'ALLAH'IN İZNİYLE BAŞARACAĞIZ'

Diyarbakırspor’da Pendikspor beraberliğiyle ligde kalma şansını zora sokmanın üzüntüsü yaşanırken, Teknik Direktör Levent Numanoğlu inançlarını yüksek tuttuklarını söyledi.

'ALLAH'IN İZNİYLE BAŞARACAĞIZ'
Numanoğlu,”Bu ligde kalmayı hak ettik. İnanıyorum ki Allah bu sevinci bize yaşatacak.” dedi.

‘BUGSAŞ MAÇINA ODAKLANMALIYIZ’ Kendi sahasında Pendikspor’la 1-1 berabere kalarak 2 puanlık avantajını yitiren ve son haftaya Tokatspor’la aynı puanla giren Diyarbakırspor’da bu şok kaybın üzüntüsü yaşanırken,Teknik Direktör Levent Numanoğlu, hafta sonundaki Bugsaşspor maçına odaklanmaları gerektiğini söyledi.

Numanoğlu, Basın Sözcüsü Kenan Aksu ve bazı futbolcularla kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Pendikspor maçında taraftarın büyük desteğiyle iyi bir oyun ortaya koyduklarını, bu sayede çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini belirtti.

‘İNŞALLAH MUTLU BİTİRECEĞİZ’ Ligin son maçını hafta sonu deplasmanda Bugsaşspor ile oynayacaklarını, bu maçtan galibiyet alarak ligde kalmayı hedeflediklerini kaydeden Numanoğlu, şöyle konuştu:

''Çok sayıda fırsatı değerlendiremeyince maç beraberlikle sonuçlandı. Bu beraberliğin sonunda da farklı bir tablo oluştu. Son bir maçımız kaldı. Futbolda maç oynanmadan sonuca ulaşılamaz. Son 90 dakika için motive olup maçı kazanmalıyız. Sonuna kadar direneceğiz. Allah'ın izniyle ligde kalacağız. Seyircimiz Pendikspor maçında mükemmeldi. Hepsine teşekkür ediyoruz. Göreve geldiğim ilk Tepecikspor maçında 100 seyirciyle oynamıştık, Pendikspor maçında ise 10 bin kişi vardı. Bu taraftar bize güç verdi. Bu sayede çok iyi oynadık. Fakat örnek bir mücadele sergilediğimiz maçta galibiyete ulaşamadık. Bu ligde kalmayı hak ettik. Bu mücadele inşallah Allah’ın yardımıyla mutlu sonla bitecek''

‘LİGDE KALACAĞIMIZA İNANIYORUZ’ Basın Sözcüsü Aksu ise ligde kalma mücadelesinde rakipleri Tokatspor'dan daha avantajlı olduklarını belirterek, ''Pendikspor maçında galibiyet alamadığımız için çok üzgünüz. Ancak bir yıllık emeği bir maçta heba etmeyelim. Önümüzde bir maçımız daha var. Hiç bir şey sona ermiş değil, moralimizi bozmayacağız. Hedefimiz ligde kalmaktır. Camia olarak moralimizi bozmamalıyız ve son maça konsantre olmalıyız. Bugsaşspor’un Play-Off iddiası var,Ofspor iddiasız. Ama biz Ofspor’un futbolun beşiği olan Trabzon’a layık bir mücadele ortaya koyacağına inanıyoruz.'' dedi.

FUTBOLCULAR :’YANLIŞ ANLAŞILDIK’ Futbolculardan Murat Kürüm ve Süleyman Baykuş da maç sonrası bir kaç taraftarla aralarında yaşanan gerginliğin farklı şekilde yansıtıldığını belirterek, ''Maçı kazanamamanın verdiği stres nedeniyle taraftarlarla aramızda ufak çaplı sıkıntılar yaşandı. Ancak büyütmeye gerek yok. Tartıştığımız taraftarlardan özür diliyoruz'' diye konuştular.

Futbolculardan Hasan İnci de ‘Maçtan sonraki tavrım yanlış anlaşıldı. Taraftarla polemiğe girmek üzere olan arkadaşları getirmeye ve onları sakinleştirmeye gittim. Büyük taraftara terbiyesizlik haddimize değil. Bu formayı giymeyi hayal bile edemezken aksini yapmamız düşünülemez. Beni yanlış anladılar. Bu takımı inşallah ligde bırakacağız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz