Survivor 2016 28 Şubat (yeni bölüm) fragmanı - Kimin ismi yazıldı

Survivor 2016 13. Bölüm 27 Şubat fragmanı yayınlandı. Survivor’da dün akşam ödül oyununu Ünlüler kazanmıştı. Bu akşamki bölümde ise "Survivor 2016 Dokunulmazlık oyununu kim kazandı" sorusu yanıt bulacak. Geçtiğimiz hafta Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler kaybedecek mi, Gönüllüler dokunulmazlığı alabilecek mi, Survivor ada konseyinde kimin ismi yazılacak, Survivor 28 Şubat konseyde kimin ismi yazıldı? Survivor 28 Şubat yeni bölüm fragmanı detayları…

Survivor 2016 28 Şubat (yeni bölüm) fragmanı - Kimin ismi yazıldı

RECEP KAYA

vor 2016’da dün akşam zor ve çamurlu parkurda oynanan futbol ödül oyununu Ünlüler kazanmıştı. Bu akşam hem dokunulmazlık oyununu sonrasında da kim kaybederse bireysel dokunulmazlık oyununu izleyeceğiz ve hem de ada konseyinde hangi takımdan kimin eleme adayı olacağını öğreneceğiz. Ve tabii ki "Survivor yde kimin adı yazıldı, eleme adayları kim, adaya kim veda edecek, dokunulmazlık oyununu kim kazandı” gibi sorular yanıtını bulacak. Survivor 2016 28 Şubat anı da yayınlandı bu arada. Ünlüler ve Gönüllüler takımındaki yarışmacıların dokunulmazlık oyunundaki performansı merakla bekleniyor.

SURVIVOR 28 ŞUBAT KONSEYDE ELEME ADAYI KİM OLACAK?

Survivor 28 Şubat 2016 Pazar akşamı en çok merak edilen konu dokunulmazlık oyununu kaybeden takımda konseyde kimin ismi yazılacağı. Çünkü dokunulmazlığı kaybeden takımdan bir veya iki eleme adayı çıkacak ve Salı akşamı Survivor hayallerine veda eden ikinci kişi olacak. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu Pazar akşamı kaybeden Ünlüler takımından Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül eleme adayı olmuştu. Survivor 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, Survivor 2016 eleme adayları kim, Survivor 2016 28 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı, gibi soruların yanıt bulacağı Survivor 28 Şubat ölümü yine nefesleri kesecek.

Survivor 2016 yeni bölüm 13. Bölüm tanıtımında her zamanki gibi Yılmaz Morgül’ün röportajı görülüyor. Yılmaz Morgül bu defa “Demek ki düşmanlıklar var, Her başarılı erkeğin arkasında kadın vardır deniliyor, dönüyorum arkamı bakıyorum hiç kimse yok” diyerek meşhur kahkahasını atıyor.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDAKİ DURUM NE?

Gönüllüler takımında da Semih’in röportajı görülüyor. Semih; “Gönüllüler adası kaybeder ise dokunulmazlığı, biraz karışacağını düşünüyorum bu adanın” diyor.

ELEME ADAYI KİM OLACAK, ADAYA KİM VEDA EDECEK?

Survivor 2016 13. Bölüm tanıtımında sona geldik, konseyde kimin isminin yazıldığı, dokonulmazlıkoyununu kimin kaybettiği, bireysel dokunulmazlık sembolünü kimin aldığı belli olmuyor. Survivor 28 Şubat akşamı eleme adayı olarak kim çıkacak, adaya kim veda edecek, konseyde kimin ismi yazılacak? Tüm merak edilenler 28 Şubat Pazar (bugün) saat 20.00'de TV8'de yayınlanacak olan Survivor 2016’da yanıt bulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz