Survivor 2016 19 Mart Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı, Yılmaz Morgül’e ne oldu?

Survivor 2016 19 Mart 2016 akşamı izleyiciler ekrana kilitlendi adeta. Cumartesi akşamlarının favori programı Survivor’da ödül oyununu yine Gönüllüler kazandı. Ünlüler adasında ise soğuk savaş devam ediyordu. 19 Mart 2016 Survivor’da Ünlüler adasında Yılmaz Morgül şoku yaşandı. Yılmaz Morgül adada gece yarısı bir anda bayıldı, Survivor sağlık ekibi tarafından hastaneye götürüldü. Yılmaz Morgül’e ne oldu, Yılmaz Morgül’ün nesi var, Yılmaz Morgül neden hastaneye kaldırıldı? İşte ayrıntılar…

Survivor 2016 19 Mart Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı, Yılmaz Morgül’e ne oldu?

vor 19 Mart akşamı Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı. Nagihan ve Tuğba Özay’ın yanında fenalaşan Yılmaz Morgül hastaneye kaldırıldı. z Morgül’ün son sağlık durumu nasıl, Yılmaz Morgül’e ne oldu, Yılmaz Morgül neden fenalaştı gibi merak edilenler 20 Mart Survivor’da yanıt bulacak. Survivor’da esen Yılmaz Morgül fırtınası devam edecek mi büyük merak konusu.

NAGİHAN VE TUĞBA YILMAZ MORGÜL’Ü HASTANEYE UĞURLADI!

Survivor’da iki gruba bölünen Ünlüler takımında Nagihan, Tuğba ve Yılmaz Morgül her zaman birlikte takılıyor. Gece yarısı Yılmaz Morgül rahatsızlandı ve Survivor sağlık ekibi adaya geldi. Önce tansiyonu ölçülen Yılmaz Morgül kendini iyi hissetmediği için hastaneye kaldırıldı. Yılmaz Morgül’ün son sağlık durumu henüz bilinmiyor. Ayrıntılar geldikçe okurlarımızla paylaşacağız.

Kaynak: Diyarbakır Söz