Görüş Bildir

Survivor All Star 26 Haziran Ödül oyununu kim kazandı - Babalarına ne hediye aldılar?

Survivor All Star ödül oyununu kimin kazandığı büyük merak konusuydu. Hakan’ın elenmesi sonrası tüm oyunlar bireysele döndü. Yine eğlenceli ve güzel bir ödül oyunu oynandı. 26 Haziran Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı, ödül oyununu kim aldı, Survivor bireysel ödül oyununu kim kazandı, Survivor 26 Haziran ödül oyununu kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı? Soruları da yanıt buldu. İşte ayrıntılar haberimizde…

Survivor All Star 26 Haziran Ödül oyununu kim kazandı - Babalarına ne hediye aldılar?

Finale artık sayılı günler kala Hakan’ın elenmesi sonrası Survivor’da tüm oyunlar bireysele döndü. İlk bireysel ödül oyunu ise heyecan doluydu. Yarışmacılar sembolleri ezberleyip parkur sonunda doğru bir şekilde yerleştirmeye çalıştılar. Her yarışmacının 10 sembolü vardı ve 0’a düşen elenecekti. Ödül ise baklavaydı. Kazanan yarışmacı hem baklava yiyecek hem de en yakınlarıyla videolu görüşüp babalarına ne hediye almaları gerektiğini söyleyecekti. Peki, Survivor All Star 26 Haziran ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte cevabı..

SURVIVOR 26 HAZİRAN ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Müthiş çekişmeli geçen yarışmada ilk elenen isimler erkekler oldu. Erkeklerde önce Hilmicem daha sonra Hasan, son olarak ise Turabi elendi. Merve ve Begüm’ün finalini oynadığı ödül oyununu Merve kazandı. Merve’ye kimle gitmek istediği sorulduğunda ise ödüle Begüm ile gitmek istediğini söyledi. Böylece hem Merve hem de Begüm baklava ödülünü ve babalarına hediye gönderme hakkını kazanmış oldu.

MERVE VE BEGÜM BAKLAVA YEDİLER

Merve oyunu kazandı ve Mor Oda'ya Begüm ile gitmek istediğini söyledi. Merve ve Begüm Mor Oda'da hem ailelerinden en yakın kişiyle görüntülü konuştu, hem de baklava yediler. Merve Aydın ile Begüm müthiş eğlenceli dakikalar yaşadı. Merve ve Begüm babalarına ne hediye aldı? Aşağıdaki linkten o anları izleyebilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi