Tatlı Küçük Yalancılar 8. yeni bölüm fragmanı - Selin Tehlikede

Star TV’nin fenomen dizisi Tatlı Küçük Yalancılar 7. Bölüm biter bitmez yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı Küçük Yalancılar 8. Bölüm fragmanını izlediğinizde göreceğiniz üzere; Açelya ve arkadaşlarının Janset’e kurduğu tuzağın aynısı bu kez Selin’e kuruluyor. Toprak’ın yakaladığı kişi A’mı? İşte Tatlı Küçük Yalancılar 8. Yeni bölüm fragmanı izleme şansı…

Tatlı Küçük Yalancılar 8. yeni bölüm fragmanı - Selin Tehlikede

Tatlı Küçük Yalancılar 8. Bölüm’de Selin suçunu kabul edip, Toprak’tan kendisini affetmesini istiyor. Toprak ise büyük şokta. Eren ise mezarlıkta annesinin mezarı başında görülüyor. Eren’in ‘Onu bulacağım ve bunu başkalarına yapmasına izin vermeyeceğim’ demesi en çok dikkat çeken ayrıntı.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 8. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni bölüm fragmanında bir diğer merak yaratan olay ise Selin’in sahnesi. Tatlı Küçük Yalancılar 8. Bölüm fragmanında Selin de tıpkı Janset gibi Kazan Dairesine giriyor. Selin Kurtulacak mı, Toprak ve Eren Selin’i bulabilecek mi, Toprak’ın yakaladığı kişi kim, Toprak A’yı mı yakaladı? Gibi tüm soruların yanıt bulacağı Tatlı Küçük Yalancılar 24 Ağustos yeni bölüm fragmanını linkten izleyebilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler