'EN AZ 10 BİN TARAFTAR GELMELİ'

Bu sezon son kez taraftarlarının huzuruna çıkacak olan Diyarbakırspor, Pendikspor maçında Atatürk Stadı’nı doldurmanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-Kırmızılı futbolcular,”Kazanırsak belki de ligde kalışımızı kutlarız. En az 10 bin taraftar bekliyoruz.” mesajını verdiler.

'EN AZ 10 BİN TARAFTAR GELMELİ'
GALİBİYET HESAPLARI BAŞLADI Son 2 haftada aldığı 4 puanla ligde kalma yarışında çekiştiği Tokatspor’un 2 puan önüne geçen Diyarbakırspor’da tüm dikkatler Pazar günü oynanacak Pendikspor karşılaşmasına çevrildi.

Ligde kalmak için 3 puandan başka düşüncesi olmayan Diyarbakırspor, saha ve seyircisi önünde 3 puan alıp Tokatspor’un puan kaybına göre ligde kalmayı garantilemek veya son haftaya önemli bir avantajla girmek istiyor.

Ofspor maçının son dakikasında hakemin penaltı vermemesine tepki gösterdiği için yedek kulübesinde kırmızı kart gören İrfan’dan başka eksiği olmayan Yeşil-Kırmızılı takım,Pazar günkü maçın hazırlıklarına moralli başladı.

‘TRİBÜNLER DOLSUN, TARAFTAR COŞSUN’ Futbolculardan taraftarlara Pendikspor maçı için özel mesaj var. Bu sezon dolu tribünler önünde maç oynamaya hasret kaldıklarını belirten taraftarlar,”Maçlarımıza gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Onların desteği ve inancı ile bu günlere geldik. Ancak Pendikspor maçının önemi çok büyük. Kazanırsak ya ligde kalmayı garantileriz ya da son haftaya büyük avantajla gireriz. Ayrıca Diyarbakır’daki son 90 dakikamız. En az 10 bin taraftar bekliyoruz. Pazar günü bayrağını,flamasını alan herkes Atatürk Stadı’na gelsin.” dediler.

AMR AZMİ’DE SONA DOĞRU Bu arada kulübün başını ağırtan Amr Azmi’de mutlu sona yaklaşılıyor. Geçen hafta İstanbul’a gelerek avukatlatıyla beraber yönetimle masaya oturan Mısırlı futbolcu ile yapılan görüşmelerde maddi konularda yaşanan pürüzlerin çözülmek üzere olduğu kaydedildi.Pazarlıklarda sona gelinirken, Azmi’ni parayı peşin istediği ve yönetimin de bunu kabul ettiği, bir-iki güne kadar ödeme yapılarak FIFA Disiplin Kurulu’nda olan ceza dosyasının kaldırılacağı öğrenildi. Sorun çözüldükten sonra kulübün resmi açıklama yapacağı belirtildi.

Öte yandan kulübü FIFA’ya şikayet eden Goran Stankovski için de anlaşma zemini arandığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz