Survivor All Star yeni Bölüm (31 Mayıs) fragmanı – Anıl sakatlandı

Survivor All Star 31 Mayıs 65. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Survivor All Star Pazar günü dokunulmazlık oyunu oynanacak. Pazar günü fragmanında Ünlüler’in Hasan’a nasıl tavır aldığını izleyeceğiz. Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak, ünlüler kaybedecek mi? Gibi sorular yanıt bulacak. Ama en çok merak edilen fragmanda izlediğinizde göreceksiniz ki Anıl sakatlandı. Anıl sakatlandı ve bayıldı, umarız kötü bir şey yoktur. Survivor All Star yeni bölüm ile ilgili detaylar...

Survivor All Star yeni Bölüm (31 Mayıs) fragmanı – Anıl sakatlandı

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor All Star’da dün akşam ödül oyununu Ünlüler uzun bir aradan sonra kazanmayı başarabilmişti. Bu akşam oynandığını göreceğimiz ulmazlık oyununu kim kazanacak? Adadaki stratejiler ne durumda, Ünlüler takımı Hasan’a tavır aldı. Dost evi gerçekten bir tuzak mıydı? Hasan röportaj veriyor. Dominik’te olaylar durulmuyor her zamanki gibi. Pazar günü Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyunu oynanacak. Ancak akıllarda merak konusu olan bir sürü soru var. İşte tüm soruların cevaplanacağı Survivor All Star yıs ölüm fragmanı yayınlandı.

SURVIVOR ALL STAR YENİ BÖLÜM'DE NELER OLUYOR?               

Survivor All Star’ın yeni bölüm 65. Bölüm anında Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki gerginlikler sürüyor. Hasan’ın Dost evinin tuzak olduğunu söyleyen ve maskesinin düştüğünü belirten Ünlüler takımı Hasan’a cephe almış durumda.

Hasan ise kendini şöyle savunuyor; “Ünlüler Birbirlerine iyice olumsuz taraflarını bulaştırmışlar. Ünlü olmak ateşten gömlek, herkes taşıyamıyor bence bunu”

Pazar günü oynanacak dokunulmazlık oyununu kim kazanıyor? Pazar akşamı (bu akşam) saat 20.00’de yanıt bulacak Survivor All Star’ın Yeni Bölüm Fragmanını da aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

ANIL SAKATLANDI VE BAYILDI!

Survivor All Star yeni bölüm fragmanından anladığımız üzere dokunulmazlık oyunun oynandığı esnada bir etapta Anıl sakatlanıyor. Anıl merdivenle beraber engele çarparak yere yığılıp kalıyor. Anıl’ın sakatlığını gören tüm yarışmacılar ona doğru koşuyor. k ekibi de geldiğinde Anıl’ın bayılmış olduğunu görüyoruz. Umarız Tetik’in ciddi bir şeyi yoktur.

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor All Star 65. Bölüm 31 Mayıs dokunulmazlık oyunu oynanacak. Survivor All Star 31 Mayıs Pazar saat 20.00'de TV8'de!

ng>SURVIVOR ALL STAR 65. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz