz ettirmiştir bu yarışmadada önemli bir başarı sergileyerek ikinci olmuştur.Daha sonra Kainat güzelliği yarışmasına katılmış ondada ülkemize önemli derece getirmiştir.

Oyunculuk hayatında parlaması Menekşe ile Halil adlı diziyle olmuştur.Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber başrolde oynamış ve iyi bir oyunculuk gösterisi yaparak adından söz ettirmeye başlamıştır.2005 tarihinde ise kendisi Kıvanç Kasabalı ile evlenmiştir ve 1 tane çocukları olmuştur.

2015 Tarihi itibariyle Atv’de yayınlanmakta olan Bedel dizisinde başrol oynuyor ve orada Begüm karakterini canlandıran bir isimdir.Begüm kısacası dizide çok güzel aynı zamanda zarif bir bayan olarak gözükmektedir.Duygusal yapıda olması ve hayatın zorluklarını küçük yaşlarda öğrenmiş birini canlandıracak.

Vatan

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi