Survivor All Star yeni bölüm (15 Haziran) fragmanı - Adayı Doğukan’a dar edecek!

Survivor All Star yeni bölüm (15 Haziran) 78. Bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde yer yerinden oynuyor. Dün akşamki konseyde Doğukan’ın Merve ile işbirliği yapıp Serenay’ı yazması Ünlüler’in birbirine girmesine neden oldu. 78. Bölüm fragmanında izleyeceğiniz üzere Hakan, Serenay’ın gitmesi halinde Doğukan’a adayı dar edeceğini söylüyor. Survivor yeni bölüm 15 Haziran ile ilgili ayrıntılar haberimizde…

Survivor All Star yeni bölüm (15 Haziran) fragmanı - Adayı Doğukan’a dar edecek!

TAHİR KARAKEÇİ

Survivor All Star’da her geçen gün ayrı bir aksiyon, ayrı bir kavga var. Kıbrıs finaline haftalar kala Doğukan’ın Serenay’a dün akşamki konseyde attığı kazık sosyal medyada da geniş yankı buldu. Dominik’te adada ise artık bir yanda Hakan Serenay, diğer yanda Doğukan Merve var. Doğukan’ın Merve Aydın’ın ismini yazmaması ve Serenay’ı yazması Serenay ile Hakan’ı çıldırttı. Survivor All Star 78. Bölüm tanıtımını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

ADAYI DOĞUKAN’A DAR EDECEĞİM

Survivor 15 Haziran yeni bölüm (78. Bölüm) fragmanında Hakan ile Doğukan ve Serenay ile Doğukan arasındaki gerginlik had safhaya tırmanıyor. Hakan, Doğukan’a ‘Sen Survivor’ın başından beri duruşunu, karakterini dün akşam konseyde sattın’ diyerek kızıyor. Doğukan ise kendisini ancak bu şekilde korumaya alabildiğini belirtiyor. Serenay da Doğukan’a ‘Sen adada bir hafta daha kalabilmek için arkadaşını sattın’ diyerek çıkışıyor ve denize gidip gözyaşlarına boğuluyor. Survivor’ın başından beri Serenay’la iyi geçinen ve her kötü günde yanında olan Hakan Doğukan’la tartışıyor. Hakan verdiği röportajda ‘Eğer bugün dokunulmazlık oyununu biz kazanırsak ve Serenay bu adadan giderse ben bu adayı Doğukan’a dar edeceğim’ diyor.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor All Star’da bir kez daha yeni kurallar eklendi bildiğiniz gibi, 15 Haziran (bu akşam) bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve kaybeden takımdan bir kişi daha eleme adayı olacak. Dün akşam Merve Aydın ve Serenay aday olmuştu. Bu akşam kaybeden takımdan bir kişi daha yani 3. Eleme adayı çıkacak. Ve Geçtiğimiz Perşembe günü yapılan büyük SMS oylaması sonucuna bakılacak, rakiplerinden daha az oy alan kişi hem adaya hem de hayallerine veda edecek ve Survivor All Star’dan elenecek.

Survivor All Star bu akşam (15 Haziran) 78. Bölümü ile saat 20.00’de TV8’de.

SURVIVOR ALL STAR 78. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz