Ak Partili Şentop'un acı günü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop'un kayınpederi İbrahim Emeksiz,vefat etti.

Ak Partili Şentop'un acı günü
İbrahim Emeksiz'in cenaze namazınaAK Parti Genel Başkan Yardımcıları Abdülhamit Gül ve Mehmet Muş katılırken,Şentop partide yürütülen milletvekili aday listesi çalışmaları nedeniyle cenazeye katılamadı.
Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde yaşayan işadamı 68 yaşındaki İbrahim Emeksiz, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün sabah hayatını kaybetti.İbrahim Emeksiz'in,Çaycuma Merkez Camisi'ndekicenaze namazına, AK Parti Genel Başkan YardımcılarıAbdülhamit Gül ve Mehmet Muş ile AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ercan Candan ve Özcan Ulupınar, Çaycuma Belediye Başkanı CHP'li Bülent Kantarcı, eski Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu yakınları ve vatandaşlar katıldı. Seçim İşlerinden SorumluGenel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ise cenazede yer almadı. Şentop'un,partide yürütülen milletvekili aday listesiçalışmaları nedeniylecenazeye katılamadığı belirtildi.
İbrahim Emeksiz'in cenazesi, öğlen kılınan cenaze namazından sonra Kızılbel Köyü'nde toprağa verildi.

'ADAY LİSTESİ İÇİN YOĞUN BİR ÇALIŞMA YAPTIK'

Cenaze namazının ardından gazetecilere açıklama yapanMehmet Muş, milletvekilleri aday listesi için yoğun çalışma yaptıklarınıbelirterek, şöyle dedi:
"Bir temayül yoklaması yaptık. Arkasından sivil toplum kuruluşlarımızın görüşlerini aldık. Daha sonra bizim güçlü bir değerlendirmemiz oldu. Alt komisyonumuz, ardından üst komisyonumuz değerlendirmesini yaptı. Bugün Başbakanımız öncülüğünde toplandılar. Bugün çalışma nihayete erdirilip Yüksek Seçim Kurulu'na liste teslim edilecek. Saat 17.00 sıralarındakamuoyuyla bu liste paylaşılacak."

Kaynak: Diyarbakır Söz