Altaç, “Kimse ümitsiz olmasın”

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, partisinin 1. Olağan Genel Kongresine ilişkin olarak, “Teşkilatlanma çalışmalarında partimize katılan on binlerin çok kısa zamanda milyonlara ulaşacağının haklı umudunu taşıyoruz” dedi.

Altaç, “Kimse ümitsiz olmasın”

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Partilerinin 1 Kasım’da Ankara’da yapacağı 1. Olağan Genel Kongresi dolayısıyla açıklama yaptı.

“HER TÜRLÜ BASKI TEHDİT İLE DOLAYLI DOLAYSIZ BASKILARA RAĞMEN”

Gelecek Partisi olarak kısa zamanda çok mesafe kat ettiklerine değinen Altaç, “Parti kuramaz demişlerdi, partimizi tüm Türkiye’yi kapsayan Türkiye mozaiğini yansıtan kurucularımızla kurduk. Parti kursalar bile örgütlenemez, çalışacak üye bulamaz demişlerdi, ancak biz bugün 70 ilimizin il teşkilatını oluşturduk,243 ilçenin kongresini tamamlayarak 44 ilin il kongresini gerçekleştirdik. Dünyada ve ülkemizde seyreden salgınının olumsuz etkileri ve alınan önlemlerin etkisine rağmen her türlü baskı tehdit ile dolaylı dolaysız baskılara rağmen, büyük kongre yapma koşullarını tamamlayarak 1.Olağan Genel Kongremizi 1 Kasım 2020 Pazar günü saat 10.00’da Ankara ANFA Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

“KİMSE KARAMSARLIĞA KAPILMASIN”

Altaç, kısa sürede milyonlara ulaşacaklarını belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Anadolu’dan esen rüzgara baktığımızda teşkilatlanma çalışmalarında partimize katılan on binlerin çok kısa zamanda yüz binlere ve İnşallah çok yakın bir zamanda milyonlara ulaşacağının haklı umudunu taşıyoruz. Kimse ümitsiz olmasın. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Partimiz ülkemizi temel hak ve özgürlüklerin korunduğu demokrat, adil, özgürlükçü müreffeh bir seviyeye taşıyacaktır.”

Kaynak: Diyarbakır Söz