Engelli çiftin 8 yıllık bebek hasreti son buldu

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, doğuştan bedensel engelli Öncel çifti, 8 yıllık özlemin ardından tüp bebek yöntemiyle evlat sahibi oldu.

Engelli çiftin 8 yıllık bebek hasreti son buldu

Besni ilçe merkezinde ikamet eden ve 8 yıl önce evlenen Mustafa ve Gülseren Öncel, çocukları olmayınca tüp bebek tedavisine başladı.

Farklı illerde yaptırdıkları tüp bebek tedavisinden sonuç alamayan çift, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in de desteğiyle özel bir hastanede gördükleri tedavinin ardından bebeklerini kucaklarına aldı.

Özel bir hastanede doğum yapan Gülseren Öncel, 8 yıllık hasretin ardından oğlu Yusuf Çağlayan'a kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Mustafa Öncel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşinin ve kendisinin engelli olduğunu belirterek evlendikleri 2008 yılından beri çocuk hasreti çektiklerini dile getirdi.

EVLAT HASRETİ SONA ERDİ

Birçok doktora gittiklerini anlatan Öncel, şöyle devam etti:

"8 yıldan beri gitmediğimiz doktor kalmadı ve maddi, manevi bayağı yorulmuştuk artık. Artık umudumuzu kestik. En son Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanı Yusuf Çelebi ve Besni Kaymakamımız Çağlayan Kaya'nın destekleriyle Allah, bebeğimizi bize nasip etti. Allah, olmayanların da hepsine nasip etsin inşallah."

Baba Öncel, oğullarına Kaymakam Kaya'nın adını verdiklerini belirtti.

Gülseren Öncel de annelik duygusunu tattığı için çok mutlu olduğunu dile getirerek onca yıllık evlat hasretinin ardından bebeğini kucağına almanın anlatılmaz bir duygu olduğunu kaydetti.

Yetkililere teşekkür eden Öncel, "Rabbim, olmayan herkese nasip etsin. Allah, Fatma Şahin'den ve Kaymakamımızdan razı olsun. Çok şükür Rabbim bu mutluluğu bize tattırdı." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz