Görüş Bildir

Vatan Şaşmaz Cinayetindeki Korkunç Detay Ortaya Çıktı

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, dün akşam Beşiktaş’ta bulunan Conrad Otel’de saat 20.00 sıralarında eski manken 55 yaşındaki Filiz Aker tarafından öldürüldü. İddialara göre Aker, 17.00 sıralarında yeğeni Dora Ercan ile otelde yemek yerken gelen bir telefon mesajıyla odasına çıktı. Şaşmaz, odada Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Aker, aynı tabancayla intihar etti. Korkunç olayla ilgili yeni detaylar var.

Vatan Şaşmaz Cinayetindeki Korkunç Detay Ortaya Çıktı

Polis tutanağında 'Şaşmaz ile Aker’in 2009 yılında birliktelik yaşadıkları, anlaşmazlık üzerine ayrıldıkları, ancak Aker’in Şaşmaz’dan kopamadığı, platonik aşk besleyerek, takıntı haline getirdiği, sürekli Şaşmaz’ı arayarak onu çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söylediği' yer aldı.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz dün akşam Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Aker, aynı tabancayla intihar etti. Korkunç olayla ilgili yeni detaylar var. Bu sabah Vatan Şaşmaz'ın ailesi konuştu. Dayısı, "Paranoyak bir insanın gazabına uğradı. İddialarla ilgili çok bir şey söylemiyoruz. Yeğeni zaten teyzesi için gerekenleri söyledi. Bu bir komplo. Tuzağa düşürüldü" dedi. Vatan Şaşmaz'ın annesine acı haberin sabah 05.00'e kadar verilemediği de ortaya çıktı.

Feci olay dün akşam Beşiktaş’ta bulunan Conrad Otel’de saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bir dönem mankenlik yapan Filiz Aker (55) 17.00 sıralarında yeğeni Dora Ercan ile otelde yemek yerken gelen bir telefon mesajı ile odasına çıktı. Aker’den uzun süre haber alamayan yeğeni durumu otel görevlilerine ve polise bildirdi. Kapıyı açan otel görevlileri 43 yaşındaki Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’i kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Otel görevlileri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde kanlar içerisinde yatan Şaşmaz ve Aker’in hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Şaşmaz’ın, 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülmesi olayında çarpıcı detaylara ulaşıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi