Görüş Bildir

MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp gençleri spora kazandırıyor

Asurspor Voleybol Kulübü'nün de başkanlığını yapan Kayaalp, bölgede terör örgütlerinin faydalanmaya çalıştığı gençleri çim hokeyi ve basketbol gibi branşlara da hazırlıyor

MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp gençleri spora kazandırıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, amatör spor kulüplerinin yanı sıra Asurspor Voleybol Kulübü’nün de başkanlığını yapmaya başladı. Terör örgütünün faydalanmaya çalıştığı gençleri spora yönlendiren Kayaalp, gençleri çim hokeyi ve basketbol branşlarıyla buluşturmak için de çalışma başlattı.

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp ve ekibi, son dönemlerde Diyarbakır'da görülmeyen çalışmalara imza attı. Kayaalp, başta çeşitli spor branşlarını barındıran kulüpler açarak gençleri topluma kazandırma adımları attı. Kayaalp, futbol, basketbol, voleybol, çim hokeyi gibi spor branşlarının bazılarını faaliyete sokup özellikle terör örgütlerinin faydalandığı alanları kapatmayı hedeflediklerini belirterek, umutsuz hiçbir genç kalmaması için şu anda 300 ile 500 arasında sporcu yetiştirdiklerini, bunu 40-50 binlere çıkartarak gençlere umut olmaya çalıştıklarını vurguladı.  

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi