Görüş Bildir

Mucize operasyon

Yürüyemeyen Hasan dede 6,5 saatlik operasyonla 3 günde ayağa kalktı

Mucize operasyon

81 yaşındaki Hasan Yeşil, 6 ay önce dengesini kaybederek yürüyememeye başlayınca Elazığ’da gittiği hastanede omuriliğinde tümör saptandı. Yaşlı adam, 6.5 saatlik ameliyat sonrası 3 günde ayağa kalkarak sağlığına kavuştu.

Tunceli’de ikamet eden 4 çocuk ve 6 torun sahibi 81 yaşındaki Hasan Yeşil, geçtiğimiz ağustos ayından bu yana yürüyememe ve denge kaybı şikayetleri ile memleketi başta olmak üzere Malatya ve Elazığ’da birçok hastaneye başvurdu.

3 GÜNDE AYAĞA KALKTI

Özellikle son bir ayda şikayetleri artarak devam eden Yeşil, denge kaybı yaşayarak bacağı ve kolunu zedeledi. Bunun üzerine araştırmalara giren Yeşil’in yakınları, Elazığ Mediline Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Muhammed Duranel’e ulaştı. Hastanede tahlil ve tetkikleri yapılan Yeşil’in şikayetlerinin ana sebebinin omurilikte iyi huylu bir tümör olduğu belirlendi. Ameliyat olmaması durumunda ömür boyu felç kalacağı belirtilen Yeşil ve ailesinin de onay vermesi üzerine Op. Dr. Duranel ve ekibinin 6.5 saatlik operasyonuyla ameliyat edilen yaşlı adam, 3 gün gibi kısa bir sürede tekrar destekli de olsa yürümeye başladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi