'Zeki Müren' e Saygı' albümü için Muazzez Abacı da kolları sıvadı, stüdyoya girdi!

Muazzez Abacı' da başta olmak üzere 'Zeki Müren' e saygı' albümünün düzenlenmesine çok az bir vakit kaldı. 'Zeki Müren' e saygı' albümü için minnettarlığını Zeki Müren' e gösterecek çok sayıda ünlü sanatçı toplandı. “Zeki Müren’e Saygı” albümünün çalışmaları devam ediyor.

'Zeki Müren' e Saygı' albümü için Muazzez Abacı da kolları sıvadı, stüdyoya girdi!

Muazzez Abacı' da başta olmak üzere 'Zeki Müren' e saygı' albümünün düzenlenmesine çok az bir vakit kaldı.  'Zeki Müren' e saygı' albümü için minnettarlığını Zeki Müren' e gösterecek çok sayıda ünlü sanatçı toplandı. “Zeki Müren’e Saygı” albümünün çalışmaları devam ediyor.

Pek çok ünlü ismin destek verdiği “Zeki Müren’e Saygı” albümünde, Muazzez Abacı “Bir Gönül Hikayesi” adlı şarkıyı seslendirdi.

Müren’in 1960 yılında yazıp bestelediği şarkının kayıtları, geçtiğimiz gün Kaya Stüdyoları’nda yapıldı. Kayıt sırasında iki ünlü isim de sanatçıya sürpriz yaptı. Mekanın sahibi aranjör Ozan Çolakoğlu ve yakın arkadaşı Tarkan, Abacı’nın okuması olduğu haberini alınca stüdyoya giderek onu canlı canlı dinleme fırsatı buldu. 13 şarkılık albümün, Zeki Müren’in doğum günü olan 6 Aralık’ta piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Tarkan ve Ozan Çolakoğlu, kayıda giren Muazzez Abacı’yı canlı dinledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz