Görüş Bildir

Zuhal Topal'la sofrada haftanın birincisi kim? - Kayınvalidelerin gönlünü çalan gelin kim oldu

Zuhal Topal'la sofrada bu haftanın kazananı kim oldu sorusu? çok merak ediliyor. Zuhal Topal'la sofrada izleyemeyenler için haftanın birincisi kimi kazandığı detaylarını araştırdık. Zuhal Topal'la sofrada haftanın birincisi kim? Kaldığı yerden devam eden yemek yarışmasında 5 gelin kayınvalidenin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor. Cuma günleri yapılan final saatinde bu hafta değişiklik oldu. Peki ya Zuhal Topal'la sofrada haftanın birincisi kim?

Zuhal Topal'la sofrada haftanın birincisi kim? - Kayınvalidelerin gönlünü çalan gelin kim oldu


Zuhal Topal'la sofrada bu haftanın kazananı kim oldu sorusu? çok merak ediliyor. Zuhal Topal'la sofrada izleyemeyenler için haftanın birincisi kimi kazandığı detaylarını araştırdık.  Zuhal Topal'la sofrada haftanın birincisi kim? Kaldığı yerden devam eden yemek yarışmasında 5 gelin kayınvalidenin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor. Cuma günleri yapılan final saatinde bu hafta değişiklik oldu. Peki ya Zuhal Topal'la sofrada haftanın birincisi kim?

Zuhal Topal'la Sofrada programı her hafta için saat 16.30'da ekrana geliyor. Cuma günleri ise haftanın finali yapılıyor. Ancak bu hafta final saatinde bir değişiklik yapıldı. Zuhal Topal'la Sofrada'nın birincisi saat 20.30'da başlayan bölümde belli oldu.  Peki ikinci sezonda tüm heyecanıyla ekranlarda olan Zuhal Topal'la Sofrada programında haftanın birincisi ve büyük ödül olan 15 bin lirayı kim kazandı. 

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta 20 puan kayınvalidelerden alan Serpil, Zuhal Topal'dan 6 puan alarak bu haftanın en düşük puanını alan isim oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın dördüncü olan ismi Burcu oldu. Kayınvalideler'den 21 puan alan Burcu yarışmanın sunucusu Zuhal Topal'dan 7 puan aldı ve 28 puanla haftanın dördüncüsü oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın üçüncüsü olan isim Ebru oldu. Kayınvalidelerden 22 puan alan Ebru Zuhal Topal'dan ise 8 paun aldı ve haftayı üçüncü tamamladı.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın birincisi ve 15 bin TL'nin sahibi olan gelin ise Tuğba oldu ve büyük ödülün sahibi oldu

Yasemin ise bu hafta bir puanla büyük ödülü alamadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir