Survivor All Star 17 Mayıs (yeni Bölüm) fragmanı – Konseye kim gidecek?

Ve Survivor All Star 17 Mayıs 54. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor All Star’da Pazar günü (bugün) dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Bugünün fragmanında Turabi’nin laf cambazlıkları devam ediyor. Dün akşam oynanan ödül oyununu Gönüllüler kazanmıştı. Peki Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Ünlüler mi Gönüllüler mi, Konseyde kimin ismi yazılacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıt bulacağı Survivor All Star yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar…

Survivor All Star 17 Mayıs (yeni Bölüm) fragmanı – Konseye kim gidecek?

FIRAT AVCIL

vor All Star’da dün akşamki ödül oyununu Gönüllüler kazandı. Bugün ise Survivor All Star’da dokunulmazlık oyunu oynandığını göreceğiz. Ancak kafalarda birçok soru işareti var. İşte tüm soruların yanıt bulacağı Survivor All Star yıs fragmanı yayınlandı. Dokunulmazlık oyununun oynanacağı bölümde harika bir mücadele yine bizleri bekliyor.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANACAK?                           

Survivor All Star’ın yeni ölüm tanıtımında çok zor bir dokunulmazlık oyunu oynanırken, ünlüler den Hakan “Bu hafta bu adadan ünlülerden kimse gitmeyecek” diyerek takımını birlik olmaya çağırıyor. Artık Ünlüler de Gönüllüler de 6 kişi ve birbirleriyle kıyasıya bir yarış içerisindeler. Merve Aydın da fragmanda “Gönüllüler hep arifeyi yaşıyor biz de bayramı yaşayacağız. Bakalım görelim ne olacak ben de merak ediyorum” diye konuşuyor. Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu geçtiğimiz hafta Gönüllüler kaybetmiş ve adadan Nadya’yı yollamışlardı. Kim kaybederse konseye gidecekler ve aralarından birini göndermek için isim yazmak zorunda kalacaklar. Pazar akşamı saat 20.00’de tüm soruların yanıt bulacağı ve nefeslerin kesileceği Survivor All Star’ın Yeni Bölüm anı linkte.

ng>SURVIVOR ALL STAR 54. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz