Hatırla Gönül dizisinin psikopat Tekin'i Onur Saylak'ın ikizleri büyüdü! Aynı babası

Final yapan Kara Para Aşk dizisinin Elif’i Tuba Büyüküstün’ün şu sıralar Hatırla Gönül Dizisinde oynayan eşi Onur Saylak ile evli olduğunu hepimiz biliyoruz. Hatırla Gönül dizisinde psikopat Tekin karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Onur Saylak ve eşi Tuba Büyüküstün’ün ikiz bebekleri büyüdü. Onur Saylak da sosyal medya aracılığıyla ikiz kızlarının yeni halini takipçilerine gösterdi.

Hatırla Gönül dizisinin psikopat Tekin'i Onur Saylak'ın ikizleri büyüdü! Aynı babası

Hatırla Gönül dizisinin psikopat Tekin karakteri Onur Saylak'la evlenip ikiz bebeklerini dünyaya getiren Tuba Büyüküstün'ün o bebekleri kocaman oldu ve eşi Onur Saylak da ikizlerin yeni halini sosyal medya platformunda takipçileriyle paylaştı.

MAYA VE TOPRAKLA SELFIE!

Vatikan ödüllü Tuba Büyüküstün ile rol aldıkları dizi setinde tanışarak aşklarını nikah masasına kadar götüren ve başarılı bir evlilik yaşayan yakışıklı oyuncu Onur Saylak, ikizleri Maya ve Toprak'la çektirdiği Selfie’yi Instagram'da paylaştı.

TUBA’YA BENZEMİYOR

Onur Saylak’ın takipçileri, ikizlerin Tuba Büyüküstün'e hiç benzemediğine ilişkin yorumlar yaptı. Onur Saylak'a "Çocuklar aynı babası" diye yorumlar yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz