Görüş Bildir

Yıldırım veda turunda

Başbakan Yıldırım, veda ziyaretleri kapsamında TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı ziyaret etti.

Yıldırım veda turunda

Başbakan Binali Yıldırım veda turunda.  Dün  ilk ziyaretini  TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a yaptı. Görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. Görüşmeye ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Başbakan Binali Yıldırım, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'i ziyaret etti.  Yıldırım'ı, Yargıtay Başkanlığına gelişinde Yargıtay Başkanı Cirit  kapıda karşıladı. Başbakan Yıldırım'ın basına kapalı gerçekleştirilen ziyareti yaklaşık  1 saat sürdü.

Başbakan Yıldırım’ın veda ziyaretleri kapsamında Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'na geldi. Başbakan Yıldırım’ı, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan karşıladı.Görüşme bir saat sürdü.

Başbakan Binali Yıldırım, Danıştay Başkanı Zerrin  Güngör'e veda ziyaretinde bulundu.  Güngör'ün makamında basına kapalı gerçekleştirilen ziyaret, yaklaşık 1  saat sürdü. Başbakan Yıldırım'ı kapıda karşılayan Güngör, çıkışta da makam  otomobiline kadar uğurladı.

AKAR TÖRENLE KARŞILADI

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da gerçekleştirdiği veda ziyaretler kapsamında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı ziyaret etti. Tören mangası tarafından karşılanan Yıldırım, şeref defterini imzaladı. Başbakan Yıldırım ile Orgeneral Akar, daha sonra bir süre görüşme görüştü.

ERBAŞ EL SALLAYARAK UĞURLADI

Başbakan Binali Yıldırım, Diyanet İşleri Başkanı Prof.  Dr. Ali Erbaş'a veda ziyaretinde bulundu.

Yıldırım'ı, Diyanet İşleri Başkanlığına gelişinde Erbaş kapıda  karşıladı. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaret, 1 saat sürdü. Ziyarette, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş ile Diyanet  İşleri Başkan Yardımcıları Selim Argun, Huriye Martı, Ramazan Muslu ve Burhan  İşliyen yer aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi