Görüş Bildir

Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses'ten çalışanlarına sürpriz mangal partisi, kimleri davet etti, Tatlıses kimdir?

Silahlı saldırı sonrasında müziğe ara vermek zorunda kalan türkücü İbrahim Tatlıses, bugün Tatlıses Konakları'nın temel atma törenine katıldı. İşçilere mangal ziyafeti veren ünlü türkücü emekçi kardeşlerimle bir lokma ekmeği paylaştık dedi. Ünlü türkücü inşaat hakkında ufak bilgiler verirken inşaatın temeli hakkında Radial temel döşedik, depreme dayanıklıdır" açıklamasında bulundu.

Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses'ten çalışanlarına sürpriz mangal partisi, kimleri davet etti, Tatlıses kimdir?

Bugün efsane sanatçı İbrahim Tatlıses Konakları'nın temel atma töreninde işçilere mangal partisi veren ünlü şarkıcı 'Bir lokma ekmeği emekçi kardeşlerimle birlikte paylaştık' dedi.

Tatlıses mangal başında paylaştığı bu fotoğrafın altına; "Geçen hafta temel attık dedik, ama Allah’ın rahmeti, buna izin vermedi. Beton dökemedik Allah kısmet etti bugüne kaldık ve bugün betonumuzu, dökebildik. Yine emekçi kardeşlerimle birlikte geçen hafta nerde kaldıysak Allah’a şükür oradan devam ediyoruz, yine kurbanımızı kestik yine mangalımızı yaktık. Ve bir lokma ekmeği emekçi kardeşlerimizle birlikte paylaştık. 3 ay içinde bu temeli tanıyamayacaksınız, şimdiden daireler satışa başladı bile... güle güle oturun Tatlıses Konakların'da. Ayıptır söylemesi ben inşaatçıydım. Radial temel döşedik, depreme dayanıklıdır" mesajını yazdı.

Sık sık mangal başına geçen Tatlıses'in otel odasında mangal partisi vermesi çok konuşulmuştu.

Geride bıraktığımız günlerde yanlışlıkla  Petek Dinçöz'ün fotoğrafı üzerinden bir yorumda bulunan ve yaptığı bu yanlışlık sonrası tepki çeken  İbrahim Tatlıses,  8 Mart Dünya  Emekçi Kadınlar gününde kadınlar hakkında uzunca bir metin yayınladı.

Tatlıses, "Dilimin döndüğü kadarıyla kadınlarımızı anlatacağım" diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: "Tabiki kusurlar bulacaksınız ama şuna emin olun ki; yazacağım her satır samimiyetin ta kendisi olacaktır.

 Ne yalan, ne dolan; onlardır bizim anamız, bacımız, nişanlımız, yavuklumuz, sözlümüz, sevgilimiz ve evimizin tek hanımefendisi EŞİMİZ!!!

 Şiirleri onlara yazarız, şarkıları onlara söyleriz; aya, güneşe, güle, denize, ceylana, kekliğe, bebeğe, bir içim suya, en güzel kokuya, meleğe benzetiriz. Onların uğruna şair oluruz, ozan oluruz. Onlarsız nefes alamayız, göremeyiz, yürüyemeyiz, kalp nabza inat eder, alyuvarlar akyuvarlarımız birbirine girer, vücut kimyamız değişir onlarsız…

Kalp ağrılarımız, sancılarımız, namusumuz, arımız, onlar bizim yaralarımız çünkü onlar bizim KADINLARIMIZ…Uğurlarında hapis yattığımız, prangalar eskittiğimiz KADINLARIMIZ…

Annelerinden, babalarından söküp aldığımız, beyaz gelinlikler giydirip, düğünler yaptığımız, ellerine kınalar, bilezikler; gerdanlarına beşibirlikler taktığımız, evimizin hanım ağası yaptığımız…

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Instegram hesabından Petek Dinçöz'ün fotoğrafını "Bir Anne çocuğuna ne kadar düşkünse; işte bende sana o kadar düşkün ve aşığım" notuyla paylaşmasının yankıları sürüyor.

Bu paylaşımıyla herkesi şaşırtan İbrahim Tatlıses'ten daha sonra bir açıklama geldi. Fotoğraftaki kadının Petek Dinçöz olduğunu bilmediğini söyleyen Tatlıses, "Bu resmin Petek Dinçöz olduğunu bilmeden koydum bu resim TEMSİLİ'dir kimse yanlış anlamasın" şeklinde bir not paylaşarak durumu düzeltmeye çalıştı.

Tatlıses'in paylaşımı Petek Dinçöz'ün eşini kızdırdı

Ancak İmparator'un bu hatası Petek Dinçöz'ün eşi iş adamı Serkan Kodaloğlu'nun pek hoşuna gitmedi. Bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Kadıoğlu "Böyle hata mı olur? Bu beni gerçekten çok rahatsız etti. Bunu yapan başkası olsaydı tepki çok daha farklı olurdu"

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün fotoğrafını paylaşan İbrahim Tatlıses, takipçilerini şaşırttı. Tatlıses daha sonra fotoğrafın Petek Dinçöz olduğunu bilmeden paylaştığını açıklasa da fotoğrafın altına yazdığı not ortalığı karıştırdı.

Sosyal medya platformu Instagram hesabından Petek Dinçöz'ün oğluyla çektirdiği fotoğrafı yayınlayan İmparator İbrahim Tatlıses, fotoğrafın altına; "Bir Anne çocuğuna ne kadar düşkünse; işte bende sana o kadar DÜŞKÜN ve aşığım... (Ben BİTTİ demeden BİTMEZ.)" yazdı.

 Bu paylaşımıyla herkesi şaşırtan İbrahim Tatlıses'ten daha sonra bir açıklama geldi. Fotoğraftaki kadının Petek Dinçöz olduğunu bilmediğini söyleyen Tatlıses, şunları yazdı; "Bu resmin Petek Dinçöz olduğunu bilmeden koydum bu resim TEMSİLİ'dir kimse yanlış anlamasın.!!!"

2011 yılında silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, aynı yıl uzatmalı sevgilisi Ayşegül Yıldız ile nikah masasına oturdu.

Bu evlilikten Elif Ada isminde bir de kızları olan ikili, sürpriz bir kararla yollarını ayırdı.

Boşanmanın ardından sık sık bir araya gelen ikiliden İbrahim Tatlıses, Instagram sayfasında eski eşine ilan-ı aşk etti.

Sayfasında anne bebek fotoğrafı paylaşan İbrahim Tatlıses altına "Bir anne çocuğuna ne kadar düşkünse; işte bende sana o kadar düşkün ve aşığım... Ben bitti, demeden bitmez." notunu düştü.

Kısa bir süre sonra ise fotoğraftaki kişinin Petek Dinçöz olduğu ortaya çıktı.

Gelen yorumların ardından İbrahim Tatlıses, fotoğraf altı yazısını 'Bu resmin Petek Dinçöz olduğunu bilmeden koydum. Bu resim temsilidir. Kimse yanlış anlamasın'  olarak değiştirdi.

İmparator lakabı ile anılan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, uğradığı silahlı saldırı sonrası müziğe ara vermek durumunda kalmıştı.

Saldırıya uğradıktan sonra göz önünde bulunmamaya özen gösteren İbrahim Tatlıses, dün Sezen Aksu'nun annesinin cenazesine katılarak ünlü sanatçıyı acı gününde yalnız bırakmadı. Bir ara Sezen Aksu'nun kendisine sarılarak hüngür hüngür ağlaması karşısında bir hayli duygulandığı gözlenen Tatlıses ayakta durmakta zorlandı.

Başta Bülent Ersoy olmak üzere cenazeye gelen isimlerin yakından ilgilendiği Tatlıses, taziye dileklerini ilettikten sonra kendisi için getirilen sandalyeye oturdu. İmparator lakaplı şarkıcının bir an evvel sağlığına kavuşmasını bekleyen sevenleri bu durumu karşısında bir hayli üzüldü.

 Uğradığı silahlı saldırı sonucu beyninde büyük hasar oluşan İbrahim Tatlıses'in hala şarkı söyleyecek duruma gelmediği için eski sesinden bir klip yayınladığı konuşuluyor.Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses 13 Mart 2011'de silahlı saldırıya uğramış, uzun süren tedavi süreci boyunca müzikten uzak kalmıştı.

Yeni albümünü heyecanla beklenen İbrahim Tatlıses saldırı öncesi söylediği "Vur Gitsin Beni" şarkısıyla hayranlarının karşısına çıktı.

Sanat camiasında 'İmparator' olarak lanse edilen İbrahim Tatlıses'in bu klibi büyük heyecan yaratırken, ortaya atılan bir iddia ünlü sanatçının hayranlarını üzdü. Uzun bir tedavi sürecinin ardından her seferinde "İyiyim" mesajı veren Tatlıses'in hala şarkı söyleyecek durumda olmadığı ve hayranlarının beklentilerini karşılamak için böyle bir klip yayınladığı öne sürüldü.

Vurulduğu zaman geçici bir süre hafıza kaybı yaşayan Tatlıses, geçtiğimiz aylarda girdiği stüdyoda şarkı söylerken yine sıkıntı yaşadı. Ünlü türkücüye 2011'de isabet eden kurşun, beyinde ciddi bir hasar bıraktı.

İmparator, gündelik hayatında sıkıntı yaşamasa da şarkı sözlerini aklında tutamıyor. İbrahim Tatlıses, kurşunun beyinde yarattığı bir diğer hasar sonucu da 'müzik makamı'nı hafızasına oturtamadığı ve bu nedenle şarkı söyleyemediği öne sürüldü.Söylediği türküler ile bir döneme damgasını vuran geçtiğimiz yıllarda yaşadığı o silahlı saldırı sonrasında büyük sıkıntılar yaşayan usta solist İbrahim Tatlıses sahnelere geri mi dönüyor. Ekranların güçlü seslerinden birisi olan İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde oğlu İdo Tatlıses'in doğum gününü sosyal medyadan ettiği duygusal mesajlar ile kutlaması ile gelmişti. Şimdi ise gündeme müzik severlere ve hayranlarına albüm müjdesi veren İbrahim Tatlıses " Vur Gitsin Beni" adlı albümü ile müzik severlerine bomba sürprizleri ile gündeme gelecek.

Poll Production imzalı, İstanbul Ses Kayıt’ın ‘Burhan Bayar Şarkıları’ albümünde büyük sürpriz... Arabesk müziğin efsane ismi Burhan Bayar’ın hit olmuş şarkılarının yeniden yorumlandığı albümde İbrahim Tatlıses de var! Arabesk müziğin efsanevi bestecisi, hit olmuş tüm şarkıların bir numaralı ismi Burhan Bayar, binlerce albüme gitarı ile imzasını atan Erdinç Şenyaylar ve ünlü müzisyen Ahmet Koç'un bir araya gelerek oluşturdukları "İstanbul Ses Kayıt" albümü İmparator’un sessizliğine de son veriyor.İbrahim Tatlıses, yaşadığı silahlı saldırı öncesinde kaydettiği ‘Vur Gitsin Beni’ ile özleyenlerine ‘Geri dönüyorum’ mesajı veriyor! Çok yakında yeni albümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan İbrahim Tatlıses, "Vur Gitsin Beni" ile Türkiye'nin ‘İmparator’ özlemini biraz da olsa dindirecek. Milyonların sabırsızlıkla beklediği albüm öncesi müzikseverlere sürpriz yapan Tatlıses, buluşmanın geri sayımını da "Vur Gitsin Beni" ile başlatmış olacak.

 ‘Mutlu Ol Yeter’, ‘Yıkılmışım Ben’, ‘Kurşuna Gerek Yok, ‘Benim Hayatım’ gibi onlarca Burhan Bayar şarkısını yorumlayan ve milyonları peşinden sürükleyen Tatlıses, İstanbul Ses Kayıt’ın ilk albümü için, silahlı saldırıya uğramadan önce gerçekleştirdiği kaydın kullanılmasına izin verdi.Tatlıses’in bu jesti karşısında, Poll Production da albümün ilk klibini ‘Vur Gitsin Beni’ye çekti.Kemal Başbuğ yönetmenliğinde çekilen klipte, Tatlıses’in arşivinden fotoğrafları kullanıldı. İstanbul Ses Kayıt-Burhan Bayar Şarkıları albümü 25 Şubat’ta müzikseverlerle buluşacak!İmparator İbrahim Tatlıses, elbette bununla da kalmayacak. İbrahim Tatlıses, sevenlerinin sabırsızlıkla beklediği albümü için de hazırlıklarına tam gaz davam ediyor. Ünlü sanatçı, geçen yılın son aylarında sazlarıyla buluştuğunu çalışmalara başladığını duyurmuştu.

Geçtiğimiz günlerde kalp krizinden hayatını kaybeden ünlü iş adamı Mustafa Koç'u sosyal medyada duygusal mı duygusal sözler ile anlatan İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses gündeme maddi sıkıntısı ile gnüdeme geldi.Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses Kebap'ın maddi sıkıntılar sebebiyle devredildiği yönündeki iddialara açtı ağzını yumdu gözünü.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Tatlıses Kebap'ın maddi sıkıntılar nedeniyle devredildiği yönündeki haberlere tepki gösterdi. Derya Tuna, Etiler'deki Tatlıses Kebap'ı maddi sıkıntı nedeniyle sattığı şeklinde çıkan haberlere isyan etmiş, alışveriş sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tuna, sahibi olduğu Tatlıses Kebap'ın maddi sıkıntı içinde olduğu yönündeki haberleri yalanlayarak, "Ne maddi sıkıntısı, kim çıkartıyor bunları? Öyle bir şey yok" demişti.İmparator Türkücü İbrahim Tatlıses 2016 Model Albümü İle Sahnelere Çıkmaya Yeltendi,O Türküleri Söyleyecek/Kimdir

Tuna’nın bu açıklamasına eski eşi İbrahim Tatlıses’ten destek gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İbrahim Tatlıses, "Kim çıkartıyor bunları anlamış değilim. Bunu kaç kere söyledim; ya ben söylemekten yoruldum, sizler yazmaktan yorulmadınız. Derya Hanım; Tatlıses Kebap'ı ihtiyaçtan devretmedi. Başka işleri olduğu için devretti ama siz illaki bir haber arıyorsanız, haber kaynağınız yalan değil doğru olsun" ifadelerini kullandı.

Dün geçirdiği ani kalp krizi ile Türkiye gündemine bir anda bomba gibi düşen İş adamı Mustafa Koç için spor sanat siyaset dünyasından önemli isimler taziye mesajı yolladı ziyarette bulundu.Bu isimlerden birisi olan İbo 'da kardeşim dediği iş adamını unutmadı.Söylediği türküler ile bir döneme damgasını vuran usta ses dün ölen ünlü işadamı Mustafa Koç için bakın neler yazdı o duygu dolu mesajı gözlerden kaçmadı.Türkücü İbrahim Tatlıses'te Rahmi Koç ile Mustafa Koç'un yan yana olduğu bir kareye Instagram hesabında paylaşarak duygusal mesajını takipçileri ile paylaştı. Tatlıses'in başsağlığı mesajı şöyleydi;" Küçük kardeşininde adı Mustafa'ydı. Onu da 24 yaşında kaybettik, ikisininde mekanları cennet Olsun inşallah. Mustafa koç, önemli bir iş verendi, Yüce Allah'ım böyle insanlara uzun ömürler versin.Ailesine ve emekçilerine sabır ve baş sağlığı diliyorum." sözlerinde bulundu.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Koç'un ölümü iş ve sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü isimler sosyal medya hesapları üzerinden Koç ailesine baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de Instagram'dan Mustafa Koç'un fotoğrafını paylaşarak, "Küçük kardeşiminde adı Mustafa'ydı... Onu da 24 yaşında kaybettik, ikisininde mekanları cennet OLSUN inşallah.Mustafa koç, önemli bir iş verendi, YÜCE ALLAH'ım böyle insanlara uzun ömürler versin... Ailesine ve emekçilerine sabır ve baş sağlığı diliyorum." notuyla duygularını dile getirdi.

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, dün hayatını kaybeden Mustafa Koç için duygusal bir mesaj yayınladı. Mustafa Koç'un bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü türkücü mesajında, 'Küçük kardeşiminde adı Mustafa'ydı... Onu da 24 yaşında kaybettik, ikisinin de mekanları cennet olsun inşallah... Mustafa Koç, önemli bir iş verendi, yüce Allah'ım böyle insanlara uzun ömürler versin... Ailesine ve emekçilerine sabır ve baş sağlığı diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Söylediği türküler ile bir döneme damgasını vuran Arabesk'in kralları içerisinde yer alan İmparator geçtiğimiz yıllarda yaşadığı silahlı sonrası bir çok ameliyat geçiren Tatlıses hakkında bugün yine üzücü bir haber geldi.Müziğin güçlü seslerinden biri olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses gündeme rahatsızlanması ile geldi. Usta sanatçı İbrahim tatlıses rahatsızlanarak acilen kahramanmaraş'daki hastaneye getirildi. Doktorlar tarafından muane edilen İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu iyi olduğunu ve korkulacak birşey in olmadığını açıkladı.vücudunda aşırı bir alerji oluşmuş. Tedavisini yürüttüğümüz sanatçımızın şuan gayet durumu iyi. Şuan kardiyoloji kliniğinde gerekli tetkikler sürdüğünü açıkladı.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 04.00 sıralarında aldığı bir ağrı kesici nedeniyle rahatsızlanan Tatlıses, hemen Kahramanlar'daki hastaneye getirildi.Doktorlar tarafından muayene edilen ve ilk müdahalesi yapılan ünlü sanatçının sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.İzmir Özel Su Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Haydar Sucuoğlu, “Ünlü sanatçımız gece 04.00 sıralarında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. İlk yaptığımız incelemede ağrı kesici aldıktan sonra vücudunda aşırı bir alerji oluşmuş. Tedavisini yürüttüğümüz sanatçımızın şuan gayet durumu iyi. Şuan kardiyoloji kliniğinde gerekli tetkikler sürüyor" dedi.

 usta sanatçı İbrahim Tatlıses uğradığı silahlı saldırı sonrası kendisini tedavi eden Dr. İsmail Koçak'a Twitter'da ağır eleştiriler yöneltmiş Bu işin piriyim dedi inandık. Beni yaktı alın bunların diplomasını demişti. Bu gelişme üzerine Koçak hakarete uğradığını söyleyerek İbrahim Tatlıses'e dava açmıştı.Beni yaktı alın bunların diplomasını dediği için açılan davadan beraat etti. Ancak doktor Aşağılandım diyerek karara itiraz etti.

Beni yaktı, alın bunların diplomasını" demişti. Bu gelişme üzerine Koçak, hakarete uğradığını söyleyerek İbrahim Tatlıses'e dava açmıştı.

O dava geçenlerde sonuçlandı. Mahkeme, 'Sosyal medyadaki mesaj ağır eleştiri' diyerek Tatlıses'in beraatine karar verdi. Sanatçı tam rahat nefes almışken, Dr. Koçak, itiraz dilekçesi verip Tatlıses'in kendisi hakkında aşağılayıcı ifadeler kullandığını, tweetlerin eleştiri niteliğinde kabul edilmemesi gerektiğini iddia etti.

Türkiyenin en büyük holdinglerinden birisi olan Koç holding yönetim kurulu başkanı Mustafa Koç sabah saatlerinde aniden kalp kirizi rahatsızlığı nedeniyle Beykoz devlet hastanesine kaldırıldı.Sonrasında özel helikopter ile özel Amerikan hastanesine götürülen ünlü işdamı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.58 yaşında hayata gözlerini yumdu.Bu acı haber tüm iş dünyasını yasa boğdu.

Sabah saatlerinde kalp krizi geçiren ve durumu ağır olarak hastaneye kaldırılan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç hayatını kaybetti.Beykoz Devlet Hastanesi'nde acil olarak kaldırılan Koç'un ilk müdahalesi burada yapılmış, daha sonra Amerikan Hastanesi'ne sevk edilmişti. İş dünyasının önemli ismi Mustafa Koç (56), sabah saatlerinde spor yaparken rahatsızlandı. Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Koç’un kalp krizi geçirdiği belirlendi. Doktorlar uzun süre Koç’a müdahale etti. Koç, buradan helikopterle Özel Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada da doktorlar müdahaleye devam etti ancak Koç, tedaviye cevap vermeyerek hayatını kaybetti.

Mustafa Koç’un hayatını kaybettiğini ilk olarak Yılmaz Ulusoy açıkladı. Ulusoy'un ardından Amerikan Hastanesi de Mustafa Koç'un ölüm haberini doğruladı. Mustafa Koç'un doktoru "Mustafa Koç, Beykoz Devlet Hastanesi ve Amerikan Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalalere karşın kurturalamadı. Hepimizin başı sağolsun" dedi. Mustafa Koç'un doktorları kalp krizinin sabah saat 07.00 sularında meydana geldiğini söyledi. Doktorlar Mustafa Koç'un 11.30 civarında yaşamını yitirdiğini açıkladı. Mustafa Koç'un yeniden hayata döndürülmesi için 4 saat müdahalede bulunulduğu da doktorları tarafından açıklandı.

İş dünyasının acı kaybının ardından Koç Holding bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa V. Koç’u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun. İŞ DÜNYASI AKIN ETTİ Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı, işadamı Mustafa Koç'un sağlık durumuyla ilgili bilgi almak isteyen çok sayıda kişi Amerikan Hastanesi'ne akın etmişti... Koç ailesinin yakın aile dostları Sema Doğan ve kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Ümit Boyner, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Fenerbahçe eski yöneticisi Murat Özaydınlı Cem Hakko'nun da aralarında bulunduğu iş dünyasından bir çok isim, Mustafa Koç’un müşahade altında tutulduğu hastaneye geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Koç ailesine taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Koç'un vefat haberinin ardından, Rahmi Koç ve Ali Koç'u telefonla arayarak baş sağlığı dileğinde bulundu. Vefatın kendisini de derinden üzdüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, merhum Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, aileye de sabır ve metanet dilediği kaydedildi.

Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Erdoğdu, iş adamı Mustafa Koç'un sabah sporu yaparken kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Erdoğdu, Koç'un kalp-akciğer pompasına bağlı olarak Amerikan Hastanesi'ne sevk edildiğini duyurdu. Yazılı açıklama yapan Erdoğdu, şu ifadeleri kullandı. "Sayın Mustafa Koç sabah sporu esnasında fenalaşıp düşmesi üzerine spor hocası ve yakın koruması tarafından ilk yardım desteği almaya başlamış, acil 112 ekibi çağrılmış, 15 dakika sonra Beykoz Devlet Hastanesi acil servisine saat 08.10'da ulaştırılmıştır. Hasta ilk geldiğinde siyanoze, asistoli halinde idi. Acilen emtübe edilerek resistasyona başlandı. Bir saat sonra Amerikan Hastanesi'nden gelen kendi doktor ekibiyle birlikte kalp akciğer pompasına bağlanarak saat 10.10'da hastanemiz acilinden ambülansla alınarak helikopterle Amerikan Hastanesi'ne nakli sağlanmıştır."

Son dönemde uyguladığı diyet programıyla 20 kilo veren Mustafa Koç, Küba ve Miami'ye bir iş seyahati gerçekleştirmiş, Küba'da Atatürk büstünün önünde çektirdiği bu pozu Instagram'da paylaşmıştı.

Kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un sağlık durumu ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Holdingden yapılan açıklamada “Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa V. Koç, rahatsızlanarak tedavi altına alınmıştır. Tedavisi devam etmektedir. Gelişmelere ilişkin açıklama yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. “ denildi

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Koç'un hayati tehlikesinin sürdüğü açıklandı.

DHA'nın geçtiği son habere göre kalp krizi geçiren Mustafa Koç’a 40 dakika süren yeniden canlandırma müdahalesi sürüyor.

şadamı Mustafa Koç sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi ve acil olarak beykoz Devlet hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Koç, bir helikopterle sahibi olduğu Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı.

Beykoz Devlet Hastanesi Yönetimi'nden yapılan açıklamaya göre Mustafa Koç'un hayatta olduğu ve yaşam tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Koç Holding'den yapılan açıklamada, ''Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa V. Koç, rahatsızlanarak tedavi altına alınmıştır. Tedavisi devam etmektedir. Gelişmelere ilişkin açıklama yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' denildi.

Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, Rahmi Koç, Ali Koç hastanaye geldi.

Mustafa Koç, bir süre önce İstanbul Amerikan Hastanesi'nde tüp mide ameliyatı (mide küçültme) olmuş, 4 ayda tam 40 kilo vermişti. Koç, kızı Esra'nın lise mezuniyet partisinde zayıflamış yeni haliyle katılmıştı.

İbrahim Tatlıses Kimdir?

Adanalı bir sinemacının, inşaatta türkü söylerken kendisini farketmesiyle şöhret olmuş şarkıcı. 1980 ve 1990 lı yıllarda Türk müziğine önemli ölçüde adını duyuran Tatlıses'e, halk "imparator" lakabını takmıştır. Müzik yaşantısının yanı sıra, iş adamı kişiliğine de sahip olan ünlü şarkıcı; Tatlıses Turizm, Tatlıses Lahmacun, Tatlıses Otelleri gibi şirketlerin de sahibidir. 1952 yılında yedi çocuklu fakir bir ailenin , Leyla ve ciğerci Ahmet Tatlı'nın ilk çocuğu olarak Şanlıurfa da dünyaya geldi. Doğduğunda, babası hapiste olduğu için ilk kez demir parmaklıklar arasında gördü babasını. Belirli bir zaman sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a göç etmeye karar verir. İstanbul'a gelen Tatlıses ve Ailesi burada bulunan akrabalarının yanına yerleşir ve bir çok işlerde çalışır, 70 li yılların ortalarında inşaat işçiliği, demir ustalığı ve leblebicilik gibi işler yapan İbrahim Tatlıses, 80'lerin başında kendisini şöhret basamaklarını tırmanırken buldu. İbrahim Tatlı, İstanbul'a geldiğinde müzisyen Yılmaz Tatlıses'le tanıştı ve Tatlı olan soy ismini Yılmaz Tatlıses'in tavsiyesiyle Tatlıses olarak değiştirdi. Müzik çevrelerince çok özel kabul edilen sesi sayesinde, kısa zamanda İstanbul'da sahne almaya başladı. 1977 de "Ayağında Kundura" albümü ile müzik piyasasına giriş yapmış oldu. "Sabuha", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Mumdur" türküleri halk tarafından çok beğenildi ve uzun yıllar popülerliğini korudu.İbrahim Tatlıses 30 haziran 1976 tarihinde dışarıdan bitirdiği ilkokul diplomasını Kilis'ten Kartalbey ilköğretim okulundan aldı.Tatlıses 1978 yılında "Ayağında Kundura" filmiyle de sinemaya girdi. 1979'da oynadığı "Kara yazma" filminde Perihan Savaş'la tanıştı. Birlikteliğin sonucunda Melek Zübeyde adında kızları olurken bu birliktelik 1983 yılındaki "Günah" filmine kadar sürdü. Zira artık Tatlıses'in yeni hayat arkadaşı Derya Tuna'yla tanıştı ve Tatlıses'in yine resmi evlilik yapmadığı bu birliktelikten de İbrahim (İdo) adında bir oğlu dünyaya geldi.Seksenli yıllarda çıkardığı "Allah Allah", "Kara Zindan", "İnsanlar" ve "Fosforlu Cevriyem" albümleriyle satış rakamları milyonları buldu.1 mayıs 1987'de kendi plak şirketi olan Tatlıses Müzik’i kurdu.Turgut Özal'ın "Madem en çok bunlar dinleniyor, TRT'ye çıkabilirler" demesiyle 1989 yılbaşı günü daha önce hiçbir albümünde okumadığı ve özel klip çektiği "Beyaz gül kırmızı gül" şarkısıyla TRT'ye ve televizyon dünyasına adımını resmen attı.Seksenli yıllarda tüm Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri onunla tanıştı. Yunanistan'dan Suudi Arabistan'a, Almanya'dan Afganistan'a çok geniş bir coğrafyada, milyonlarca hayran edindi. Kasetleri ve posterleri bazı ülkelerde milyonlarca satarken yurtiçinde ve yurtdışında sayısız ödülün sahibi oldu.Tatlıses'in, müzik hayatındaki başarısı ve popülerliği kısa süre sonra kendisine sinema kapılarını açtı. Hayatı boyunca örnek aldığı Yılmaz Güney gibi o da çok başarılı filmlerde rol aldı. Yılmaz Güney ile diğer bir ortak noktaları, Yeşilçam'ın şöhret tacını, yakışıklı jönlerden almaları olmuştu. "Yılmaz'ın yerine oynuyor" başlıklı haberde şöyle diyordu:Beni Yılmaz Güney'e benzetenler var. Belki tipim fazla benzemiyor, ama onun yolundan gidiyorum. Onun tavırlarını kullandım son filmimde.90 lı yıllarda olgunluk dönemini yaşayan sanatçı, artık müzik dünyasında sarsılmaz bir yere sahip olmuştu. Aynı yıllarda tarzında değişiklik yaparak arabesk müziğe geçiş yaptı. Bu yıllarda "Ah Keşkem", "İki Gözüm İki Çeşme", "Yar Diline" gibi popüler parçaların dışında kendi ürünü olan eserleri seslendirdi.

1983 yılında çıkardığı "Mega Aşk" adlı albümde Selami Şahin'e ait "Seni Sevmediğim Yalan", "Akşamdan Akşama", "İçem Diyorum", "Bu Nasıl Güzel" gibi dönemin beğeniyle dinlenen eserlerini yorumladı.Aynı albümde yer verdiği Yusuf Hayaloğlu'nun "Dağlarda Kar Olsaydım" türküsü, o dönemden günümüze kadar gelen uzunca bir süre popülerliğini koruyacaktı. 1996 da "Ben De İsterem" albümüne bulunan "Fırat" türküsüyle listelerde uzun süre kaldı. Hemen ertesi yıl "At Gitsin" albümünü piyasaya sürdü. Bu albümünde de Sezen Aksu, Kayahan gibi pop müziğin usta isimlerinden eserleri yorumladı.Talk show programları hazırladı, çeşitli sanatçıların video klip yönetmenliğini yapmanın yanısıra, siyasetede de atılma kararı aldı. Genç Parti'den 2007 seçimlerinde aday olan şarkıcı, partisi seçimi kazanamayınca meclise giremedi. Tatlıses, ticaret yaşantısında her geçen gün daha çok yol katediyor. İbrahim Tatlıses'in sahip olduğu şirketler grubu; gıda, müzşk prodüksüyon, turizm, havacılık ve yayıncılık dallarında faaliyetlerini sürdürüyor.

İbrahim Tatlıses; 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde, Genç Parti’den İstanbul 3. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı olmuş, partisi barajı aşamayınca milletvekili seçilememiştir.Tatlıses 2011 Türkiye genel seçimlerinde önce Adalet ve Kalkınma Partisi’ne adaylık başvurusunda bulunmuş ancak bu partiden aday gösterilmemiştir. İbrahim Tatlıses bu seçimlerde Şanlıurfa’dan bağımsız milletvekili adayı olmuştur fakat sonradan adaylığını geri çekmiştir.İbrahim Tatlıses , 4 Mart 2011 gecesi Maslak’ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu başından yaralandı. Akabinde hastahaneye götürülen Tatlıses iki kez ameliyat edildi ve yoğun bakım ünitesine bağlandı. İki hafta boyunca yoğun bakımda kalan İbrahim Tatlıses, 28 Mart 2011 günü yoğun bakımdan çıkarıldı. Böylece hayati tehlikesi ortadan kalkmış oldu. 6 Nisan 2011 tarihi itibari ile ailesi tedavilerin Almanya'da sürdürülmesi isteği ile Tatlıses'i Almanya'ya götürmüşlerdir.Hızla iyileşen Tatlıses, 2 Haziran 2011 günü ''TC İbo'' adlı özel uçak ile Türkiyeye geri döndü ve tedavisinin süreceği Maltepe'deki Daruşşafaka Rehabilitasyon Merkezine götürüldü.Tatlıses, saldırının ardından ilk tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nde Ayşegül Yıldız'a evlenme teklif etti. Sağlık durumu iyiye giden Tatlıses, Yıldız'ı ailesinden istedi. Gizlilik içinde yapılan kınanın ardından Tatlıses ve Yıldız, 27 Eylül 2011, hastane odasında gerçekleşen nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdiler.Sanatçının Şanlıurfa'dan bulunan eşinden 1 erkek ve 2 kız, sinema sanatcısı Perihan Savaş'tan bir kız ve şu an hayatını paylaştığı Derya Tuna'dan ise 1 erkek çocuğuna sahiptir.

Evlilikleri

1.evliliği: İbrahim Tatlıses ilk evliliğini Urfa'da Adalet Durak'la yaptı. 1 erkek ve 2 kız çocuğu oldu.

2.evliliği: 1979 yılında Perihan Savaş ile birlikte olmaya başladı. 1983 yılında bıraktı. Melek Zübeyde adında kızı var.

3.evliliği:1983 yılında Derya Tuna ile birlikte olmaya başladı, 18 yıl birlikte oldular. İbrahim (İdo) adında bir oğlu var.

4.evliliği: 5 yıl gibi bir süre dansöz Asena Onur Çakmak ile birlikte oldu. 2003 yılında ayrıldılar.

5.evliliği: 27 Eylül 2011 tarihinde Ayşegül Yıldız ile evlendi. Elif Ada (d. 9 Nisan 2013) adında bir kızı oldu.29 Kasım 2013 tarihinde boşandı.

O tarihteki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 16 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirdiği Diyarbakır ziyaretine Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, sanatçılar Şivan Perwer ve İbrahim Tatlıses'i davet etti.

Albümleri

1965 - Özel Albüm

1970 - Kara Kız

1974 - Palandöken Plak

1975 - Ben İnsan değil Miyim

1975 - Ayağında Kundura

1975 - Yağmur

1976 - Urfa Emektaroğlu Bant Stüdyosu

1976 - Ashab Gecesi

1978 - Doldur Kardeş İçelim

1980 - Ceylan

1981 - Gelme Istemem

1982 - Mutlu Ol Yeter

1983 - Yalan

1983 - Yaşamak Ayşe degil

1984 - Benim Hayatım

1985 - Mavi Mavi

1986 - Gülüm Benim

1987 - Allah Allah / Hülya

1988 - Amerika Konseri

1988 - Kara Zindan

1988 - Fosforlu Cevriyem

1989 - Acı Gerçekler

1989 - Cep telefonları için

1990 - Söylim mi

1990 - Ben Aşk İçin Ölürüm

1991 - Vur Gitsin Beni / Yemin Ettim

1992 - Ah Keşkem

1993 - Mega Aşk

1994 - Haydi Söyle

1995 - İbrahim Tatlıses Klasikleri

1996 - Ben De Isterem

1998 - Gitsin az

1999 - Selam Olsun

2001 - Yetmez Mi

2003 - Tek Tek

2004 - Aramam

2005 - Sizler İçin

2006 - İmparator Silerde Geçer

2007 - Bulamadım

2008 - NEDEN

2009 - Yağmurla Gelen Kadın

2010 - Hani Gelecektin

2014 - Tatlıses Klasiği

2014 - Ele Ne?

Filmleri

1978 - Ayağında Kundura

1978 - Sabuha

1978 - Toprağın Oğlu

1979 - Kara Yazma

1979 - Kara Çadırın Kızı

1979 - Fadile

1980 - Çile

1980 - Ayrılık Kolay'ın Degil

1981 - Seni Yakacaklar

1981 - Yaşamak Ayşe degil

1981 - Tövbe

1982 - Yalan

1982 - Alişan

1982 - Nasil Isyan ETMEM

1983 - Yorgun

1983 - Günah

1983 - Futboliye

1984 - Sevdalandim

1984 - Ayşem

1985 - Mavi Mavi

1985 - Sevmek

1985 - yalnızım

1986 - Gülümse BİRAZ

1986 - Yıkılmışım Ben

1986 - Sarhoş

1987 - Gülüm Benim

1987 - Allah Allah

1987 - Dertli Dertli

1988 - Hülya

1988 - aşıksın

1988 - Bir Kulum İşte

1988 - Kara Zindan

1988 - Ben İnsan degil Miyim

1989 - Ceylan

1989 - Fosforlu

1992 - Aşık Oldum

1993 - Tetikçi Kemal

1997 - Fırat (TV Dizisi)

2000 - İmparator (TV Dizisi)

2002 - Cabbar (TV Dizisi)

2003 - Hayat Bilgisi (TV Dizisi)

2006 - Bulamadım (TV Dizisi)

Hülya Avşar Kimdir?

Hülya Avşar, 1963 doğumulu, beyaz perdedeki oyunculuğu, şarkıcılığı, dizi ve şov programlarıyla adından söz ettiren, Türkiye’nin en medyatik kadınlarından biri.

 10 Ekim 1963'te, Balıkesir Edremit'te, Celal ve Emral Avşar'ın ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Avşar, Ankara Cumhuriyet Lisesi'nden mezun oldu. Orta öğrenimini tamamlamasının ardından okumaya devam etmeyen ve 1979’da Mehmet Tecirli adlı bir mühendislik ögrencisiyle evlenen, ancak evliliği kısa süren Avşar, henüz 16 yaşındayken hamile olmasına rağmen ayrılık kararı aldı. Anne tarafından Balıkesir'li olan Hülya Avşar'ın baba tarafı Ardahan/Hasköy'lüdür.

1981 yılında boşanmasının hemen ardından İstanbul'a taşınan ve 1983 yılında katıldığı, Bulvar Gazetesi tarafından düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması’nda birincilik alan, ancak yarışmanın ertesi günü, Tecirli ile yaptığı evliliği ve boşanması bir gazetede yazılınca, kurallara aykırı olduğu gerekçesiyle tacı geri alınan Avşar, çeşitli reklam filmlerinde boy göstermeye başladı.

Yaşamında dönüm noktası olan 1983 yılında, Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı "Haram" filmi ile oyunculuk kariyerine ilk adımı atan ve daha sonra, 1984 yılında Kenan Kalav'la başrolü paylaştığı ikinci filmi Tutku’da oynayan Avşar, 1985’te batağa batırılan bir kızı canlandırdığı, "Tele Kızlar"da Tarık Akan'la birlikte oynadı. Aynı yıl Tolga Savacı'yla "Sekreter"i ve İbrahim Tatlıses'le de "Mavi Mavi"yi çeviren Avşar, 1986 yılında Hakan Balamir'le başrolü paylaştığı "Üç Halka 25", Aytaç Arman'la oynadığı "Fatmagül'ün Suçu Ne" gibi filmlerin yanı sıra, "Kısrak", "Alın Yazım", "Dağlı Güvercin" ve "Sevda Ateşi" gibi filmlerde de rol aldı.

1987 yılında "Alamancının Karısı" ve "Bir Kırık Bebek" çektiği filmlerin ardından, 1989 yılında, Sinema Yazarları Derneği’nin düzenlediği yarışmada "en iyi kadın oyuncu" seçilen, "Fazilet" ve "Öğretmen Zeynep" filmlerinde rol alan Avşar, 1990’da başrolü Yaman Okay ile paylaştığı "Benim Sinemalarım"daki rolüyle, 9. Uluslararası Tahran Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü aldı.

Aynı yıl çevirdiği "Hasan Boğuldu"da Yalçın Dümer'le başrolü oynayan Avşar, Sinan Çetin'in yönetmenliğini yaptığı ve Cem Özer'le başrolü paylaştığı, 1993 yapımı "Berlin in Berlin" filmdeki rolüyle Uluslararası Moskova Film Festivali'nde "en iyi kadın oyuncu" ödülünü alarak, yurt dışında düzenlenen bir festivalde ödül alan tek Türk kadın sinema sanatçısı oldu. Bu filmiyle, Kültür Bakınlığı'ndan Sinema Başarı Ödülü, ve Sinema Yazarları Derneği'nden "en iyi 5. film" ödülünün de sahibi olan ve 1995 yılında Mehmet Aslantuğ ile, evlilik ve aşk ilişkilerinde mutlu olamayan bir kadının öyküsünün işlendiği, "Bir Kadının Anatomisi" adlı filmde oynayan Avşar, Tomris Giritlioğlu'nun yönettiği, 1999 yapımı Salkım Hanım'ın Taneleri filminde büyük beğeni topladı.

Çektiği filmlerle şöhretin basamaklarını hızla tırmanan ancak bununla yetinmeyen Avşar, şarkıcılığın ardından, program sunuculuğuna ve tiyatroculuğa da başladı.

1980’lerin sonunda müzik hayatına adım atan Avşar, assolist olarak sahnelerde yerini aldı. Müzik eğitimi aldıktan sonra yurtiçi ve yurtdışı konserleri veren Avşar, 1988 yılında çıkardığı Herşey Gönlünce Olsun albümünün ardından, 1990’da Hatırlarmısın, 1991’de Hülya Gibi, 1993’te Dost musun Düşman mı, 1995’te Yarası Saklım, 1999’da Hayat Böyle, 2000’de Sevdim ve 2002’de de, Aşıklar Delidir adında albümlere imzasını atan Avşar, 2000 yılında, Kral TV tarafından düzenlenen yılın müzik ödüllerinde, en iyi kadın şarkıcı ödülünün sahibi oldu. Barış Manço’nun anısına hazırlanan karışık albümde, Zalim Sultan’ı okudu.

90’lı yılların başında, bir sene kadar Günaydın Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptıktan sonra, televizyona geçiş yapan ve 1993 yılında, Sevginin Gücü dizisinde oynamasının ardından, 1995’de Süper Yıldız, 1998’de Ah Bir Zengin Olsam, 2000’de de, Savunma dizisinde rol aldı. 2004 senesinde, Zümrüt ve Kadın İsterse dizilerinde oynayan Avşar, 2006 yapımı Kadın Severse’nin yanı sıra, Anadolu Kaplanı dizisinde de konuk oyuncu olarak rol aldı.

Yönetmenliğini, Birkan Uz ve Uğur Aksay’ın yaptığı ve Medyapım tarafından, talk show formatında yayınlanan Hülya Avşar Show, Türkiye'de ilk defa Uğur Aksay tarafından uygulanan, 16/9 mm sinematografik formatta, dijital reji ile çekilen show programı olma özelliğini taşımaktadır.

Müzik, sinema, televizyon çalışmalarının ardından Aralık 2000 de kendi adını taşıyan Hülya Dergisi'ni çıkarmaya başlayan ve ilk tiyatro deneyimini, 2002 yılında, Mazlum Kiper’in yönettiği, "Bugün Benim Doğum Günüm" adlı tek kişilik oyununda yaşayan Avşar, Nisan 2003’te, ilk kitabı "Mavi Yansıma"yı elektronik ortamda yayınladı.

Ağırlıklı olarak spor dallarından tenise zaman ayıran, vakıf ve derneklere büyük ilgisi olan Avşar, Ajans Press'in 953 ulusal, bölgesel ve yerel yayında, 2005 yılının ilk 5 ayını mercek altına aldığı araştırmasında, hakkında çıkan tam 1940 haber ile birinci sırada yer aldı.

AC Nielsen’in, "Marka olduğuna inandığınız sanatçı" sorusuna, ankete katılanların yüzde 40'ı 'Marka olmuş sanatçı yok' cevabını verdi. Halkın yarısı marka olmuş bir sanatçı olmadığına inanırken, diğer yarısı ise Hülya Avşar'ı 'en marka sanatçı' olarak seçti. Avşar, yüzde 15.8 ile ilk sırada yer alırken, İbrahim Tatlıses yüzde 9,5 ile ikinci ve Tarkan yüzde 8,5 ile üçüncü yer aldı.

Rol aldığı filmler, diziler ve şarkıcılığının yanı sıra, futbolcu Tanju Çolak, Coşkun Sabah, Osman Hattat, Mehmet Aşıcıoğlu gibi isimlerle yaşadığı ilişkilerle de adından söz ettiren Avşar, Mehmet Tecirli’nin ardından ikinci evliliğini, Ağustos 1997’de, üç aylık hamileyken, daha önce Ayşem Saraçoğlu'yla evlenen, işadamı Kaya Çilingiroğlu ile Paris'te gerçekleştirdi.

2005 yılında, Kadıköy 3. Aile Mahkemesi'nde yapılan ve yaklaşık bir saat süren duruşma sonunda, "şiddetli geçimsizlik nedeniyle aile birliğinin sarsıldığı" gerekçesiyle tek celsede boşanan, Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu çifitinin, ayrılığın ardından velayeti Avşar'a verilen, 15 Ocak 1998 doğumlu, Zehra adında bir kız çocukları vardır.

Kaya Çilingiroğlu'ndan boşandıktan sonra 2006 yılı ile 2010 arası iş adamı Sadettin Saran ile beraber olmuştur.

2009 – 2012 yıllarında Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında Acun Ilıcalı ve Ali Taran ile birlikte jüri üyeliği yapmıştır. 2011 – 2012 yılında, 3. Sezon’da Ali Taran yerine eski futbolcu Sergen Yalçın jüri olmuştur. 2012 – 2013 yılında 4. Sezon “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında Acun Ilıcalı ve Sergen Yalçın ile tekrar jürilik yapmıştır.

Hülya Avşar, 2013 yılında yeni kurulan banka olan OdeaBank'ın reklamlarında oynamıştır.

2015 yılında Rising Star Türkçe adıyla Yükselen Yıldız mart ayında Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de başlayan yarışma programında Hülya Avşar, Sertab Erener ve Fuat Güner ile beraber jüri koltuğunda oturacak.

12 Kasım 2015 tarihinde Star TV’de başlayacak olan, yapımcı Timur Savcı’nın yapımcılığını üstlendiği,‘Kösem Sultan’ dizisinde Safiye Sultan’ı Hülya Avşar canlandıracak. Kösem Sultan’ı ise Beren Saat canlandıracak. Ekin Koç'un canlandırdığı I. Ahmet'in eşi olacak olan Kösem Sultan'ın çocukluğunu ve gençliğini Yunan oyuncu Anastasia Thsilimpou 9 bölüm canlandıracak.

Jürilik Yaptığı Proğramlar

Rising Star

Yetenek Sizsiniz Türkiye

Çek Bakalım

O Ses Türkiye

Alaturka Solist

Albümleri

1988 - Her şey Gönlünce Olsun

1990 - Hatırlar mısın?

1991 - Hülya Gibi

1993 - Dost Musun Düşman Mı?

1995 - Yarası Saklım

1998 - Hayat Böyle

2000 - Sevdim (single)

2002 - Aşıklar Delidir

2009 - Kişiye Özel-HauteCouture

2011 - Geçmiş Olsun (single)

2013 - 2013: Aşk Büyükse

Sunuculuk

2009 – 2011 - Hülya Avşar Soruyor, Habertürk

Hülya Avşar Show, (TNT, SHOW TV, KANAL D, TGRT)

Hülya Avşar'la Sen Bilirsin, (ATV)

Pişti, (SHOW TV)

Hülya Avşar Stüdyosu, (TÜRKMAX)

Kadınlar ve Erkekler, (ATV)

2009-2012 - Yetenek Sizsiniz Türkiye, (STAR TV)

2011 - O Ses Türkiye, (STAR TV)

Filmleri

1983 - Kahır

1983 - Haram

1983 - Çelik Mezar

1984 - Karanfilli Naciye

1984 - Tutku

1984 - Ömrümün Tek Gecesi

1984 - Yabancı

1984 - Kaptan

1984 - Güneş Doğarken

1984 - Ayşem

1984 - Nefret

1985 - Tele Kızlar

1985 - Ölüm Yolu

1985 - Mavi Mavi

1985 - Sekreter

1985 - Tapılacak Kadın

1985 - Suçlu Gençlik

1985 - Paranın Esiri

1986 - Uzun Bir Gece

1986 - Dağlı Güvercin

1986 - Üç Halka 25

1986 - Kısrak

1986 - Aşk Hikayemiz

1986 - Alın Yazım

1986 - Sevda Ateşi

1986 - Mavi Melek

1987 - Yarın Yarın

1987 - Bir Kırık Bebek

1987 - Çil Horoz

1987 - Geri Dön

1987 - Alamancının Karısı

1987 - Ziyaret

1988 - Aşıksın

1988 - Hülya

1988 - Melodram

1989 - Öğretmen Zeynep

1989 - Fotoğraflar

1989 - Fazilet

1990 - Benim Sinemalarım

1993 - Hasan Boğuldu

1993 - Berlin in Berlin

1995 - Bir Kadının Anatomisi

1999 - Salkım Hanımın Taneleri

2002 - Yeşil Işık

2004 - Kalbin Zamanı

2005 - İki Genç Kız

2005 - Hababam Sınıfı Askerde

2007 - Bir İhtimal Daha Var

2011 - 8 Ülke 8 Yönetmen ve Sinan

2011 - 72. Koğuş

Oynadığı Diziler

1982 - İntibah (Dilaşup)(TV Dizisi)

1995 - Sevginin Gücü

1999 - Ah Bir Zengin Olsam

2001 - Savunma

2004 - Zümrüt

2004 - Kadın İsterse

2006 - Kadın Severse

2015 - Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan (Safiye Sultan) (TV Dizisi)

Kaynak: İnternetajans

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi