Asrın reisi Xêr hatin!

Halk Başkan Erdoğan'ı "Asrın Reisi Xer Hatin" pankartlarıyla karşılıyor.

Asrın reisi Xêr hatin!

Başkanlık döneminin ilk yerel seçimleri için bugün Diyarbakır'a gelecek olan Başkan Erdoğan'ın ekonomi ve siyasi sorunların çözümüne yönelik müjdeler vermesi bekleniyor.

BUGÜN DİYARBAKIR'DA

Bugün saat 16.00 sularında, Yenişehir semtindeki İstasyon meydanında partisince düzenlenecat olan mitinge katılmak üzere Diyarbakır'a gelecek olan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti, Ortadoğu başta olmak üzere Avrupa'nın dikkatlerini, Diyarbakır'a çevirdi.

MÜJDELER VERMESİ BEKLENİYOR

Sosyal, siyasal ve ekonomik bir çok sorunun çözümü yönünde büyük beklentiler içeren Erdoğan'ın Diyarbakır çıkarması için tüm hazırlıklar tamamlandı. Ak Parti İl Başkanlığı, Belediye Başkan Adayları ile İl Valiliği, Erdoğan'ın gelişiyle ilgili şehrin bir çok yerine, anlamlı afişler astırıldı.

ASRIN REİSİ HUN BE XER HATİN                     

Kürtçe ve Türkçe hazırlanan pankartlar içerisinde dikkat çeken, "Asrın reisi hun be xer hatin" olurken, Erdoğan'ın miting sonrasında STK, Oda ve Kentin Kanaat Önderleriyle bir istişare toplantısı düzenlemeyi hedeflediği bildirildi. Erdoğan, şehir esnafını da ziyaret edeceği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz