Survivor 14 Şubat 2016 konseyde neler oldu, Ünlüler takımına kim katıldı?

Survivor 2016 14 Şubat akşamı müthiş bir heyecanla ekranlara konuk oldu. Önce dokunulmazlık oyunu tüm izleyiciyi ekrana bağlarken, ardından konseyde yaşananlar tüm Survivor hayranlarını şoke etti. Dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımı konseye heyecanlı şekilde gitti, ancak aldıkları kötü haber ünlüleri üzdü. Peki, Survivor 14 Şubat ünlülere kim katıldı, Survivor Ünlülere kim geldi, 14 Şubat ünlüler takımına kim eklendi? İşte tüm merak edilenlerin yanıtı haberimizdedir.

Survivor 14 Şubat 2016 konseyde neler oldu, Ünlüler takımına kim katıldı?

Herkes Google’a akın etti ve şu soruları soruyor; Survivor 2016 kim geldi, Ünlüler takımına kim katıldı, Survivor 14 Şubat konseyde neler yaşandı, neler oldu, Ünlüler neden üzüldü, Survivor’da kim gitti, adaya kim veda etti, Survivor Serkan’a ne oldu, Ünlülere kim eklendi, kimler eklendi?

Survivor 14 Şubat 2016 akşamı ekranlara gelen 5. Bölüm izleyenleri mest etti. Dokunulmazlık oyunu ayrı bir heyecanı vardı ve sonunda Ünlüler farklı kazanmıştı. Ada konseyinde Ünlülere bir isim daha katılacak ve 12 kişi olacaklardı. Ancak Acun Ilıcalı’nın verdiği haber herkesi üzdü. Acun Survivor’a bir ismin veda edeceğini söyledi. Peki, kimdi o isim?

Survivor’da Ünlüler takımından kim gitti?

Survivor’da Ünlüler takımında geçtiğimiz gün bacağından sakatlanan Serkan Ercan artık Survivor’a devam edemeyecek ve doktorlardan gelen rapor da bu yönde olduğu için Ünlüler takımından Serkan Ercan veda edecek adaya.

Survivor 2016 Ünlüler takımına kim eklendi?

Survivor 14 Şubat Ünlüler takımına kim katıldı sorusu da yanıt buldu. Survivor’da bildiğiniz gibi daha önce 4 aday çıkmış ve içlerinden en güçlü olanı Seda Ünlüler’e katılmıştı. Bu haftaki dokunulmazlığı da alan Ünlüler takımına bir isim daha katılacaktı, ancak Serkan’ın elenmesi planları bozdu ve oylamaya da gerek kalmadı. Survivor’daki diğer üç adaydan biri de sağlık sorunları gereği ayrılmak zorunda kaldı. Survivor 2016 Ünlüler takımına 14 Şubat akşamı İngiltere doğumlu Mehmet ve Yağmur katıldı. Survivor 2016 Ünlüler’in yeni yarışmacıları Mehmet ve Yağmur oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz