Survivor All Star 59. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı – Bozok Hakan kavgası

Survivor All Star 59. Bölüm (Yeni Bölüm – 24 Mayıs) Fragmanı da yayınlandı. Survivor yeni bölümde neler olduğunu merak ediyorsanız, haberimizin ayrıntılarına bakabilirsiniz. Survivor All Star 24 Mayıs akşamı yayınlanacak bölümde büyük çekişmeye sahne olan Dokunulmazlık oyunu oynanırken Bozok Hakan’a kafa atıyor. Bozok Hakan kavgası ne için çıktı, Bozok diskalifiye olacak mı?

Survivor All Star 59. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı – Bozok Hakan kavgası

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor All Star’ın yeni yayınlanan ölüm anında büyük şok yaşandı. Her hafta gittikçe kritik hale gelen ulmazlık oyunu heyecanı artık sert müdahaleleri de beraberinde getirdi. Survivor All Star yıs fragmanında şoke eden görüntüler izledik. Bizler Dokunulmazlık oyununu acaba kim kazanacak diye merak ederken, fragmanda ’un ’a /strong> atması herkesi şoke etti.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK

Geçtiğimiz Çarşamba günü konseyden Sahra’yı uğurlayan Gönüllüler, bu hafta Dokunulmazlık oyununu kazanmak için ellerinden geleni yapıyor. Adada sadece 5 kişi kalan Gönüllüler bu hafta konseye Ünlüleri göndermek istiyor. Ama bakalım 24 Mayıs 2015 Survivor All Star Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? İşte Survivor All Star yeni bölüm 24 mayıs 59. Bölüm fragmanı izleme şansı. Survivor All Star 59. Bölüm 24 Mayıs Pazar akşamı (bu akşam) TV8'de saat 20.00'de!

ng>SURVIVOR ALL STAR 59. BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz