Görüş Bildir

Show TV canlı ! Kış Güneşi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kış Güneşi ilk bölüm ! Kış Güneşi oyuncuları ve konusu!

Show TV ekranlarında salı akşamlarını süsleyecek Kış Güneşi ilk bölüm izle! Kış Güneşi ikinci bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kış Güneşi konusu ve Kış Güneşi oyuncuları kimler?

Show TV canlı ! Kış Güneşi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kış Güneşi ilk bölüm ! Kış Güneşi oyuncuları ve konusu!

Show TV ekranlarında salı akşamlarını süsleyecek Kış Güneşi ilk bölüm izle! Kış Güneşi ikinci bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kış Güneşi konusu ve Kış Güneşi oyuncuları kimler?

Kış Güneşi Doğuyor! Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı Kış Güneşi için artık 1.Bölüm izleme vakti geldi. Önce Show tv ekranlarında daha sonra internet üzerinden web sitemizde Kış Güneşi 1.Bölüm'ü izleyebilirsiniz.

Sezonun belkide en çok merak edilen dizileri arasında gösteriliyordu Kış Güneşi. Bakalım izleyicilerden olumlu ve olumsuz nasıl bir tepki alacak.

Show tv ekranlarının yeni dizisinde 2.bölüm heyecanını şimdiden hissetmeye başladık. Ve yeni tanıtım fragmanı 2.bölüm videosu biraz önce dizi severlerle buluştu. Mart ayının ilk gününde Kış Güneşi içimizi ısıtacak gibi gözüküyor. Şimdi hep birlikte 2.bölüm fragmanını izleyelim.

Son dakika: Kış Güneşi 2.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Show tv ekranlarının yeni fenomeni Kış Güneşi mükemmel bir başlangıç yaptı. Kısa sürede büyük beğeni topladı ve sosyal medya'da en çok konuşulanlar arasına adını yazdırdı. Kış Güneşi 2.Bölüm heyecanını yaşamaya 1 Mart Salı akşamı devam edeceğiz. Bu içerikten Kış Güneşi 2.Bölüm Fragmanı videosunu güncel olarak izleyebilir, dizide yaşanacak yeni gelişmeleri anında öğrenebilirsiniz.

Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver'in başrollerinde rol aldığı Kış Güneşi farklı hikayesi ile adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Bakalım dizimizin yeni bölümünde bizleri hangi rüpriz gelişmeler karşılayacak.

Kış Güneşi 2.Bölüm Fragmanı (1 Mart Salı)

Salı gecesi ilk bölümüyle ekranda olan Show TV dizisi 'Kış Güneşi', geçmişini anlamak, köklerini keşfetmek, kardeşlik ve kötülerin cezalandırılması hakkında intikamı merkezli bir hikâye. Dizide bol gözyaşı, kin, gizli–saklı ve entrika var. Sanırım bu türün takipçisinin de aradığı unsurlar bunlar. Başından uyarayım, bir Kore dizisinden uyarlama olan hikâye biraz girift, o yüzden seyrederken "Meğer o aslında böyleymiş, o da bunları şu nedenle yapmış, vay şimdi neler olacak" gözüyle bakmanızda fayda var. Zira burada herkes birbirine çeşitli sebeplerden bilenmiş durumda.

Aforizmacılar da diziden beklediğini bulacaklar, “Geçmişin yoksa da bir geleceğin var”, “Çakalların özgürlüğü aslan ayağa kalkana kadardır” gibi özlü sözler burada çünkü.

EY GEÇMİŞ, NEREDESİN? Efe, varlıklı bir ailenin küçük oğludur. Bir gün ortadan kaybolur ve babasının arabasına saklanır. Amacı, babası Harun’a annesinin onu aldattığını anlatmaktadır. Ancak onları yolda bir tuzak beklemektedir; arabaları bir kamyon tarafından ittirilerek uçurumdan aşağı yuvarlanır. Harun ölmüştür, ancak düşmanlar (ki bunlar gelecekte ailenin dünürü olacaklar) olanlara tanık olduğu için Efe’nin de öldürülmesini istemektedir. Kiralık katil Kadim (Hakan Boyav), Efe’yi öldürmek yerine bir balıkçı ailesinin yanına yerleştirir. Kaza sırasında hafızasını yitiren Efe, onu büyüten Fatma’yı öz annesi gibi görür, bu ailenin yanında yetişir. Aradan 20 yıl geçer. Efe (Şükrü Özyıldız),  büyüyünce balıkçı olur. Balığa çıktığı zamanlarda sabah akşam "Geçmişim nerede?", "Bana benzeyen biri var mı?", "Geçmişi olmayanın geleceği olur mu?” diye düşünüp durur.

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver'in paylaşacağıKış GüneşiDizisi Şubat ayında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin ilk tanıtım fragmanı Aralık ayının son haftasında ekranlara gelecek. Kış Güneşi dizisi Şubat ayında Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Başarılı oyuncular Şükrü Özyıldız ile Aslı Enver dizinin kanalı Show Tv için güzel bir başarıya imza atacaklar gibi görünüyor. Mükemmel senaryosu ve oyuncu kadrosu ile çok yakında ekranlara gelecek.

İlk çekimleri Edirne'de süren Kış Güneşi dizisinin hikayesi izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Tatlı Küçük yalancılar dizisinden ve 29 ocakta vizyona girecek Herşey Aşktan filminden tanıdığımız Şükrü Özyıldız rol alacak. Genç oyuncuya Kış Güneşi dizisinde Şükrü Özyıldız'a kadın başrol oyuncusu olarak Aslı Enver eşlik edecek.

Kış Güneşi Konusu:

Kış Güneşi dizisinde Şükrü Özyıldız'ı bu kez bir balıkçı olarak başlarda ekranlarınıza gelecek. Aslı Enver ise Zengin bir ailenin kızını canlandıracak. Kaybolan bir benlik, imkansız bir aşk ve sırlarla dolu bir geçmişi anlatıyor…

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir