Görüş Bildir

Amed Sportif Bucaspor’u düşünüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de Bucaspor maçı hazırlıklarını devam ediyor.

Amed Sportif Bucaspor’u düşünüyor

Sancaktepe Belediyespor’a sahasında yenilerek tehlikeli bölgeye yaklaşan ve alt sıralarda yer alan takımlarla puan farkı azalan yeşil kırmızılı beyazlı takım, kedisi gibi zor günler geçiren Bucaspor’u deplasmanda devirmenin planlarını yapıyor.

Ligde kalan 6 maçın 4’nü deplasmanda ikisini ise evinde oynayacak olan Amed Sportif Faaliyetler, fikstür dezavantajından etkilenmemek için Bucaspor karşısından mutlaka puan çıkarmayı hedefliyor. 27 puanla sahip olan ve bir basamak altında yer alan Bucaspor’a konuk olacak olan Diyarbakır temsilcisinin ise 30 puanı bulunuyor.

Amed Sportif Faaliyetler, zorlu deplasmandan en az 1 puan çıkarıp hem rakibiyle puan farkını korumak hem de gelecek hafta deplasmanda yapacağı Afjet Afyonspor maçına biraz daha rahat çıkmayı planlıyor.

BUCAYI DÜŞÜNÜYOR

Amed Sportif Faaliyetler, 8 Nisan Pazar günü ikinci bir deplasman maçına çıkacak. Yeşil kırmızılı beyazlı ekip, lig ikincisi Afjet Afyonspor’un konuğu olacak. Hem ligin üst sıralarını hem da kümede kalma mücadelesi veren takımlarını çok yakından ilgilendiren maçın ardından Amed Sportif Faaliyetler, 15 Nisan Pazar günü Kastamonuspor 1966 ile evinde karşılaşacak. Amed Sportif Faaliyetler ligin kalan bölümünde Keçiörengücü ile deplasmanda ve Hatayspor ile evinde karılaşacak. Diyarbakır temsilcisi ligin son maçını deplasmanda Tokatspor a karşı verecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi