Görüş Bildir

Show TV canlı Asla Vazgeçmem 3 Mart ! Asla Vazgeçmem 39. bölüm (son bölüm)'de Yiğit'e neler olacak!

Show TV 3 Mart Asla Vazgeçmem yeni bölüm son bölüm fragmanı izle! Asla Vazgeçmem 39. bölümde neler olacak? Asla Vazgeçmem Perşembe akşamı reytingleri zorlayacak mı? Yiğit'in babasının ölümü akabinde ortaya çıkan kardeş, şimdeden kök söktürürken, bakalım yeni bölümde neler olacak? Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin başrolünü paylaştığı Asla Vazgeçmem son bölüm özeti ve yeni bölü fragmanı detayda

Show TV canlı  Asla Vazgeçmem 3 Mart ! Asla Vazgeçmem 39. bölüm (son bölüm)'de Yiğit'e neler olacak!

Show TV 3 Mart Asla Vazgeçmem yeni bölüm son bölüm fragmanı izle! Asla Vazgeçmem 39. bölümde neler olacak? Asla Vazgeçmem Perşembe akşamı reytingleri zorlayacak mı? Yiğit'in babasının ölümü akabinde ortaya çıkan kardeş, şimdeden kök söktürürken, bakalım yeni bölümde neler olacak? Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin başrolünü paylaştığı Asla Vazgeçmem son bölüm özeti ve yeni bölü fragmanı detayda

Yiğit Kozan'ı bekleyen sürpriz ne?

“Asla Vazgeçmem”in 39. Bölümünde; Yiğit hayatının en tuhaf olaylarından birini Nur ile birlikte yaşamıştır. Öldü varsaydığı babasının gerçek ölümünü... Yiğit’in babasının ölürken eline tutuşturduğu adrese giden Nur olayı açıklığı kavuşturamayınca kağıdı Yiğit’e verir. Ancak başını belaya sokmaması için onu takip eder. Böylece Yiğit ve Nur, Yiğit’in baba bir anne ayrı kız kardeşine Yağmur Kozan’a ulaşırlar. Ancak Yağmur Kozan tam bir ateş parçasıdır ve Yiğit’e şimdiden kök söktürmeye başlamıştır bile. Nazan İclal’lere gelmek için hiçbir fırsatı kaçırmamakta, Elmas’ı rahatsız etmek için elinden geleni yapmaktadır.  Ayrıca Cahit’i geri döndürmek için hem konuşarak ikna etme, hem kıskandırarak harekete geçirme gibi her yolu denemektedir. Özel hayatında hiç huzuru kalmayan Yiğit’in iş hayatı da Almanlarla yapacağı ortaklık için gelen bir Türk işadamı yüzünden karışacaktır.

Asla Vazgeçmem son bölüm izle! 

Büyük sırrın çoğu kısmı ortaya çıktıktan sonra Asla Vazgeçmem 10.Bölüm Fragmanı da bu sefer korku dolu zamanlar Aytül ve İclal, adına başlayacaktır. Çaresiz olduklarından dolayı bu çaresizlikler onlara son bir koz verirken, bunu ellerinden geldiği kadarıyla yararlarına kullanmaya çalışırken, gene abarttıklarından dolayı olaylar birden bire karışmaya devam edecektir. Bu durum Nur, alışık olduğundan dolayı bu oyuna asla düşmeyecek sonuç olarak yeniden Aytül, zararlı çıkacaktır. Artık mutluluğa emin adımlarla ilerleyen Yiğit, tek istediği eşi ve oğulunun bir arada yaşayacağı yeni bir yer kurmaktı.

Tabi ki arkalarında sinir hastası olarak bıraktıkları kafası gidip, gelen İclal, Asla Vazgeçmem izle de biraz sınırlarını zorlayacak gibi duruyor. Özellikle saldırgan tavırları yeniden kabarmaya başlarken, çevresine zarar vermekten başlayacaktır. Yiğit'in, ona karşı bir önlem alması gerekirken, bakalım İclal'ı, durdurmak adına neler yapacaktır? Sinan, ise gerçekleri öğrendikten sonra artık son bir intikam girişiminde bulunacak mı?

Asla Vazgeçmem 10.Bölüm Özeti:

Kimseden gizli saklısı kalmayan çiftimiz artık aşklarını gözler önüne sereceklerdir. Çünkü yaşanan onca şeyler de belki doğru karar alınmış tek olaydı. Yiğit, bundan böyle eşine sahip çıkacak ve ona hizmetci muamelesi yapanlara da asla prim vermeyecektir. Hayatını tamamen Nur, için değiştirirken oğulu Mert, ile huzurlu, mutlu bir hayat kurma peşine düşeceklerdir. Tabi ki bunu yıkmak için İclal'de, boş durmayacaktır. Aytül, sanırsak artık onda yorulmuş bir şekilde artık bu oyundan uzak duracak gibi duruyor. Fragman bölüm ardında yayınlanacağından dolayı bölüm sonu uğramayı unutmayınız.

Tolgahan Sayışman, Şafak Pakdemir ve Amine Gülşe gibi başarılı isimlerin başrollerini paylaştığı Asla Vazgeçemem 36 bölümü ile bu akşam izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki herkesin merakla beklediği dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Birbirlerine bir türlü kavuşamayan Yiğit ve Nur’un imkansız aşkını konu alan Asla Vazgeçmem’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Nefes kesen, heyecan dolu, bol entrikalı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyen herkesi kendine hayran bırakan dizide Yiğit ve Nur arasında yine gerilim yaşanıyor. Yiğit ve İclal yeniden evleniyor mu?

Ocak ayı ile birlikte bizlerle olacak büyük bir aşkın hikayesi Asla Vazgeçmem izle geliyor. Bizler daha dizi başlamadan sizleri dizi hakkında bilgilendirmek için araştırmalar yaparak dizinin konusu gibi konuları sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda açtığımız bu konuda izleyicilerin merak ettiği konulardan birisi olan Asla Vazgeçmem Konusu adlı yazımızı hazırladı. Asla Vazgeçmem bir birine ilk görüşte aşık olan bir çiftin bir günde hayatlarının raydan çıkmasını ve değişimini konu alıyor.

Dizinin Konusu ise Şu Şekilde Olacak ;

Show TV’den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: “Asla Vazgeçmem”

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur(Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak...

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık. Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur (Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh.. Ya kafes onları boğacak… Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak…

Büyük bir heyecan içerisinde beklenen yapım için bütün çalışmalar hazırlandı ve çekimlerin başlaması için gün sayıyor. Daha önceki konularımızı inceleyerek dizi hakkında detaylı bilgileri bulmanız mümkün. Dizinin başrol oyuncuları Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe haricinde bir çok önemli ismi kadrosuna kattı. Bu isimlerden en önemlisi ise Şafak Pekdemir olacak. Son sinema filmi olan İncir Reçeli 2 ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncunun performansı merak ediliyor.

TOLGAHAN SAYIŞMAN

Tolgahan Sayışman, 17 Aralık 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Baba tarafı Selanik’li anne tarafı Trabzon’ludur. Nil adında bir kız kardeşi var. Kadıköy İntaş Lisesini bitirdikten sonra Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 2002 yılında katıldığı Best Model of Turkeyyarışmasında birinciliğiKıvanç Tatlıtuğ’a kaptırdı. 2004 yılında Manhunt of Turkey ve 2005 yılındaGüney Kore'de yapılanManhunt Internationalyarışmalarında birinciliği elde etti.

Tolgahan Sayışman, Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından dizilerde rol aldı. Özellikle izlenme rekorları kıranElveda Rumeli dizisinde canlandırdığı "Karakalpaklı Mustafa" rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

2009 yılında "Aşk Geliyorum Demez" adlı filmde Bergüzar Gökçe Korel ile başrol oynadı.

2010 yılının eylül ayında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden "Lale Devri" adlı dizide Tolgahan Sayışman, Selen Soyder, Hatice Aslan, Korel Cezayirli,Gül Onat, Kenan Bal ile birlikte başrol oynamıştır.

Tolgahan Sayışman, 2012 yılında model ve oyuncu Selen Soyder ile birlikte olmaya başlamıştır.

Filmleri :

2004 - Avrupa Yakası

2006 - Acemi Cadı

2006 - Esir Kalpler

2006 - Maçolar

2007 - Dicle

2007 - 2009 - Elveda Rumeli

2007 - Hepsi1

2008 - Aşk Tutulması

2009 - Kavak Yelleri

2009 - Aşk Geliyorum Demez

2010 - 2014 - Lale Devri

2014 - Büyük Sürgün

AMİNE GÜLŞE

2014 yılının “Miss Turkey” güzellik yarışması birincisidir. Amine Gülşe, 1993 yılındaİsveç’de doğmuştur. Babası Irak Kerküklüdür. Babası Galatasaray’da disk atıcısıyken İsveç’e transfer olduktan sonra oraya yerleşmişler. Amine Gülşe de bu sebeble İsveç’te doğdu. Lise eğitimini İsveç'te İnternational High School Of The Guthenburg Region’da tamamladı.

2013 yılında abisi ve işlerinden dolayı babasını İsveç’te bırakarak annesi ile beraber İzmir'e gelerek yerleşti.

Yarışmaya İzmir’den katılarak 2014 yılında “Miss Turkey” güzellik yarışması birincisi oldu. Star tv.de yayınlanan Elidor Miss Turkey yarışmasını Kadir Doğuluve Yasemin Allen birlikte sundu. 1. olan Amine Gülşe Türkiye’yi Miss World (Dünya Güzellik)yarışmasında temsil edecek. 14 Aralık 2014 tarihinde Londra'da gerçekleştirilen Miss World Güzellik yarışmasında dereceye giremedi, birinci olanGüney Afrika Cumhuriyeti güzeli Rolene Strauss oldu.

Amine Gülşe, dünyaca ünlü Rus manken İrina Shayk’a benzemektedir.

2015 yılında "Asla Vazgeçmem" adlı dizide Tolgahan Sayışman ve Şafak Pekdemir ile beraber başrolde oynamıştır.

Filmleri ve Dizileri :

2015 - Asla Vazgeçmem (Nur) (TV Dizisi)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir