Görüş Bildir

'NE YAPSAK OLMUYOR?'

Beraberlik serisini 6 maça çıkaran Büyükşehir’de bir türlü alınamayan galibiyet ve puan farkının kapanmaya başlaması tedirginliği artırıyor. Kaçan pozisyonlara isyan eden Futbol Şube Sorumlusu Doğrul,” Karşı karşıya goller kaçırıyoruz. Bir talihsizlik var. Bunu aşmamız lazım.” dedi.

'NE YAPSAK OLMUYOR?'
ENDİŞELER ARTIYOR B.Vanspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalarak 3’ü deplasman olmak üzere son 6 maçını beraberlikle tamamlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da kaybedilen puanlar kaçan gollere bağlandı.

Rakiplerle olan puan farkının kapanması ve son 8 maçtan 4’ünün zirve ve Play-Off hesapları yapan takımlarla,3’ünün de kümede kalma mücadelesi veren takımlarla yapılacak olması camiada endişe seslerinin yükselmesine neden oluyor.

KALAN MAÇLAR ZORLU Büyükşehir’in kağıt üzerinde en rahat maçı küme düşmesi kesinleşen Çorumspor’la bu hafta yapacağı maç olarak görünüyor. Bunun dışındaki 7 maçta kendi sahasında şampiyonluk adayı Fatih Karagümrük,kümede kalma hesapları yapan Bergama Belediyespor ve Beşikdüzüspor,Play-Off iddiası olan Pazarspor,deplasmanda da şampiyonluk yarışındaki takipçilerinden İstanbulspor,Play-Off adayı Kırıkhanspor,kümede kalma hesapları içindeki Sandıklıspor’la karşılaşacak.

‘BU BÖYLE GİTMEZ’ Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul’a göre bir türlü ulaşılamayan galibiyetin nedeni kaçan goller.Doğrul,”Özellikledeplasmanda çok net fırsatları kaçırıyoruz. Van’da da karşı karşıya goller atamadık. Atamadığın zaman kazanamazsın ve bu da stres oluşturur. Takımın üzerinde bir şanssızlık var. Teknik heyet her hafta aynı ciddiyetle maçlara hazırlıyor ama son noktada başarılı olamıyoruz. Bu böyle gitmez. Puan kredimiz kapanıyor. Üst üste maçlar kazanamazsak son haftalarda işimiz zor olur. Bunun bilincindeyiz.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi