Burhan Kuzu sahte 'Gelecek Partisi'yle atıştı

Gelecek Partisi adıyla açılan fake sosyal medya hesabından, Burhan Kuzu'nun kendilerine katılma girişiminde bulunduğu ancak kabul etmedikleri yönünde mesaj paylaşıldı. Kuzu tweet'e "HS" diye yanıt yazdı. Bunun üzerine hesaptan "Tam olarak ahlak seviyeniz nedeniyle sizi reddediyoruz" diye karşılık verildi.

Burhan Kuzu sahte 'Gelecek Partisi'yle atıştı

Gelecek Partisi adını kullanan fake twitter hesabından şöyle bir paylaşım yapıldı: “Sayın Burhan Kuzu’nun siyasi yaşamına Gelecek Partisi’nde devam edeceği yönündeki haberler tamamen asılsızdır. Kendisinin bu konuda girişimleri olmuştur ancak Kurucular Kurulumuz Sayın Kuzu’nun talebini reddederek kendisine cevap mektubumuzu iletmiştir. Kamuoyuna duyurulur.”

Bu paylaşıma Kuzu, “HS” yazdı. Bunun üzerine aynı hesap”Tam olarak ahlak seviyeniz nedeniyle sizi REDDEDİYORUZ!” diye karşılık verdi. Kuzu da “Önce yalan haber yap, ahlaksızca ben de ‘hadi sende deyince böyle yazın öyle mi? Asıl ahlaksızlığı siz yaptınız. Olmayan bir şeyi neden uyduruyorsun? Ülkenin geleceğini yalan ve iftira üzerine mi inşa edeceksiniz?” diye yazdı.

GELECEK PARTİSİ: O RESMİ HESAP DEĞİL

Tartışmanın medya sitelerinde yankı bulması üzerine, Gelecek Partisi resmi hesabından açıklama yapıldı: “Bugün bazı medya organlarında, resmi olmayan Twitter hesapları haber kaynağı olarak kullanılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak: Diyarbakır Söz