Survivor 5 Mart 2016 nefis ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi?

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor 2016 5 Mart akşamı da izleyenlere müthiş bir ödül oyunu izletti. Ödül oyununun oynandığı Survivor 2016'da Gönüllüler ve Ünlüler takımı zorlu bir parkur oyunu oynadı. Peki, Survivor 2016 5 Mart ödül oyununu kim kazandı, 5 Mart Ödül oyunu neydi, Survivor ödül oyununu kim kazandı, Survivor 5 Mart ödül oyunu kim kazandı gibi soruların cevabının aldığı Survivor 5 Mart detayları sizler için derledik…

Survivor 5 Mart 2016 nefis ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi?

RECEP KAYA

Survivor 2016 5 Mart Ödül oyunu oldukça çekişmeli ve mücadele dozu yüksek oldu. Çünkü yarışmacılar yorucu ve oldukça zor bir parkurda oynadı. Ünlüler ve Gönüllüler takımının bu ödül oyunu hem zevkli hem de eğlenceli geçti. Ünlüler takımında Nagihan ve Seda'nın performansları etkili oldu. Peki, bu müthiş mücadele sonucunda ;dül oyununu kim kazandı?

TV8’in en çok izlenen ve reytinglerde tek başına taşıyan Survivor 2016 5 Mart oynanan ödül oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. En çok merak edilen soru ise Survivor 2016 ödül oyununu azandı? İşte bu soru cevabını buldu.

ÜNLÜLER FARKI AÇTI!

7-5 Ünlüler takımı önde iken Gönüllülerden Semih ve Ünlülerden Mehmet karşılaştı. Mehmet geriden gelmesine rağmen, Semih'in atışları kötü olduğu için Mehmet kazandı ve Ünlüler 8-5 öne geçti. Daha sonra Seda Gizem Kerimoğlu ile karşılaştı. Seda hem önde geldi hem de atışları iyiydi ve Gizem Kerimoğlu'nu mağlup ederek skoru Ünlüler takımı lehine 9-5'e getirdi. Yılmaz Morgül ve Semih karşılaştı bu kez kazanan Semih oldu ve durum 9-6 oldu.

GÖNÜLLÜLER BIRAKMADI AMA!

Durum 9-6 önde iken Ünlülerden Ezgi ve Gönüllülerden Gizem Memiç karşılaştı. Parkuru önde tamamlayan Gizem Memiç'in atışları da iyi olunca kazandı ve skor 9-7 oldu. Daha sonra Avatar Atakan ve Efecan Dianzenza karşı karşıya geldi. Efecan da Atakan'ı mağlup etti ve yılmadıklarını gösterdiler. Durum 9-8 Ünlüler öndeydi. Son etapta artık Seda ile Nihal karşı karşıya geldi ve Nihal kötü olduğu için Seda kazandı. Oyun Ünlülerin 10-8.

5 Mart Survivor 2016 bölümünde Ödül oyunu oynandı, Alp Kırşan ;nlülerin kazandığını açıkladı ve oyunlarda performansı düşük olan Nihal son oyunda Seda'ya karşı kaybetti. Ve ödül oyunu sonucunda bir tarafta sevinç bir tarafta yine hüzün vardı. Gönüllüler son 4 ödül oyununu kazanamıyor ve Ünlüler de tokluğun verdiği moralle parkurda takım olmayı başarabiliyorlar. Survivor oyununda Aylin Şallı'nın elenmesi strateji hatası olarak yorumlandı.

SURVIVOR 2016'DA ÖDÜL NEYDİ?

Büyük Ödül oyunu ve zorlu maç sonrası Survivor 2016'da ödül neydi sorusunun da cevabı belliydi artık.

Kaynak: Diyarbakır Söz