Görüş Bildir

FIFA 17 Duyuruldu! İ

Birkaç gündür dedikoduları dolanan FIFA 17, resmi olarak duyuruldu.

FIFA 17 Duyuruldu! İ

'FIFA 17 için yapılan en heyecan verici açıklamalardan bir tanesi Battlefield serisinin de yapıldığı Frostbite oyun motoruna geçiş yapıldığının açıklanmasıydı. Bu açıklamayla birlikte oyunun grafiklerinde artış olacağını ve futbolcuların yüz tasarımlarında çok ileriye gideceğini tahmin ediliyordu.

Frostbite'ın getirdiği yenilikler ise EA tarafından şöyle açıklanmış: "Yeni oyun motoru özgün, gerçek hayata benzer bir aksiyon getirecek ve oyuncuları gerçek bir futbol dünyasının içine sokacak. Ayrıca hayranlarımıza futbol oyuncularının bütün derinliğini ve duygularını tanıtacağız." Bu açıklamadan anladığımız üzere daha çok futbolcu etkileşimine ve futbolcuların maç içerisindeki duygularına odaklanan bir oyun gelecek.

Real Madrid'ten James Rodriguez, Manchester United'tan Anthony Martial, Chelsea'den Eden Hazard ve Borussia Dortmund'dan Marco Reus ile birebir çalışan EA yetkilileri, bu oyunculardan aldıkları verilerle birlikte ortaya daha gerçekçi bir oyun sunmaya hazırlanıyor. Keza videoda dikkat çeken ayrıntılardan bir tanesi de, bu oyuncuların yüzlerinin özel aletlerle taranıyor olmasıydı.

FIFA 17 Çıkış Tarihi

İçinde birçok yenilik barındıracak FIFA 17 ise PC, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformları için 27 Eylül itibariyle piyasaya sürülmüş olacak. Ayrıca yine aynı tarihte Ultimate Team oyuncularına özel olarak hazırlanan Supreme Deluxe versiyonu da piyasada olacak.

Electronics Arts Sport, yayınladığı küçük bir videoyla birlikte FIFA 17 için ilk duyuruyu yaptı. "Futbol Değişti" sloganıyla ortaya çıkan oyun için küçük bir tanıtım videosu da yayınlandı.

Kaynak: AJANSLAR

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir