Survivor All Star 20 Mayıs (yeni Bölüm) fragmanı – Kim elendi?

Survivor All Star 57. yeni Bölüm 20 Mayıs fragmanı da yayınlandı. Survivor’da bu hafta tüm ödül oyunlarını Gönüllüler kazandı. Bu akşamki bölümde ise en merak edilen "Survivor All Star Kim Elendi" sorusu yanıt bulacak. Bir önceki konseyde eleme adayı Bozok ve Hasan oldu. Adaya kim veda edecek, erzak oyununu kim kazanacak? Gibi soruların da yanıt bulacağı Survivor All Star 20 Mayıs (Bu akşam) saat 20.00’de TV8’de. Survivor All Star yeni bölüm fragmanı detayları…

Survivor All Star 20 Mayıs (yeni Bölüm) fragmanı – Kim elendi?

RECEP KAYA

vor All Star’da dün akşam da bu haftaki her ödül oyununda olduğu gibi Gönüllüler kazandı. Survivor’da bu akşam hem erzak oyunu oynanacak ve hem de akıllardaki "Survivor All Star lendi, kim elenecek, adaya kim veda edecek" gibi sorular yanıt bulacak. Bu arada Survivor tar 20 Mayıs fragmanı da yayınlandı. Erzak oyununun oynanacağı bu bölümde tıpkı geçen hafta olduğu gibi yarışmacılar dengede durmaya ve rakiplerini düşürmeye çalışacak.

BEGÜM VE BERNA GERİLİMİ

57. Bölüm fragmanında bir önceki bölümden kalma Begüm Berna gerginliği de devam ediyor. Bu arada Sahra ile Berna’nın da barıştığını hemen ekleyelim. Begüm ve Berna arasındaki gerilim de devam ediyor Survivor’da. anda net anlaşılmasa da Begüm ile Berna’nın bilinmeyen bir nedenden dolayı hararetli bir tartışma içerisinde oldukları gözüküyor.

ERZAK OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Geçtiğimiz hafta Survivor’da Erzak oyununu Gönüllüler kazanmış ve bir haftalık erzaklarını almıştı, ünlüler ise erzakın sadece 4’te 1’ini alabilmişti. Bu hafta yine çekişmeli geçeceğe benzeyen Erzak oyununu kim kazanacak, Ünlüler son 6 ödül oyununu da kazanamadı. Ünlüler şeytanın bacağını kırabilecek mi?  Survivor All Star’da Erzak oyunu heyecanı da bu akşam eleme konseyinden önce ekranlarımızda olacak.

SURVIVOR ALL STAR’DA KİM ELENDİ - ADAYA KİM VEDA EDECEK?

Survivor All Star ölüm fragmanında geldik sona, tabii ki kimin elendiği veya adaya veda ettiği fragmanda görülmüyor. Aslında bu akşam yayınlanacak bölümün iki gün önce çekildiğini biliyoruz. Adadakiler ve Acun Ilıcalı şu an kimin elendiğini biliyor. Fakat bizler bu akşam öğrenebileceğiz. Survivor All Star yeni bölümde Bozok ve Hasan eleme adayı. SMS Sıralamasından kim birinci çıktı, Hilmicem kimi aday gösterecek, Survivor All Star’a, Dominik’e, hayallerine  kim veda edecek. Bütüün merak edilenler bu akşam saat 20.00'de TV8'de Survivor All Star'da öğrenilecek. Survivor All Star bu akşam yine ekranlara kilitleyecek.

ng>SURVIVOR ALL STAR 57. BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz