Kara Para Aşk'tan Viyana'ya büyük başarı! Viyana'da yok bukadar güzel ödül alan

Son olarak geçtiğimiz sezon final yapan Kara Para Aşk dizisinde Elif karakterine hayat veren başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün’e Vatikan’dan En İyi Kadın Oyuncu Ödülü verilmesine ünlü oyuncunun tepkisi çok konuşuldu. Büyüküstün, “Benden nasıl haberleri var, neden bana ödül veriyorlar, inanın anlayamadım. Ama Vatikan’dan ödül almak elbette çok keyifli ve gurur verici” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Kara Para Aşk'tan Viyana'ya büyük başarı! Viyana'da yok bukadar güzel ödül alan

Usta yönetmen Ferzan Özpetek, Napoli’de “La Traviata”yla ikinci kez sanatseverlerin karşısına çıktı. San Carlo Tiyatrosu’nda perde açan eserinin galasına, Özpetek’in son filminde başrol oynayacak olan Tuba Büyüküstün de katıldı.

Ferzan Özpetek’in çekimlerine mart ayında başlamayı planlandığı yeni filminde başrolü üstlenen, galayı da izleyen Büyüküstün, “Muhteşem bir geceydi” dedi.

EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜ ALACAK

Ünlü oyuncu, hafta sonu Vatikan’da düzenlenecek Uluslararası Giuseppe Sciacca Ödülleri kapsamında En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alacak olmasıyla ilgili ise şunları söyledi: “Benden nasıl haberleri var, neden bana ödül veriyorlar, inanın anlayamadım. Ama Vatikan’dan ödül almak elbette çok keyifli ve gurur verici.”

Kaynak: Diyarbakır Söz