Morluklar ve gözaltı torbalarına elveda

Daha çok yorgunluk, uykusuzluk ve demir eksikliğinden kaynaklı oluşan göz çevresindeki morluk ve torbalar dış görünüşümüzde olumsuz bir görüntü oluşturuyor. Göz çevresi dokusunun, ciltteki en ince ve daha az kolajen içeren bölge olduğuna dikkat çeken uzmanlar, belirtilerin 30’lu yaşlardan itibaren kendini göstermeye başladığını ifade ediyorlar.

Morluklar ve gözaltı torbalarına elveda

Göz çevresindeki morluklar ve torbalar özellikle kadınlara kendilerini mutsuz hissettiriyor. Erken önlem alınması halinde yüzün en dikkat çekici bölgesi olan göz çevresinde genetik ve çevresel faktörler nedeniyle oluşan morluklardan ve gözaltı torbalarından uygun bir bakım süreci ile kurtulunabiliyor.

BAKIM KREMLERİ

Bakım kremleri yaşlanmaya karşı savaş açan aktörlerin başında geliyor. Türkiye’de yerli kozmetik ürünleri arasında en çok tercih edilen göz çevresi bakım kremlerinden olan Sinoz Göz Çevresi Bakım Kremi, cildin doğal kolajeninin artmasına olanak sağlayarak sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. Yüzde yüz yerli Sinoz Kozmetik tarafından üretilen göz çevresi bakım kremi, özel içeriğinde yer alan bitki özleri sayesinde yorgunluk, uykusuzluk ve çevresel etkenlerin yol açtığı morluklara ve gözaltı torbalarına etkili bir çözüm sunuyor.

Sağlıkla parlayan, kusursuz bir cilde sahip olmak isteyenlerin ilk seçimi olan Sinoz göz çevresi bakım kremi, güçlü antioksidan özelliğine sahip olan bitki özleri ile desteklenerek hazırlanıyor. Ürünün gece ve gündüz düzenli olarak kullanılmasıyla göz çevresindeki morluklar ve gözaltı torbalarından kısa sürede kurtulmak mümkün.

Kaynak: Diyarbakır Söz