Adonis lakaplı Tolgahan Sayışman’dan Survivor sevgilisi Almeda Abazi’ye Roma sürprizi, Sayışman kahvaltı için Roma’ya götürdü.

Son olarak Gani Müjde’nin seri filmi Bizans Oyunları’nda Adonis karakterine hayat veren Tolgahan Sayışman bir dönem TV8’in fenomen programı Survivor’da yarışan güzel sevgilisi Almeda Abazi’yi sevgililer günü için Roma'ya götürdü. Tolgahan Sayışman’dan sevgilisi Almeda Abazi’ye sevgililer günü sürprizi olay yarattı.

Adonis lakaplı Tolgahan Sayışman’dan Survivor sevgilisi Almeda Abazi’ye Roma sürprizi, Sayışman kahvaltı için Roma’ya götürdü.

Son olarak Gani Müjde’nin seri filmi Bizans Oyunları’nda Adonis karakterine hayat veren Tolgahan Sayışman bir dönem TV8’in fenomen programı Survivor’da yarışan güzel sevgilisi Almeda Abazi’yi sevgililer günü için Roma'ya götürdü. Tolgahan Sayışman’dan sevgilisi Almeda Abazi’ye sevgililer günü sürprizi olay yarattı.

Tolgahan Sayışman, sevgilisi Almeda’nın annesi ile iş birliği yaparak pasaportu çaktırmadan Almeda’nın çantasına koymayı başardı. Roma’da iki gün kalan sevgililer Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman çifti, bugün de Milano’ya geçecek.

Tolgahan Sayışman Kimdir?

Tolgahan Sayışman, 17 Aralık 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Baba tarafı Selanik’li anne tarafı Trabzon’ludur. Nil adında bir kız kardeşi var. Kadıköy İntaş Lisesini bitirdikten sonra Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.

2002 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinciliği Kıvanç Tatlıtuğ’a kaptırdı. 2004 yılında Manhunt of Turkey ve 2005 yılında Güney Kore'de yapılan Manhunt International yarışmalarında birinciliği elde etti.

Tolgahan Sayışman, Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından dizilerde rol aldı. Özellikle izlenme rekorları kıran Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı "Karakalpaklı Mustafa" rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

2009 yılında "Aşk Geliyorum Demez" adlı filmde Bergüzar Gökçe Korel ile başrol oynadı.

2010 yılının eylül ayında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden "Lale Devri" adlı dizide Tolgahan Sayışman, Selen Soyder, Hatice Aslan, Korel Cezayirli, Gül Onat, Kenan Bal ile birlikte başrol oynamıştır.

Tolgahan Sayışman, 2012 yılında model ve oyuncu Selen Soyder ile birlikte olmaya başlamıştır.

Filmleri

2004 - Avrupa Yakası

2006 - Acemi Cadı

2006 - Esir Kalpler

2006 - Maçolar

2007 - Dicle

2007 - 2009 - Elveda Rumeli

2007 - Hepsi1

2008 - Aşk Tutulması

2009 - Kavak Yelleri

2009 - Aşk Geliyorum Demez

2010 - 2014 - Lale Devri

2014 - Büyük Sürgün

Almeda Abazi Kimdir?

Almeda Abazi; 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır. Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Üniversite eğitimine Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Mankenlik yapmaktadır. Türkiye'ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı verdi.

isi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.

Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, "Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak" dedi. Abazi, Beyonce Knowles'ye de rakip olabileceğini söyledi.

Şu ana kadar bulunduğu Sinema Filmleri; Konak ve Şov Biznıs, TRT Dizisi Ayrılık’ta rol almıştır.

Bamya yemeğinden nefret eden ve en gizli zevki “Paraşütle atlamak” olan Almeda Abazi Kickboks da biliyor. Almeda Abazi, 2011 yılında sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Cem Ceminay'ın yaptığı, jüri üyeliğini Sait Sökmen ve Tan Sağtürk, Acun Ilıcalı ve Azra Akın'ın yaptığı 2. sezon "Yok Böyle Dans" yarışmasına katılarak; Özge Ulusoy, Helin Avşar, Alp Kırşan, Aydın, Altay, İlhan Mansız, Nez, İvana Sert, Cem Ceminay, Özlem Yıldız, Aşkın Nur Yengi, Hakan Peker, Şenol İpek ve Burcu Çetinkaya ile yarıştı. Kazananı Özge Ulusoy ikincisi ise Alp Kırşan oldu.

Boyu 1.72 cm olan Almeda Abazi 2. sezon 2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılmıştır. Yarışmadaki diğer ünlüler ise Alp Kırşan, Anıl Tetik, Doğuş, Merve Büyüksaraç, Mustafa Topaloğlu, Nihat Altınkaya, Sibel Tüzün olmuştur. Gönüllüler takımından Hasan Yalnızoğlu'nun ikinci olduğu yarışmada birinci Nihat Altınkaya olmuştur.

17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçecek çok zevkli bir yarışmada 3. sezon Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasından tanıdığımız gönüllüler takımından Murat Ceylan ile yarışacak.

22 Şubat 2015 tarihinde TV8 ekranlarında başlayacak olan “Survivor All Star” yarışmasına; Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz ve Pascal Nouma, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Nadya Zagli, Ece Begüm Yücetan, Doğukan Manço, Bozok Gören, Özlem Çalın, Duygu Çetinkaya, Taner Özdeş, Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın, Sahra Işık, Fulya Keskin katılacak.

14 Şubat 2015 tarihinde Nihat Doğan, Özgecan Aslan cinayeti ile ilgili yazdığı tepki çeken tweet’i nedeniyle “Survivor All Star” kadrosundan çıkarıldı yerine eski futbolcu Ahmet Dursun katıldı.

İlk olarak Turabi finale çıkmayı garantilemişti. 1 Temmuz 2015 tarihinde TV 8'de yayınlanan Survivor All Star yarışmasından sonra yapılan SMS oylamasında Merve Aydın finale kalan ikinci isim oldu.

Filmleri ve Dizileri

2013 - Muhteşem Yüzyıl 4. Sezon (Valeria) (Tv dizisi)

2010 - Şov Bizinıs (Sinema Filmi)

2009 - Konak (Ezgi) (Sinema Filmi)

2009 - Ayrılık (2) (Kayra) (Tv dizisi)

Azra Akın Kimdir?

Azra Akın, 8 Aralık 1981'de Hollanda'nın Almelo kentinde doğmuştur. Babası aslen Uşak'ın Karahallı ilçesinden ve Eskişehirspor'da futbol oynamış Nazım Akın, annesi ise Afyon'un Emirdağ ilçesinden Hollanda'da Türk ilkokulunda Türkçe öğretmenliği yapan Ayda Akın'dır. Aile 1971 yılında Hollanda'ya yerleşmiştir. Akın'ın kendisinden iki yaş küçük Doruk adlı bir kız kardeşi vardır.

Azra Akın, Hollanda'da bale, resim ve müzik gibi sanat dallarında eğitim görmüştür. Hollanda'da gittiği liseden mezun oldu.

1998 yılında Elite Model yarışması Türkiye ayağı ile birincilik kazanmıştır. Ardından Fransa’nın Nice kentinde düzenlenen Avrupa Elit Model yarışmasında ilk 15′e girip Elit Model seçildi. Yarışma sonrası Almanya’nın en büyük katalog çekim firması Otto’yla anlaştı. Otto’nun foto modeli oldu. Almanya, İngiltere ve ABD’ye gidip pozlar verdi, defilelere katıldı. Birçok gençlik dergisine kapak oldu.

Daha sonra 2002 yılında Star TV'nin düzenlediği Türkiye güzellik yarışmasında birinci olmuştur. Bu yarışma sonucu Miss World yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır. İlk olarak Nijerya'da düzenlenmesi planlanan yarışma bu ülkedeki Amina Lawal adlı kadının evlenmeden çocuk sahibi olması ve bunun sonuncunda ölümle cezalandırılmasını protesto için birçok ülke tarafından boykot edilme tehlikesiyle karşılaşınca Londra'ya alınmıştır. Yarışma sonucunda Miss World ünvanını 1932'de Keriman Halis'in ardından Türkiye'ye ikinci defa getiren Azra Akın olmuştur. Bu ünvan 1954'de bir Mısırlı güzele verilen dünya güzelliği ödülünden bu yana nüfusunun büyük çoğunluğu müslüman olan bir ülkeye gitmemişti.

Güzellik yarışmasının ardından Manken-modellik yapan Azra Akın, aynı zamanda reklamlarda ve TV dizilerinde oyunculuk da yapmaktadır.

2005 yılında Tamer Karadağlı ile beraber “Yağmur Zamanı” adlı dizide başrolde Eylül karakterini canlandırdı. 2009 yılında Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Kemal Başar'ın yönetmenliğinde, 72. Koğuş adlı oyunda rol aldı.

30 Ekim 2010 tarihinde Acun Ilıcalı tarafından 2010'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan ancak Star TV'ye transfer olan Yok Böyle Dans yarışmasına yarışmacı olarak katıldı ve birinci oldu. Sunuculuğunu; Acun Ilıcalı, Hanzade Durmuş, Burcu Esmersoy, Cem Ceminay’ın yaptığı 1. Sezon yarışmanın jüri koltuğunda Lilia Bennett, Saba Tümer, Sait Sökmen ve Tan Sağtürk bulunmuştur. Yarışmacılar ise; Defne Joy Foster, Azra Akın, Güneri Civaoğlu, Nilgün Belgün, Burcu Esmersoy, Bedük, Metin Arolat, Burcu Güneş, Bora Kozanoğlu, Eda Taşpınar, Derya Büyükuncu, Sibel Arna ve Pascal Nouma’dır.

2011 yılında yarışmanın ikinci sezonunda Azra Akın jüri olarak katıldı.

2011 yılında Star TV'de yayınlanan Geniş Aile dizisinde rol almıştır. 2012'de M.U.C.K. dizisinde müzik öğretmeni olan Elif Hoca karakterini canlandırmıştır. Yapımcılığını Plato Film’in üstlendiği M.U.C.K. dizisinde Azra Akın müzik öğretmenini, Haluk Piyes ise drama hocasını canlandırırken Murat Serezli ise fakültenin dekanı rolünde oldu.

2007 yılında altı ay kadar Akın Saatçi ile beraber oldu. 2002 yılında, Kıvanç Tatlıtuğ ile tanıştı ve çiftin ilişkisi 2008 yılına kadar devam etti. 2011 yılında barışan çift 2013 Şubatında yine ayrıldıktan sonra tekrar 2013 Martında barıştılar ama bu sefer evlilik kararı aldıklarını duyurdular. Ama yine ayrıldılar.

Azra Akın, en son Atakan Koru ile birliktedir.

2014 yılında Kanal D'de yayınlanan Galip Derviş dizisinde konuk oyuncu olarak Gülten rolünü canlandırdı.

2014 yılında Halil Sezai’nin yapımcılığını üstlendiği "Çilek" filminde Azra Akın, İlker Aksum, Halil Sezai, Bülent Şakrak, Selen Öztürk ile beraber başrol oynadı.

Filmleri ve Dizileri

2014 - Çilek

2014 - Galip Derviş (dizi)

2012 - M.U.C.K.

2011 - Yalan Dünya (TV Dizisi)

2011 - Geniş Aile

2010 - Peşpeşe (sinema)

2009 - Ayrılık (TV Dizisi)

2009 - Ah Kalbim (TV Dizisi)

2008 - Sen Harikasın (TV Dizisi)

2008 - Rüzgar (Leyla) (TV Dizisi)

2007 - Oyun Bitti (Dizi)

2006 - İlk Aşk İlk Aşk (Bahar) (Sinema Filmi)

2005 - Yağmur Zamanı(Dizi)  2005 - Teberik Şanssız (TV Filmi)

2004 - Anlat İstanbul (Sinema)

Tiyatro

2009 - 72. Koğuş, Sadri Alışık Tiyatrosu

Tamer Karadağlı Kimdir?

Tamer Karadağlı; 24 Mayıs 1967 tarihinde genç bir anne babanın ilk evladı olarak Ankara'da doğdu. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır. İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD'ye yerleşen Tamer Karadağlı, İlkokula Amerika'da başladı, Lise yıllarına kadar Amerika’da yaşamış sonra Türkiye'ye dönmüş ve TED Ankara Koleji'ne yazılmış; Tamer Karadağlı’nın kendi deyimi ile Türkiye’ye geldigi ilk yıllar biraz zor geçti, dayanamayıp Amerika’ya dönen Karadağlı lise sonda kesin dönüş yaptığı Türkiye’de Çankaya Lisesi’nden mezun oldu. Sinema sevdası o yıllarda basladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

İlk filmini 1993 yılında çevirdi. TRT’de yıllarca oynayan “Ferhunde Hanımlar” dizisinde Dr. Selçuk rolü ile ün kazandı. Üniversite yıllarında başladığı seslendirme işini başarı ile devam ettirdi. Robert De Niro, Marlon Brando'nun gençliğini, Al Pacino, Antonio Banderas, Michael Madsen, Kevin Kostner, Clint Eastwood, Mel Gibson, George Clooney gibi sanatçıları seslendirdi.

1200 bölüm süren kaliteli bir TRT yapımı olan Ferhunde Hanımlar dizisindeki Dr. Selçuk rolünden sonra Tamer Karadağlı için İstanbul macerası “Çocuklar Duymasın” adlı dizisindeki Pınar Altuğ ile başrolde oynadığı “TAŞ FIRIN” Haluk rolü ile ile başladı.

Tamer Karadağlı, 8 farklı İngilizce lehçesini konuşmaktadır.

Reklam filmlerinde de yer alan Karadağlı, oyunculuk dışında bir çok ünlü oyuncunun seslendirmesini de yaptı.

2012 yılının başında Yönetmen koltuğuna da oturan Tamer Karadağlı, “Süpertürk” adlı bir film çevirdi. Murat Serezli’nin de oynadığı filmde Tamer Karadağlı hem yönetmen hem de oyuncu oldu.

Seslendirme sanatçısı Arzu Balkan ile 30 Kasım 2002 de evlenip, 24 Nisan 2007de boşandı. 2 Temmuz 2006'da kızları Zeyno dünyaya geldi.

2007 yılında oyuncu Deniz Uğur ile birlikte oldu.

Tamer Karadağlı’nın TST Gıda ve Su Sanayi adlı şirketi var. Ayrıca Türk Patent Ensitüsü’nden su sektöründe kullanılmak üzere ‘Suna’ ve ‘Artı’ markalarını koruma altına aldırdı. Faaliyetlerine devam eden şirketi küçük yatırımlarla büyütmeye çalışıyor.

İki tane Harley Davidson motosikleti var vakit buldukça onlarla geziyor.

Tamer Karadağlı, 11 Ekim 2014 tarihinde Bursa'nın İznik ilçesinde motosikletli 35 kişilik arkadaş grubu ile gezerken motorsikleti ile virajı alamayınca düştü. Yaralanan Karadağlı daha sonra çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul'da özel bir hastaneye götürüldü.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları

2010 - Bir Yaz Gecesi Rüyası : William Shakespeare - Tiyatro Kedi

1999 - Dolu Düşün Boş Konuş : Steven Berkoff - Oyun Atölyesi

1997 - Fehim Paşa Konağı : Turgut Özakman - Tiyatro Bakış

1996 - Saat 9.05 : Nezihe Araz - Tiyatro Bakış

1995 - Cahide : Nezihe Araz - Tiyatro Bakış

1992 - Uyarca : Friedrich Dürrenmatt - Ankara Devlet Tiyatrosu

Filmleri

2015 - Yenilmezler: Ultron Çağı(Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

2014 - Böcek (Sinema Filmi)

2012 - SüperTürk

2012 - Güven Bana

2012 - Acayip Hikayeler

2011 - Adım Bayram Bayram

2010 - Çocuklar Duymasın

2010 - Memlekette Demokrasi Var

2009 - Hıçkırık

2009 - Sağlık Olsun

2009 - Altın Kızlar- 2009 (Konuk Oyuncu)

2009 - Suluboya

2009 - Ah Kalbim

2008 - Son Ağa

2008 - Kiralık Oda 2008

2007 - Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım

2007 - Fedai

2007 - Living & Dying

2006 - Sınavdan Sonra

2006 - Hayatım Sana Feda

2006 - Arka Sokaklar

2005 - Beyza'nın Kadınları

2004 - Şans Kapıyı Kırınca

2004 - Yağmur Zamanı

2003 - Bir Tutam Baharat -

2002 - En Son Babalar Duyar

2002 - Çocuklar Duymasın

2001 - Nasıl Evde Kaldım

2000 - Artık Sevmeyeceğim

2000 - Sarı Evin Esrarı

2000 - Şaşı Felek Çıkmazı

1999 - Demir Leblebi

1999 - Babam Olur musun?

1993 - Ferhunde Hanımlar

Pınar Altuğ Kimdir?

Pınar Altuğ Atacan, 2 Eylül 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 6 yaşındayken anne ve babası boşanmış. St.Benoit Fransız Lisesinden 1994 yılında mezun olmuştur. Lise 2. sınıftayken mankenlik yapmaya başladı. Liseyi bitirdikten sonra 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümüne girdi. 17 yaşındayken babası ölmüş. Annesinin çalıştığı tekstil firmasının bir defilesinde Neşe Erberk ile tanıştı ve mankenlik teklifi aldı.

1994 yılında “Miss Turkey” yarışmasında Türkiye güzeli seçildi. Bundan sonra eğitim hayatına devam etmedi. 1995 yılında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yapmaya başladı.

1999 yılında “Pınar'ın Yemek Zevki” adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.

2002 yılında hepimizin büyük bir zevkle izlediği “Çocuklar Duymasın” dizisinde önemli bir rolde yer aldı ve herkes tarafından sevildi. Asıl şöhreti de bu diziyle yakaladı. Persil’in reklam yüzü oldu, bir çok reklamda oynadı.

2003 yılında kendi adıyla “Pınar’ın Mutfağından” yemek kitabını çıkarttı. 2004,2005,2006 yıllarında Türkiye’nin Yıldızları programını sundu.

2002 yılında Birol Güven’in dizisi “Çocuklar Duymasın” adlı dizide Tamer Karadağlı, Ayşecan Tatari, Furkan Kızılay, Zeyno Günenç, Özgür Ozan, Volkan Severcan, Ferdi Akarnur, Nejat Birecik, Vatan Şaşmaz, Altan Günbay, Demet Tuncer, Fatma Karanfil ile birlikte rol almıştır.

2009 yılında “Aile Reisi” adlı dizide Emre Kınay, Sermin Hürmeriç ile beraber oynadılar.

Evlilikleri

1.evliliği : Umut Elçioğlu ile 2000 yılında evlendi, 25 Eylül 2005 tarihinde boşandı.

2.evliliği : Yağmur Atacan ile 2008 yılında evlendi. Su Atacan (d. 27 Ocak 2009) adında bir kız çocukları var.

Sunuculuk yaptığı Proğramlar

1999 - Pınar'ın Yemek Zevki

2004 - Türkiye’nin Yıldızları

2007 - Sizi Böyle Alalım

2007 - Bir Dilek Tut

2007 - Mucizeler Gecesi

2008 - Pınarın Günlüğü

2009 - Bir Şarkısın Sen

2012 - Bir Şarkısın Sen

Filmleri ve Dizileri

1999 - Kurt Kapanı

2001 - Çocuklar Duymasın

2002 - Reyting Hamdi

2004 - Omuz Omuza

2005 - Davetsiz Misafir

2006 - İlk Aşkım

2006 - Deli Dolu

2009 - Aile Reisi

2010 - Çocuklar Duymasın         

Özgür Ozan Kimdir?

Özgür Ozan, 1966 yılında Bolu’da bir memur çocuğu olarak doğmuştur. Bir erkek kardeşi vardır. Ankara Bahçelievler’de ilkokul ve ortaokulu okudu. Ankara Cumhuriyet Lisesi'nden mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol sporu ile ilgilendi ve oynadı. Ankara Sanat Tiyatrosunda kısa bir süre tiyatro ile ilgilendi.

İzmir’de 9 Eylül Üniversitesi’nin Tiyatro Bölümü’nü kazandı. Ve İzmir’e giderek İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. Bu arada İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite yıllarında harçlığını çıkarmak için animatörlük yaptı.

Televizyona ilk olarak Susam Sokağında postacı rolü ile başladı.

İzmir’den sonra Adana Devlet Tiyatrosu, sonra da Bursa Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptı. Daha sonra İstanbul’a geçerek Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda çalıştı.

2002 yılında Hamdi Alkan'ın Reyting Hamdi programı ile de komedi macerası başladı.

2002 yılında başlayan, yapımcılığını Birol Güven, senaryosunu senaristler arasında bulunan 2002- 2012 yılları arasında Metin Açıkgöz, 2010-2012 yılları arasında Müfit Can Saçıntı’nın yazdığı “Çocuklar Duymasın” adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık light Selami karakteri ile meşhur oldu. Dizide baş rollerde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ oynadı.

2006’dan bu yana Kanal D’de yayınlanan “Arka Sokaklar” adlı dizide Komiser Hüsnü Çobanı oynamaktadır. Arka Sokaklar dizisinin yönetmenliğini Orhan Oğuz yaptı, başrollerde ise Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Alp Korkmaz, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Çağla Kubat oynadı.

Özgür Ozan, 2 Temmuz 2005 tarihinde Neslihan Uğurlu ile evlendi. Derin Deniz (d.2006) adında bir oğlu vardır.

Tiyatro Oyunları

2006 - Azizname - Aziz Nesin - Tiyatro Seyirlik

- Muammer Muammer

- Kaç Baba Kaç

- Hayvan Çiftliği

- OthelloTılsım

- Çil Horoz

1986 - Özgürlüğün Bedeli : Emmanuel Robles - Ankara Sanat Tiyatrosu

1985 - Savaş Oyunu : Sermet Çağan - Ankara Sanat Tiyatrosu

- Pırtlatan Bal - Aziz Nesin

Filmleri ve Dizileri

2012 - İşler Güçler (Halıcı) (TV Dizisi)

2010 - Umut Yolcuları (Hüsnü) (TV Dizisi)

2009 - Sonsuz (Sinema Filmi)

2008 - 2009 - Kavak Yelleri (TV Dizisi)

2006 - 2014 - Arka Sokaklar (TV Dizisi)

2006 - Acemi Cadı (Hüsnü Çoban) (TV Dizisi)

2005 - Deli Duran (Mekmenımın) (TV Dizisi)

2004 - Çocuklar Ne Olacak (Selami) (TV Dizisi)

2004 - Kadın Terzisi (Veli) (Sinema Filmi)

2002 - Çocuklar Duymasın (Selami) (TV Dizisi)

2002 - Reyting Hamdi (TV Dizisi)

2002 - En Son Babalar Duyar (Selami) (TV Dizisi)

2000 - Zülküf ile Zarife (TV Filmi)

2000 - Hırsızın Oğlu (TV Dizisi)

2000 - Dikkat Bebek Var (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

1998 - Örümcek (Piyano Öğretmeni) (TV Dizisi)

1998 - Sırılsıklam (Tacizci Patron) (TV Dizisi)

1998 - Sibel (TV Dizisi)

1998 - Kaç Para Kaç (Garson) (Sinema Filmi)

1997 - Yanlış Saksının Çiçeği (Sinema Filmi)

1997 - Ruhsar (Polis) (TV Dizisi)

1997 - Kolsuz Bebek (Cemil) (TV Filmi)

1996 - Tatlı Kaçıklar (Doktor) (TV Dizisi)

1996 - Gurbetçiler (Avukat) (TV Dizisi)

1995 - Çiçek Taksi (TV Dizisi)

1985 - Keriz (Köylu ) (Sinema Filmi)

1984 - Postacı (Postacı) (Sinema Filmi)

Hamdi Alkan Kimdir?

Hamdi Alkan, 15 Temmuz 1967 tarihinde Antakya’da Döver Köyü'nde doğmuştur. Biri kız, beşi erkek 6 kardeşin en küçüğüdür. Babası emekli memur, annesi ev hanımıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi Antakya’da okudu. Daha sonra İstanbul’a gelerek kazandığı Yıldız Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliği bölümünde okudu, 12 senede elektrik mühendisi olarak mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesinde tiyatro bölümünde tiyatro hocalığı, genel sanat yönetmenliği yapmaktadır.

Yıldız Teknik Üniversitesi oyuncularının bütün oyunlarına bazen yönetmen, bazen sponsor olarak destek olmaktadır.

İlkokul sıralarında tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Ortaokul ve lisede bütün okul müsamerelerine katılırdı.

1990’lı yıllarda TRT’de başlayan “3 aşağı 5 yukarı” adlı programla TV dünyasına adım attı. Gafur Hüner ve Yalçın Menteş’le çalıştı. Hamdi Alkan, TRT’de ve birçok özel kanalda skeçler ve komedi programları yaptı. Televizyonlarda spor kendi yaptığı komedi programı Öz ofsayt’la başladı. Daha sonra “Reyting Reyting” sonrasında” Reyting Hamdi” ve “Hamdi Alkan TV” olarak bildimiz komedi programlarını yapmaya devam etti. Daha sonra kendi dizilerini çekmeye başladı.

Sadece çocukların yer aldığı TV’deki ilk çocuk mizah programı olan “Yumurcak TV”yi ATV’ de 36-37 hafta yaptı.

2001 yılında “Şellale” adlı filmde konuk oyuncu olarak Hülya Koçyiğit, Tuncel Kurtiz, Aykut Oray, Ali Sürmeli, Ege Aydan, Nurgül Yeşilçay, Fikret Kuşkan ile birlikte oynadı.

2004 yılında Show TV'de Türkiye'nin Yıldızları yarışması projesini yaptı. Buradan dereceye giren Beren Saat ve Engin Akyürek oynadığı dizilerde meşhur oldu.

2007 yılında Yönetmenliğini yaptığı “Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım” sinema filminde; senaristliğini ve yapımcılığını Birol Güven yaptı. Başrollerde ise Vural Çelik, Yasemin Çonka, Hakan Yılmaz, Tamer Karadağlı ve Mahkumlar oynadı.

Turgut Özakman'ın senaryosunu yazdığı ve 2009 yılında Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini yaptığı “Dersimiz Atatürk” sinema filminde başrollerde Halit Ergenç, Çetin Tekindor, Batuhan Karacakaya, Canan Hoşgör, Tolga Savacı oynamıştır.

