Görüş Bildir

Survivor 2016 yeni bölüm (21 Şubat) fragmanı - Konseyde kimin ismi yazılacak

Survivor 2016 21 Şubat (yeni bölüm) 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor 2016’da dün akşam oynanan ödül oyununu Gönüllüler kazanmış ve Kıymalı Börek yemeye hak kazanmıştı. Survivor 21 Şubat’ta ise dokunulmazlık oyunu oynanacak ve ada konseyine gidilecek. Survivor 2016’dan ilk elenecek adayın öne çıkacağı 21 Şubat 9. Bölüm herkesi ekrana kilitleyecek. 21 Şubat Survivor 2016 9. Bölümde Dominik'te dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Bu zor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?

Survivor 2016 yeni bölüm (21 Şubat) fragmanı - Konseyde kimin ismi yazılacak

RAMAZAN GÜNOĞLU

vor 2016’da dün akşam çok zor bir parkurda geçen ödül oyununu Gönüllüler kazanmıştı. Bu akşam hem dokunulmazlık oyununu izleyeceğiz, hem de Survivor 2016’da ilk eleme adayının kim olacağını öğreneceğiz. Ve tabii ki "Survivor 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, adayı kim, konseyde kimin ismi yazıldı" gibi sorular da cevap bulacak. Survivor 2016 21 Şubat fragmanı da yayınlandı. Dokunulmazlık oyununun oynanacağı bu bölümde zor bir oyun Ünlüler ve Gönüllüleri bekliyor.

ACUN ILICALI DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN ÖNEMİNİ ANLATTI

Survivor 2016 yeni bölüm 9. Bölüm fragmanında Acun Ilıcalı ulmazlık oyununun önemini yarışmacılara anlatıyor. Acun Ilıcalı; “Survivor’ın kalbi dokunulmazlık oyunudur, bu oyunu kaybeden takım bir yarışmacısını kaybeder. Ve üst üste kaybeden takım parçalanmaya kadar gider” sözleriyle Dokunulmazlığın ne kadar önemli olduğunu vurguluyor

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor 2016 21 Şubat’ta çok zor bir dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Bir tarafta Avatar Atakan, Nagihan, Yılmaz Morgül, Yunus Günce, Mehmet ve Seda gibi güçlü isimlerin yer aldığı Ünlüler, diğer tarafta Serkay, Efecan, Damla, İbrahim, Zafer ve Semih Öztürk gibi güçlü isimlerin olduğu Gönüllüler takımı. Peki bu iki güçlü takımın dokunulmazlık mücadelesinde zafer kimin olacak, dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?

İLK ELEME ADAYI KİM OLACAK, KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK?

Survivor 2016 9. Bölüm tanıtımında sona geldik, tabii ki dokunulmazlık oyununu kimin kaybettiği gösterilmiyor. Ünlüler ve Gönüllüler, hangi takım kaybederse onseyinde bir ismi eleme adayı olarak öne çıkaracak, tabii ki bu iki isim de olabilir üç isim de. Dokunulmazlığı kim kaybedecek, Survivor 2016’nın ilk eleme adayı olarak kim öne çıkacak, tüm merak edilenler 21 Şubat (bu akşam) saat 20.00'de TV8'de yayınlanacak olan Survivor 2016’da belli olacak.

ng>SURVIVOR 2016 9. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Yasal Uyarı: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece diyarbakirsoz.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi