Görüş Bildir

Amedspor'a hoca dayanmıyor

Amedspor'da yönetimin teknik direktör İbrahim Cezayir ile yolları ayırdığı bildirildi. Böylece geride kalan 27 haftada üçüncü kez teknik heyet değişikliği yaşandı.

Amedspor'a hoca dayanmıyor

2.Lig Beyaz Grup’ta kötü bir sezon geçirerek küme düşme korkusu yaşayan Amedspor’da sular durulmuyor. Geçen hafta seferberlik ilan ederek bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirleyen ve kentteki sivil toplum kuruluşları ile iş çevrelerinin  desteğiyla taraftarlara yaklaşık 20 bin TL ücretsiz bilet dağıtan Amedspor, buna rağmen sahasında Pendikspor’a yenilmekten kurtulamadı. Beklenmedik yenilginin faturası teknik direktör İbrahim Cezayir’e kesildi. 5 hafta önce Mehmet Budakın’ın yerine göreve gelen Cezayir ile yolların ayrıldığı bildirildi.

Sezona Ramazan Erin ile başlayan ve daha sonra Mehmet Budakın’la devam eden Amedspor’da 5 hafta önce de Budakın istifa ederek göreve İbrahim Cezayir getirilmişti.  Son 7 haftaya küme düşme tehlikesi ile giren Amedspor’da yeni teknik adam arayışları başladı.

Zorlu Bir Fikstürü Var

Kalan 7 haftada Amedspor’u zorlu bir fikstür bekliyor. Bu hafta Ankara’da kendisi gibi ligde kalma hesapları yapan Başkent Akademi Kulübü ile karşılaşacak. 7 maçın 3’ünü kendi sahasında yapacak olan Amedspor, 4 maçı ise dış sahada yapacak.

Evinde Tarsus İdman Yurdu,Manisa FK ve İnegölspor ile, deplasmanda da Başkent Akademi, Çorum FK, Afyonspor ve Kırklarelispor’la karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi