Taş fırın Tamer Karadağlı ile Deniz Akkaya saatlerce sohbet edip, geçmiş aşk dedikodularını çekiştirdi

Arzu Balkan ile evlilikleri sırasından Tamer Karadağlı ile adı 2003 yılında aşk dedikodularına karışan Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde bir film galasında Tamer Karadağlı ile pişti oldu. Eşinden ayrılan Tamer Karadağlı ile 12 yıl sonra ilk kez birlikte görüntülenen Deniz Akkaya arasında aşk fısıltıları mı dolaşıyor?

Taş fırın Tamer Karadağlı ile Deniz Akkaya saatlerce sohbet edip, geçmiş aşk dedikodularını çekiştirdi

Arzu Balkan ile evlilikleri sırasından Tamer Karadağlı ile adı 2003 yılında aşk dedikodularına karışan Deniz Akkaya,  geçtiğimiz günlerde bir film galasında Tamer Karadağlı ile pişti oldu. Eşinden ayrılan Tamer Karadağlı ile 12 yıl sonra ilk kez birlikte görüntülenen Deniz Akkaya arasında aşk fısıltıları mı dolaşıyor?

Tamer Karağlı 2003’te kızının annesi Arzu Balkan’la evliyken Deniz Akkaya ile arasında aşk dedikodusu çıkmıştı. Yataklı trenle İstanbul’dan Ankara’ya gitmeleri çok konuşulmuştu. Tamer Karadağlı durumu kurtarmak için Arzu Balkan ve Deniz Akkaya ile birlikte yemeğe çıkıp poz vermiş, sadece arkadaş olduklarını söylemişti. 2007’de de Arzu Balkan’dan boşanmıştı.

ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Tamer Karadağlı ile Deniz Akkaya o olayın ardından hiç bir araya gelmedi. Tam 12 yıl sonra karşılaştılar. Ortak dostlarının Nişantaşı’nda açtığı mağazada önceki gün 1 saat boyunca sohbet ettiler. Tamer Karadağlı, Deniz Akkaya’ya övgüler yağdırdı. (POSTA)

Tamer Karadağlı kimdir

İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD'ye yerleşen Karadağlı, Türkiye'ye dönmüş sonra tekrar Amerika'ya gitmiştir. Lise son sınıfta kesin dönüş yaptığı yıllarda da ise sıklıklaAkün Sineması'na giderdi. Bir yandan da lise yıllarında onun için bir tutku olduğunu belirttiği seslendirme sanatına başlamıştır. Sonra Shakespeare'in "Kuru Gürültü" adlı oyununu hem Türkçe hem İngilizce oynamış ve böylece Bilkent Üniversitesi macerası başlamıştır. TED Ankara Koleji'nden sonra Çankaya Lisesi'nden ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan sanatçı ilk filmini 1993 yılında çevirdi. Ferhunde Hanımlar dizisiyle ün kazandı. Birçok ünlü oyuncunun seslendirmesini de yapan Karadağlı, kendisi gibi oyuncu olan Arzu Balkan ile evliydi. Çiftin Zeyno isminde bir kızları bulunmaktadır. Çift 2007 yılında boşanmıştır. Sanatçı ayrıca 8 farklı İngilizcelehçesini konuşmaktadır. Çocuklar Duymasın adlı dizide rol almıştır.

Deniz Akkaya kimdir

Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildikten sonra bu yönde çalışmalarını sürdürdü. Çeşitli dizilerde rol aldı. Mankenliği bıraktı.

Efe Önbilgin ile beraberliğinden Ayşe adında bir kızı bulunmaktadır.

Oyunculuk kariyeri

Maskeli Beşler: Kıbrıs (2007)

Vizontele Tuuba (2003) (Deniz Kızı)

Okul (2003) (Alev)

Metro Palas (2004) (Yelda)

Şarkılar Seni Söyler (2003) (Ayten)

Yeşil Işık (2002)

Hemşerim (1997)

Ölümle Dans

Kaynak: Diyarbakır Söz