Sürpriz güzel Sert vücudu ile Dominik'e meydan okuyor! Acun'un son bambası kim oldu, Survivor'un 2016 kadrosu belrilendi!

TV8’in yen patronu Acun Ilıcalı yine bambayı patlattı. Acun Ilıcalı’nın sunuculuk yaptığı fenomen yarışma programı Survivor’un 2016 kadrosu şekilleniyor. Fenomen sanatçı Yılmaz Morgül, Trabzonspor’un efsane ismi İbrahim Yattara ve karizmatik oyuncu Yunus Günce ile Survivor 2016 için el sıkışan Acun Ilıcalı kadroya güzeller güzeli sanatçı Tuğba Özay’ı da ekledi.

Sürpriz güzel Sert vücudu ile Dominik'e meydan okuyor! Acun'un son bambası kim oldu, Survivor'un 2016 kadrosu belrilendi!

TV8’in yen patronu Acun Ilıcalı yine bambayı patlattı. Acun Ilıcalı’nın sunuculuk yaptığı fenomen yarışma programı Survivor’un 2016 kadrosu şekilleniyor. Fenomen sanatçı Yılmaz Morgül, Trabzonspor’un efsane ismi İbrahim Yattara ve karizmatik oyuncu Yunus Günce ile Survivor 2016 için el sıkışan Acun Ilıcalı kadroya güzeller güzeli sanatçı Tuğba Özay’ı da ekledi.

Yılmaz Morgül, Trabzonspor’un efsane ismi İbrahim Yattara ve karizmatik oyuncu Yunus Günce ile Survivor 2016 için el sıkışan Acun Ilıcalı kadroya güzeller güzeli sanatçı Tuğba Özay’ı da ekledi.

Tuğba Özay’ın Survivor 2016 için yaptığı açıklama şu şekilde…

“Açlığa dayanırım ama ailemden uzak kalmak benim için zor olacak” dediği öğrenildi. Yarışma 7 Şubat’ta ekrana gelecek.

Acun Ilıcalı Kimdir?

1969, Edirne doğumlu, Türk televizyon yapımcısı ve sunucusu. Acun Firarda, Var mısın ? Yok musun?, Fear Factor, Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi Türk televizyonculuğunun önemli başarı yakalamış programlarının yapımcısıdır.

Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nü kazandı, ama üniversite hayatı, 7 yılın sonunda mezun olmadan bitti. Her röportajında kendilerini çok sevdiğini dile getirdiği babaanne ve dedesini trafik kazasında kaybetti.

19 yaşında iken 1988 yılında Seda Ilıcalı ile evlendi ve bu evliliğinden Banu adında bir kız çocuğu sahibi oldu. Kızının doğumundan 10 ay sonra 1990 senesinde anne ve babasını trafik kazasında kaybetti. Yaşanan olayı sonradan şu şekilde anlatacaktı;

Annem ve Babamla Bodruma gidecektik. Benim son anda işim çıkınca onlara "Siz gidin ben daha sonra geleceğim" dedim. Kızım Banu'yu da alarak yola çıktılar. Balıkesir'i geçmişler, babam sakin bir şekilde konvoyu sollarken bir anda karşısına 180 km hızla gelen bir araç çıkmış ve kafa kafaya çarpışmışlar. Annem ve babam orada rahmetli olmuş, kızım ise çok ağır yaralıydı. Balıkesir Devlet Hastanesi'ne gittim. Bir adam duruyor. Adamın yanına gittim ve annemi sordum. "İlknur Ilıcalı ile görüşmek istiyorum" dedim. Adam bir deftere baktı ve sayfayı çevirdi "Ölmüştür" dedi. "Ergün Ilıcalı ile görüşmek istiyorum" dedim. "Ölmüştür" dedi. Ben şoktayım ve kızımı soramıyorum bile. Sadece vücudunda 18 kırık vardı. Düşünün 10 aylıktı... Öyle bir acıydı ki kızımın yaşıyor olmasına sevinememiştim bile. Banu'nun o kazadan sağ çıkması gerçekten bir mucizeydi. Ben o yüzden kızıma "Mucize çocuk" derim. Yaşadığım bunalımın da etkisiyle, eşim Seda'dan ayrıldım.

Eşinden boşandıktan sonra 1994 yılında motoru ile Bağdat Caddesi’nde büyük bir kaza geçirdi. Kazada arkasında oturan yakın arkadaşı hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı ‘nın ise sol kolu kırıldı ve 36 dikişli bir ameliyatın ardından koluna platin takıldı.

1995 senesinde bir kot dükkanı açarak ticarete atıldı ama başarılı olamadı. Lisans eğitiminin ardından tekrar girdiği üniversite sınavlarında İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazanmasına rağmen bölümü okumaktan vazgeçti.

Amcasının oğlu Bekir’in arkadaşı, Acun Ilıcalı'yı o dönem Show TV’de mali kontrolör olan İrfan Şahin ile tanıştırdı. Onun sayesinde İlker Yasin'le tanışan Acun, futbol bilgisiyle onu etkileyince, denenmek üzere işe alındı. Koyu Fenerbahçeli olmasına rağmen Beşiktaş muhabiri oldu. Beşiktaş muhabiriyken futbolcularla samimi olup özel röportajlar yapmayı başarınca yıldızı bir anda parladı ve daha sonra Şansal Büyüka'nın ekibine, Show TV'ye transfer oldu.Televole furyasında Şansal Büyüka'nın gözde elemanı haline geldi.

Televole'nin spor magazin olduğu yıllarda bu program içerisinde kendine ait bir bölüm sunmaya ve bu bölüm dâhilinde dünyayı dolaşmaya başladı. Ardından bu bölümü, 2002 yılında Acun Firarda adı altında ayrı bir program yaparak sunmaya devam etti. En çok izlenen gezi programı oldu ve bu serüveni ile 105 ülke gezdi. Dokun Bana ve Biri Bizi Gözetliyor programlarının kadrosunda yer alıp yardımcı sunuculuk yaptı.

2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu. Fear Factor, Survivor, Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi , Yetenek Sizsiniz ve Yok Böyle Dans programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu oldu. Uğur Dündar'ın sunmuş olduğu Yoksa Rüya mı ve Behzat Uygur'un sunmuş olduğu Söyle Söyleyebilirsen programlarının yapımları da Acun Ilıcalı tarafından gerçekleştirilmiştir. O Ses Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmalarının da yapımını ve sunuculuğunu yapmıştır.

2005 yılında, 36 yaşında vergi rekortmenleri arasına girdi.

Başta Türkiye’deki üniversiteler olmak üzere, Anadolu’nun çeşitli yerlerinde stand-up gösterileri yapmıştır. Stand-up gösterilerinde meslek hayatı boyunca başına gelenleri komik bir dille izleyicilere aktarmıştır.

Show Tv’nin ‘81 İl 81 Okul’ adlı sosyal sorumluluk projesinde yer aldı ve programda 3 milyon 725 bin 563 YTL yardım toplandı.

Birinci evliliğini 19 yaşında iken 1988 yılında üniversiteden arkadaşı Seda Ilıcalı ile yaptı. Bu evliliğinden Banu (d.1989) adında bir kız çocuğu sahibi oldu. 24 yaşında iken 1993 yılında boşandı.

İkinci evliliğini 2003 yılında yaptığı Zeynep Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin adlarında iki kız çocuğuna daha sahip olan Acun 3 kız babasıdır.

2010 yılında eşi Zeynep Ilıcalı kendisini 20 yaşındaki Şeyma Subaşı ile aldattığını öne sürerek boşanma davası açtı. Ünlü isimlerin avukatlığını yapan avukat Kezban Hatemi ile anlaşan Acun Ilıcalı, eşinin iddialarını kabul etmedi. 2011 yılı Eylül ayında barışarak boşanma davası düşmüştür.

2005 yılında 2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu.

2011 vergilendirme döneminde gelir vergisi listesine konuşmacı, sunucu gibi faaliyetlerden oluşan geliri için 2 milyon 836 bin 191 lira gelir vergisi tahakkuk ettirilen Acun Ilıcalı listeye 62. sıradan girdi.

2007-2008 yılları arası Uğur Dündar tarafından sunulan “Yoksa Rüya Mı?” adlı aktüel programın yapımcılığını üstlendi.

2008 yılında Sunuculuğunu Behzat Uygur’un yaptığı, Türk Pop Müziği şarkılarının sözlerini bilmeye yönelik müzik yarışmasının yapımcılığını yaptı. 2014 yılında, tv8 kanalında yayınlanmaya başlanan aynı programın sunuculuğunu Murat Dalkılıç yaptı.

Fear Factor, Survivor Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans, Survivor Ünlüler - Gönüllüler ve O Ses Türkiye programlarının yapımcılığını, jürisi üyeliğini ve sunuculuğunu yapmıştır.

2012 yılında yapımcısı ve sunucusu olduğu Dominik Cumhuriyeti‘nde çekimleri yapılan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması izlenme rekorları kıran Acun Ilıcalı en çok konuşulan isimlerden oldu.

Acun Medya'nın hazırladığı Survivor serisinin yenisi “Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013” Acun Ilıcalı'nın sunumuyla 17 Mart 2013 Pazar günü Star TV'de başladı.

Daha önce Survivor Aslanlar Kanaryalar (2006), Survivor Türkiye Yunanistan (2007), Survivor Kızlar Erkekler (2010) ve Survivor Ünlüler Gönüllüler'i (2011 ve 2012 yıllarında) yapan Acun Ilıcalı, Survivor Ünlüler Gönüllüler 3 ile karşımıza çıktı.

Muhabir olarak girdiği televizyon sektöründe Türkiye'nin en önde gelen yapımcısı olarak isim yapan Acun Ilıcalı,14 Kasım 2013 tarihinde tv8'i satın alarak artık kendi TV kanalının sahibi olduğunu duyurdu. MNG gurup başkanı ve tv8 kanalının sahibi olan Mehmet Nazif Günal ile anlaştığını, satın alma sürecinin başladığını Twitter’a yazmıştır.

2014 yılında tv8 kanalında gösterime giren Ütopya adlı bir yarışma programı başlattı.

1.eşi: 1988 yılında Seda Ilıcalı ile evlendi. 1993 yılında boşandı. Banu (d.1989) adında bir kız çocuğu oldu.

2.eşi: 2003 yılında Zeynep Hıcalı ile evlendi. Leyla (d.2007) ve Yasemin (d.2010) adlarında iki kız çocuğu oldu.

İlişkisi: 2010 yılından itibaren Şeyma Subaşı ile ilişkisi olduğu iddia edildi. 2013 yılında Melisa adında bir kızı daha oldu. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile ilişkisini kesmiştir.

Ödülleri

En İyi Erkek Sunucu Altın Arılar Ödülü

2007 yılında Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından “Kristal Martı” ödülüne layık bulunmuştur.

Filmleri ve Dizileri

2011 - Pis Yedili (Kendisi) (TV Dizisi)

2010 - Sinyora Enrica ile İtalyan Olm... (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)

2009 - Adab-ı Muaşeret (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)

2005 - Dikkat Şahan Çıkabilir (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

2004 - 2007 - Avrupa Yakası (1. Sezonda ve 4. Sezonda) (Kendisi) (TV Dizisi)

2002 - Mumya Firarda (Sinema Filmi)

2001 - Tatlı Hayat (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

İbrahim Yattara Kimdir?

Trabzonspor’da forma giymekte olan Gine’li milli furbolcu. 2003 yılından beri formasını giydiği Trabzonspor’un en yetenekli oyuncularından birisi olarak kabul edilen Yattara, takımında sağ açık ve forvet pozisyonlarında oynamaktadır.

İbrahim Yattara, 3 Haziran 1980 tarihinde, Kamsar, Gine’de dünyaya geldi. Eski bir futbolcu olan babasının da etkisi ile genç yaşlarda futbola yönelen Yattara, 14 çocuklu büyük bir aileden geliyordu. Babası ve kendisinin dışında, küçük kardeşi Naby Yattara’da Avrulpa liglerinde forma giyme şansı yakalamış olan başarılı bir futbolcuydu.

Yattara, profesyonel futbol yaşamına ülkesi Gine’de, FC San Garedi takımında başladı. 1998-2000 yılları arasında Garedi forması altında 16 maça çıkan ve 12 gol kaydeden başarılı ortasaha oyuncusu, kariyer hedeflerine daha uygun olması nedeniyle 2000 yılında Gine’nin en büyük isimlerinden olan Atletico Coleah’a transfer oldu ve bu takımda geçirdiği tek sezonda forma giydiği 32 maçta toplam 16 gol kaydetti.

2001-2002 futbol sezonu başlangıcında, kendisi gibi futbolcu olan kardeşi ile beraber Belçika liginde mücadele eden Royal Antwerp FC takımına transfer olan Yattara, teknik direktör Henk Houwaart ile yıldızının bir türlü barışmaması nedeniyle istediği kadar forma giyme şansı bulamadı. 2001-2003 yılları arasında Antwerp forması altında sadece 29 lig maçında forma giyebilen başarılı futbolcu, bu maçlarda toplam 10 gol kaydetti.

2003-2004 futbol sezonu başında, Trabzonspor başkanı Özkan Sümer tarafından transfer listesine alınan ve 400.000 dolar karşılığında Belçika’lı ekipten transfer edilen Yattara, yeni takımı ile beraber sahaya çıktığı ilk sezonda, çok fazla forma giyme şansı bulamamasına rağmen Turkcell Süper Lig’in asist kralı olma başarısını gösterdi.

2003 yılından itibaren kesintisiz olarak formasını giydiği Trabzonspor’un tarihindeki en uzun süreli forma giyen yabancı oyuncu ünvanını elinde bulunduran Yattara, takımıyla beraber sahaya çıktığı 188 maçta toplam 38 gol kaydetti.

2002 yılından itibaren Gine Milli Takımı’nın formasını giymekte olan Yattara, 2004 ve 2006 Afrika Kupası’nda ülkesini başarıyla temsil etti. Ülkesindeki gençlere futbolu sevdirmek için FC Pokou ve Espaire adlı iki futbol klübü kuran başarılı oyuncu, bu takımlarda yetişen genç yetenekleri dünyaya duyurmak için bir süre menejerlik görevinde de bulundu.

İbrahim Yattara, Aminata Yattara ile evli olup, Salif ve Amadu adlı iki çocuğa sahiptir. Oğlu Salif Junior Yattara, Trabzonspor altyapısında forma giydi.

Türk vatandaşlığı için başvurusu sonuçunda 29 Ekim 2010 tarihinde T.C. vatandaşlığına kabul edildi. Eski takım arkadaşı Hasan Üçüncü'nün soyadını alarak; İbrahim Üçüncü adını almıştır.

2011 - 2012 sezonunda Suudi Arabistan takımlarında Al Shabab'da oynadı. 2012-2013 sezonu başında Mersin İdman Yurdu ile anlaşarak yeniden Türkiye'ye geldi. Haziran 2013 tarihinde Belçika ikinci lig ekiplerinden La Louviere ile anlaşarak Belçika'ya gitti. 1 Temmuz 2015 tarihinde futbol hayatını sonlandırdı. Memleketi Gine'de müteahhitlik yapmaktadır.

9 Aralık 2015 tarihinde Acun Ilıcalı, İbrahim Yattara'nın Survivor 2016 kadrosunda olacağını duyurdu.

Altyapı kariyeri :

1990-1998 - San Garedi

Profesyonel Futbol Kariyeri:

1998-2000 - San Garedi

2000-2001 - Athlético de Coléah

2001-2003 - Royal Antwerp

2003-2011 - Trabzonspor

2011-2012 - Al Shabab   14

2012-2013 - Mersin İdman Yurdu           

2013-2015 - La Louviere

Tuğba Özay Kimdir?

Tuğba Özay, Türkiye'nin en tanınmış mankenlerinden. Kariyerinde modelliğin yanı sıra sunuculuk ve dizi oyunculuğu da olan Özay, tiyatro oyunlarında da rol almaktadır. Özay, 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışması ikincisidir.

10 Şubat 1978'de İstanbul'da dünyaya gelen Özay’ın Trabzon kökenli babası, ödüllü bir ders kitabı yazarı ve şair, Antalya kökenli annesi de öğretmendir.

Ailesinin tek çocuğu olan Özay, ilkokulu, İstanbul Yeşilbahar İlkokulu'nda, ortaokul ve liseyi de Fenerbahçe Lisesi'nde bitirdi. Ardından Haliç Üniversitesi Konservatuar ve Tiyatro Bölümü’ne giren Özay, halen bu üniversitede eğitimine devam etmektedir.

1987'de İstanbul Yelken Kulübü'nde dalış ve yelken kurslarına katılan Özay, daha sonra Galatasaray Spor Kulübü'nde 10 sene profesyonel olarak yüzücülük yaptı. Fenerbahçe klübü tarafından keşfedilip voleybola geçiş yaparak 5 yıl profesyonel voleybol oynayan Özay, motosiklete de ilgi duymaktadır.

Mankenliğe 1994 yılında bir Vakko defilesi ile başlayan ve 1995 senesinde düzenlenen, Miss Model of Turkey yarışmasında birinci, Miss Model of the World yarışmasında da ikinci seçilen Özay, yarışmada en iyi vücutlu model ödülüne de layık görüldü.1996 yılında Paris’e giderek yaklaşık 7 ay kariyerine orada devam etti. Özay aynı sene Avrupa'da Yılın Modeli seçildi. Türkiye’ye döndükten sonra Müjde Parizien çoraplarıyla anlaşma imzalayarak 3 yıl Parizien bacak kızı oldu.

İlk Tv dizisi deneyimini, 1994 yılında bir yüzme antrenörünü canlandırdığı "Sonradan Görmeler" dizisiyle yaşayan Özay daha sonra 1997'de Mahsun Kırmızıgül ile "Hemşerim" dizisinde başrolü paylaştı. Aynı sene "Aynalı Tahir" dizisinde yardımcı rolde oynayan Özay, “Sensiz İki Gün” dizisinde de rol aldı. 1998'de TGRT'de oto magazin programı sunan Özay, 1999 senesinde "Çiçek Taksi" dizisinde rol almasının yanı sıra, 2000’de "Zehirli Çiçek", 2001’de de "Yapayalnız", ve "Bizim Otel" gibi TV dizilerinde de çeşitli roller üstlendi. "Dadı" dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan Özay, "Paşalı" adlı 90 dakikalık TV filminde de oynadı. "Hamdi Alkan TV" adlı programda da çeşitli skeçlerde oynayan Özay’ın, Mehmet Ali Erbil ile birlikte sunduğu Çarkıfelek, kariyerinde bir dönüm noktası oldu.

2001 yılında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en iyi model seçilen Özay, Ferhan Şensoy'un yazıp yönettiği, "Dün Gece Ormanda Çok Komik Birşey Oldu" oyunu ile tiyatro sahnelerine de adım atarak kariyerine yeni bir alan ekledi. Ardından Abdullah Şahin tiyatrosunda adını kendisinin koyduğu ‘’Tanıştırayım Burası Türkiye’’ adlı oyunda hem oyunculuğu hem de canlı performans sergileyerek söylediği şarkılarla izleyicinin beğenisini kazandı.

Özay, "Dekolte" ve "Melekler Evi" adlı müzik eğlence programları sunuculuklarının yanı sıra, Fısıltı Dergisi, Zeyn Ayakkabı, Jandarma Güçlendirme Vakfı, Sabah Gazetesi, Star Live Dergisi, Schlafgut, Burda Dergisi reklam filmelerinde rol aldı. Ayrıca, 1994’te Nuray Hafiftaş ve Ufuk Bigay’ın, 1995’te Alihan ve Gökhan Güney’in 1997’de Mahsun Kırmızıgül’ün 1998’de Ferhat Güzel’in kliplerinde rol alan Özay, Yaşar, Selami Şahin, Arto ve Demet Akalın’ın kliplerinde de oynadı.

Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da magazin basınının ilgisini çeken Özay,2003 yılında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Tuğba Özay’la Fitness” adlı ilk Türk yapımı Aerobik VCD ve DVD’sini yaptı.

Kısa bir süre sonra yine bir ilke imza atarak kariyerindeki 10 yıl anısına Best of Tuğba Özay katalogunu hayata geçirdi. 1 sınıf kalitedeki bu çalışması alanında ilk ve tektir. Katalogdan elde edilen gelirle Tuğba Özay Ankara Çubuk’da hortum felaketinde yıkılan köy okulunu yeniden yaptırdı ve dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’ten ödül alarak onurlandırıldı.

2006 yılında İsrail basını kendisine ‘Ortadoğunun Gisel’i’ manşetleriyle gazetelerinde yer verdi.

2008 yılında kariyerinin zirvesinde olduğu bir dönemde başından talihsiz bir olay geçti. 5.5 ayının Paşakapısı Kadın ve Çocuk Tutukevi’de geçmesine neden oldu. Özgürlüğüne kavuştuktan sonra Doğan Kitap’la anlaşarak tuttuğu günlükleri "BEDEL" adlı kitabında romanlaştırdı.

Müzik, Magazin, Yarışma ve Eğlence programları da yapan Tuğba Özay yıllardır festival ve özel gecelerinde sunuculuk görevini başarı ile sürdürmektedir.

Tuğba Özay, 12 Mayıs 2009 tarihinde İtalya'nın Milano kentinde görkemli bir düğünle İtalyan İş Adamı Ludovic Fattizzo ile evlendi.

27 Haziran 2009 da Monaco'da Prens Albert'in ev sahipliği yaptığı gecede ünlü modacı Terrence Bray'ın Unicef ve Kanser hastaları yararına düzenlenen defilede baş manken olarak podyuma çıkması basında büyük yankı uyandırdı.

Tuğba Özay, 2012 yılında TV8’de yayınlanan ve Kenya'da yapılan “Tropytürk” yarışmasına katılmıştır. 2012 yılında tv8'de yayınlanan ve çekimleri Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yer almıştır. Burcu Çetinkaya ile birlikte Billur Kalkavan, Berksan Özer, Hale Caneroğlu, Ceyda Ersoy, Esra Ersoy, Zaza Enden, Leyla Bilginel, Şener Üşümezsoy, Ertem Şener, Serkan Tanırgan, ve Önder Bekensir ve Helin Avşar da yarışmacı ekip içindeydi.

Tuğba Özay, Nisan 2013 tarihinde başlayıp Show TV’de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarışmacıları arasında oldu. Yapımcılığını Med Yapım'ın yaptığı 12 Nisan 2013'de ilk bölümü Show TV'den canlı olarak yayınlan yarışmada yarışmacılar Tuğba Özay, Asena Onur Çakmak, Bayhan Gürhan, Gökhan Taşkın, Atilla Taş, Leyla Bilginel, Neslihan Önder, Nur Gümüşdoğrayan, Önder Bekensir, Sema Çelebi, Semih Yuvakuran, Semiha Yankı, Serkan Tanırgan, Şener Üşümezsoy, Timur Kunt, Tony Hill, Günay Musayeva, Verda Penso olmuştur. Birinciliği Önder Bekensir almıştır.

Filmleri :

1996 - Sonradan Görmeler

1997 - Sensiz İki Gün

1997 - Hemşerim

1998 - Aynalı Tahir

1999 - Çiçek Taksi

2000 - Zehirli Çiçek (dizi)

2001 - Bizim Otel (mini dizi)

2001 - Yapayalnız (mini dizi)

2002 - Dadı (Konuk oyuncu)

2006 - Karanlıkta Makyaj

2007 - Dövme

2009 – Saddam’ın Askerleri: Kara Güneş

2010 - Karabulut

2010 - İblis :Cadı Kanı

2012 - Dartonlar ve Laz Kit

2012 - İşler Güçler (Nigar Tan)

Albümleri :

2010 - Armoni

2011 - Üç Nokta

Kaynak: Diyarbakır Söz