Yüzmekten ve yatağına uzanıp film seyretmekten hoşlanan Hamdi Alkan’ın; afişler, teneke oyuncaklar, eski jilet koleksiyonu, kibrit koleksiyonu, dürbün koleksiyonu, resim koleksiyonu, tesbih koleksiyonu, kalem koleksiyonu, çakı koleksiyonu, kartvizit koleksiyonu gibi koleksiyonları vardır.

Hamdi Alkan, 1989 yılında 22 yaşındayken Canan Hoşgör ile evlendi. Zeynep (d. 1998) ve Ayşe (d.2007) adlarında iki kızı vardır. Hamdi Alkan, 1999 yılında eşi Canan Hoşgör’den boşandı, daha sonra 2006 yılında tekrar evlendiler. 2012 yılının Mart ayında tekrar boşandılar.

Hamdi Alkan, 24 Nisan 2014 tarihinde Selen Görgüzel ile Roma’da evlendi.

Filmleri ve Dizileri

2012 - İsmail Baki Tv (Tv Programı)

2012 - Yol Ayrımı (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi) (2. Bölüm)

2012 - 2013 - Muhteşem Yüzyıl (Şeyh Yahya Efendi)(TV Dizisi)

2011 - Arka Sıradakiler (TV Dizisi)

2006 - Güldünya (TV Dizisi)

2006 - 2007 - Ezo Gelin (TV Dizisi)

2006 - Emret Komutanım: Şah Mat (Pehlivan) (Sinema Filmi)

2006 - Anadolu Kaplanı (Rafet) (TV Dizisi)

2004 - Afacanlar Kampı

2004 - En İyi Arkadaşım (Cino) (TV Dizisi)

2004 - Cennet Mahallesi (Pavarotti) (TV Dizisi)

2003 - Okul (Milli Eğitim Müfettişi) (Sinema Filmi)

2003 - Neredesin Firuze (Hoca) (Sinema Filmi)

2003 - Hayat Bilgisi (TV Dizisi) 2003

2002 - Reyting Hamdi (Hamdi-Gazman-Yarmagül) (TV Dizisi)

2002 - En Son Babalar Duyar (TV Dizisi)

2001 - Şellale (Sarhoş) (Sinema Filmi)

1995 - Şark Kahvesi (TV Dizisi)

1994 - İnce İnce Yasemince (TV Dizisi)

1992 - Üç Aşağı Beş Yukarı (TV Dizisi)

1991 - Yeniden Doğuş Zamanı (Sinema Filmi)

Yönetmenlik Yaptığı Filmler ve Diziler

2015 - Selam: Bahara Yolculuk (Sinema Filmi)

2014 - 2015 O Hayat Benim (TV Dizisi)

2014 - Gurbette Aşk (TV Dizisi)

2013 - Aşk Emek İster (TV Dizisi)

2012 - Kendimize Doğru (TV Dizisi)

2010 - Öğretmen Kemal (TV Dizisi)

2009 - Dersimiz Atatürk (Sinema Filmi)

2008 - Komedi Türk (TV Dizisi)

2007 - Bayrampaşa :Ben Fazla Kalmayacağım (Sinema Filmi)

2007 - 2011 - Arka Sıradakiler (TV Dizisi)

2005 - Yumurcak TV (TV Dizisi)

2005 - Afacanlar Kampı (TV Dizisi)

2004 - En İyi Arkadaşım (TV Dizisi)

Senaryo

2011 - Arka Sıradakiler (TV Dizisi) 5. Sezon

Yapımcı Olduğu Diziler

2011 - Arka Sıradakiler (TV Dizisi) 5. Sezon

2006 - Güldünya (Yapım Yönetmeni) (TV Dizisi)

2005 - Afacanlar Kampı (TV Dizisi)

2004 - En İyi Arkadaşım (TV Dizisi)

Kaynak: Diyarbakır Söz