Ünlüler bayramdan aşkla döndüler!

9 günlük bayram tatili dönüşü yurt dışına giden ünlüler ve yurt içine giden ünlüler dönüş yolculuğuna başladı. Kimi aşkla döndü kimi ayrılıkla…

Ünlüler bayramdan aşkla döndüler!

UÇAKTA NURGÜL YEŞİLÇAY’A FINDIK KIYAĞI

Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi Özgür İnal kısa süreli gittikleri yurt dışı tatilinden önceki akşam döndü. Uçak içerisinde bir yolcuyla tartışan Yeşilçay’ın gergin anları objektiflere yansıdı. Uçaktaki hostesin Yeşilçay’a yemesi için fındık verdiğini gören bir yolcu, hostesi yanına çağırıp “Ünlü olduğu için mi ona fındık verdiniz?” şeklinde yorum yapması Yeşilçay’ı sinirlendirdi.

ENGİN ÖZTÜRK VE İDİL FIRAT BAYRAMDAN AŞKLA DÖNDÜ

Oyuncu Engin Öztürk, sosyetik İdil Fırat’la ilk kez önceki akşam görüntülendi. Atatürk Havalimanı’nda pasaport kontrolünde objektiflere yakalanan ikili, havalimanı çıkışında da el ele gazetecilerin karşısına çıktı. Soruları cevapsız bırakan ikili, evlerinin yolunu tuttu.

ALİŞAN AİLESİYLE LONDRA’DAYDI

Kıbrıs konserinin iptal olması nedeniyle soluğu ailesiyle Londra’da alan şarkıcı Alişan, dönüş yolunda objektiflere takıldı. Alişan terör olayları nedeniyle Kıbrıs’taki otellerin programlarını iptal etmelerinin hatırlatılması üzerine “Keşke bu durumlar olmasaydı. Biz de bıçak sırtı bir iş yapıyoruz. Benim için sorun yok. Tatilimi yaptım, geldim” dedi.

BİRCE AKALAY EŞİNİ YURT DIŞINDA BIRAKTI

Bayram tatilini fırsat bilip tatile giden bir diğer isim ise oyuncu Birce Akalay’dı. Eşi Sarp Levendoğlu ile yurt dışına çıkan Akalay ser verip sır vermedi. “Tatilinizi nerede geçirdiniz?” sorusunu “Bunu size söylemem” diyerek geçiştiren oyuncu, eşini tatilde yalnız bırakıp döndüğünü söyledi.

SUZAN AVCI KIZIYLA KIBRIS’TAYDI

Türk sinemasının kötü kadını Suzan Avcı ve kızı Binnaz Avcı bayram tatilini yavru vatan Kıbrıs’ta geçirdiler. Binnaz Avcı, Kıbrıs’ta gazino konserlerinin iptal olmasından dolayı çok sakin bir tatil yaptıklarını söyledi.

METİN ŞENTÜRK HEM TATİL HEM İŞİ BİR ARADA YAPTI

Tatili fırsat bilen Metin Şentürk, soluğu Bodrum’da alanlar arasındaydı. Yakında yeni bir proje ile ekrana geleceğini belirten sanatçı, “İki yeni proje üzerinde görüşüyoruz. Tatilim güzel geçti. Hem iş hem tatili bir arada hallettim” dedi.

OYA AYDOĞAN BODRUM’DA SELE TAKILDI

Oya Aydoğan, tatil dönüşü havalimanında oğlu Gurur ile objektiflere takıldı. Bodrum’dan dönen Aydoğan “Bodrum’da her yer su içerisindeydi. Tatile mi gittim yoksa başka bir yere mi anlamadım” diye konuştu.

Kaynak: Star

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler